ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вуцов: Ако мачът беше уреден, нямаше да чакаме последните 10 секунди
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:02 / 19.08.2014Коментари (25)4560
© Plovdiv24.bg
Това, което този път срещу Левски ни липсваше, е шанс. Това заяви треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов в предаването на TV7 Sport7. "Канарчетата" отстъпиха в 5-ия кръг на "сините" с 1:2, след като получиха гол в 93-ата мин. 

"Играта ни не беше най-добрата, не бяхме убедителни, страхотна умора, грешки, тежки са им краката. Голът, който получаваме, нямахме основания да го получим. Все пак това е един нов отбор. 16 човека са напуснали през лятото и предстоят още 1-2 да си тръгнат. Привлякохме футболисти, които са с доста по-занижени условия, всички играчи са с много малко игрови минути", заяви Вуцов пред водещите Илиян Енев и Светлин Йочев.

Наставникът на Ботев не остана безпристрастен и към твърденията, че снощният мач с Левски е бил уреден. "Малоумници - само хора, които не са играли физическо, могат да си мислят, че мачът е уреден. Искам да ги питам тях - ако статуквото в държавата беше друго преди три месеца, пак ли щяха да ги говорят тези неща. За такова нещо не се чакат последните 10 секунди на мача", изригна треньорът на Ботев.

Според него една от причините пловдивчани да бъдат атакувани по този начин, е защото много хора са се уплашили, че тимът може да влезе в първата шестица. Вуцов коментира и евентуални трансфери. "За Вандер има оферта от чужд клуб. Днес ще стане ясно дали ще я приемем. Що се отнася до Доре - нито съм го виждал, нито съм го чувал. Казва, че не може да си вземе виза. Но ако, ще тръгва на някъде трябва, да е от тук. В клуба няма получена оферта за него. За Момчил Цветанов нищо не мога да кажа", коментира Вуцов.

Още по темата: общо новини по темата: 16
20.08.2014
17.08.2014
17.08.2014
17.08.2014
17.08.2014
17.08.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На Вили може да се вярва -той е доказан специалист в уреждането на мачове
на 19.08.2014 г.
0
 
 
Ботев Пловдив е единственият български отбор, обвинен официално от най-големия световен спортен вестник "Гадзета дело спорт" в черно тото. Това стана след по-миналата зимна подготовка. Тогава Канарите бяха атакувани за двубой с чехи, който загубиха с 1:6. По онова време директор беше приятелят на Вили и Тити Папазов - Александър Александров. СЛУЧАЙНО!
+2
 
 
ОК, Вили, не е бил уреден този мач. Вярвам ти. Само кажи кой трябва да обира високите топки във вратарското поле и около него. Или това не е работата на вратаря, а? И още. Единствено Мишо Иванов и нашите защитници ли останаха изненадани от навика на Гаджев да шутира от тази дистанция силно и опасно?
-2
 
 
Ти ли к**во мрьсна ако ако много добре знаеш че беше кажи мишко говежда за мача Литекс какво стана там ? 3 мин 3 гола ? от 2-0 кажи какво стана ? ши**на овча кратуно ако си трениор на турците до мача на лаута те чака ад личчно теб боклук мрьсен
0
 
 
Какъв уреден мач, бе, смешници?! Приказките тръгнаха от бет-а заради свалянето му, но от там обясниха, че гафът идва от Диема и закъснялото предаване на мача. Съгражданите от Лаута много искат да паднем на тяхното ниво, но няма да стане! Нали техният отбор играе честно и открито, да си го подкрепят и да не се занимават с нас, но не - цялата работа е пак пуста завист! А че нашите не играха като за победа е ясно за всеки гледал мача. Но това е друга тема.
-1
 
 
Били Буцов е машина за тъпи селски вицове...колко му отива на Овчата Глава да скандират името му точно в село Комативу...а головата "комбинация" при гола срещу Уефски от тези "1912 не-носители на купата" е фантастична...няма отбор в света да отиграе по-качествено и топовното воле с опорен крак /бухахаххахаххахах/ в обратна на вратата посока и последвалия голов "пас" на говЯдото защитник....толкова не съм се смял откакто папагалите скандираха в истерия името на друго изклатило ги говЯдо - култовият футболен сводник Мърля!
+2
 
 
Явно доста фенове на Локо са станали милионери след неделния мач на Ботев, защото бяха сигурни в нагласения мач. Впрочем пуснахте ли си фиша, или важното е да говориш във форума, а парите не са толкова важни:) Щом всичко ви е ясно, защо не играете???
+3
 
 
Не мисля ,че трябва да се обръща внимание на такива коментари ,от хора свикнали отбора им да играе черно тото и незнаещи в кой ръце е собственоста на клуба .Те големите тото маняци като правят такива анализи защо не си пуснаха по фиш.Погледнете надолу коментаторите и анализатори само черно бели ,интересно като какви се явяват те на Ботев
на 19.08.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: