ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вуцов: Поемам цялата вина за загубата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:50 / 17.08.2014Коментари (39)5564
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Велислав Вуцов не можеше да си намери място от яд след поражението от Левски с 1:2 на "Герена", дошло след победен гол на Луис Педро в последната минута. Вуцов пое цялата вина за загубата и призна, че играчите му правят груби грешки.

"Ще бъда кратък. Поемам цялата вина за загубата. Изпуснахме победата и точките, нямаше динамика, няма да коментирам грешките. Поемам цялата вина. Класата ни е по-малка спрямо миналата година. Това са всичките футболисти, с които разполагам. Ще има добри и лоши моменти.

Футболистите са уморени, нямаме класа. Момчетата са млади, в някои мачове ще надминем възможностите си, но няма да е редовно. Правим елементарни грешки, и то през целия мач. За жалост такава е действителността, трябват ни на определени позиции футболисти, но няма как да ги вземем. Две тежки загуби в рамките на няколко дни ни се събраха. Преди дни в 85-ата минута, днес в 93-ата. Вината за загубата я поемам аз.

Физическите сили не ни стигнаха да се борим с Левски. Водим 1:0 на полувремето, идеята беше да вкараме и втори гол, но не стана. Умората от сряда е някаква смекчаваща причина за загубата. Играхме срещу най-добрия отбор в България, а не забравяйте, че 45 минути бяхме с 10 човека. Явно нашият отбор се нуждае от публиката, нуждае се от някаква помощ в този труден момент.

Не забравяйте, че 16 човека си тръгнаха от отбора. Както искате, така ги бройте", каза Вуцов, след което коментира тактическите си ходове на почивката, които не се оказаха много сполучливи.

"Росен Колев сбърка в предишния мач и затова решихме да го запазим. През първото полувреме нещата не стояха добре в отбрана и го пуснахме. Мисля, че въпреки двата допуснати гола, през второто полувреме стояхме по-добре", коментира Вуцов.

Още по темата: общо новини по темата: 16
20.08.2014
19.08.2014
17.08.2014
17.08.2014
17.08.2014
17.08.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Мисля, че въпреки двата допуснати гола, през второто полувреме стояхме по-добре", коментира Вуцов ТОЯ АКО Е ТРЕНЬОР АЗ СЪМ ТРАМВАЙ... БОТЯФЪ НЯМАТ НИТО ЕДИН УДАР- НИТО В РАМКАТА НА ВРАТАТА, НИТО ИЗВЪН НЕЯ ПРЕЗ ВТОРОРТР ПОЛУВРЕМЕ! ТОЯ ИЛИ ТОЛКОВА СИ МОЖЕ, ИЛИ МАЧА Е УРЕДЕН!
-3
 
 
ДРЪЖ СЕ ВЕЛИКАНЕ САМО ТИ СИ ДОСТОЕН ЗА ДИРЕКТОР НА КОМАТЕВСКИЯ ЦИРК
+7
 
 
Който не играе той не греши,който не работи той не греши-Само Ботев.
+6
 
 
Не трябва да забравяте следното.Това е нов отбор от млади надежди който не е шлифован.Не забравяйте.Погледнете и класирането в дясно с този отбор.Ние не сме джуджета мегаломани.
+6
 
 
Росен Колев е пълна дупка... Колко грешки направи вече?! Не е сериозно това да е професионалист.
Спокак едели какво ново....
на 18.08.2014 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Вили, защо не беше Адам на вратата? И двата гола за говедата бяха вратарски.
+9
 
 
разбирачи,като гледам колко ви е ясно всичко около' уговорените' мачове на ботев явно сте станали милионери след снощния! всички до един които пишите тук и сте знаели сигурно сте го играли и сте спечелили доста пари!!! прост народ,слаба дьржава! а тук сте се сабрали само малоумници!
+10
 
 
Къде го видяхте това демонстративно полягане ве моуриньовци. Първа загуба за отбора и веднага ред сълзи, ред сополи. Истината е, че това са възможностите на отбора в момента, а за нещо повече трябва малко търпение. Който си е мислил че тази година ще мачкаме наред, значи нещо не е наред с главата. А иначе моуриньвците дето уволняваха Стоилов и сега скачат на Вуцан са си същите мижитурки. Ако ще и Фабио Капело да дойде и на него ще намерят кусури.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: