ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев U21 с минимална загуба от новак в "Б" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:48 / 03.07.2014Коментари (1)3647
© botevplovdiv.bg
Ботев U21 загуби с 0:1 от новака в "Б" група Созопол в контролна среща. Двубоят се игра на един от естествените терени на базата на "жълто-черните" в Коматево. Срещата бе равностойна, като и двата отбора имаха по няколко добри ситуации за гол.

В 5-ата минута гостите направиха добра атака по левия фланг, при която топката бе центрирана в наказателното поле на "канарчетата" и от няколко метра футболист в синьо шутира, но неточно. 2 минути по-късно опасен удар от 20-ина метра към вратата на Стамен Бояджиев премина на сантиметри от левия страничен стълб. В 11-ата минута топката бе изсипана към пенала на гостите и Лъчезар Ангелов шутира от воле, но право в стража на Созопол.

След бурното начало последваха равностойни минути, в които нямаше чисти голови положения. В 30-ата минута гостите изпълниха свободен удар, Георги Купенов се намеси добре и изби, но топката се озова на крака на футболист в "синьо", който с топовен шут прати топката на сантиметри от гредата. Секунди преди края на първата част гостите изпуснаха най-чистото си положение. Топката бе центрирана в наказателното поле на Ботев, играч на гостите я отклони с глава и от метър пред голлинията друг футболист в синьо прати коженото кълбо над гредата.

След почивката ситуацията на терена не се промени и двата отбора продължиха да създават голови опасности. В 50-ата минута Боримир Карамфилов стреля от 20 метра, но покрай десния страничен стълб. 5 минути по-късно защитник на Созопол върна с крак топката към вратаря си и той улови коженото кълбо, за което главният съдия отсъди непряк свободен удар на 5 метра от вратата. "Жълто-черните" обаче не се възползваха от ситуацията и последвалият удар срещна тялото на играч на Созопол.

В 62-ата минута, след центриране от ъглов удар, топката бе насочена опасно към вратата на Мартин Димитров, но мина над напречната греда. Последваха минути без голови положения, преди да се стигне до 83-ата минута, когато гостите откриха резултата. Играч на Созопол пое топката на 22 метра от вратата на Ботев и с много точен удар я прати в далечния ъгъл на Мартин Димитров. Малко преди края на двубоя ботевистите можеха да стигнат до равенството, след като центриране на Боримир Карамфилов от корнер бе засечено с глава от Виктор Пенчев, но ударът на роденият през 97-ма година халф бе отразен от вратаря на Созопол.

Стартовият състав на Ботев U21: Стамен Бояджиев, Никола Марин, Александър Грънчарски, Георги Купенов, Мартин Атанасов, Християн Казаков, Валентин Томов, Лъчезар Захариев, Гери Димитров, Боримир Карамфилов, Емил Камберов

Още по темата: общо новини по темата: 159
01.07.2015
01.07.2015
01.07.2015
30.06.2015
29.06.2015
28.06.2015
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
А защо Борис Тютюков не е титуляр. Треньорите да се поправят следващия мач!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: