ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив уреди лиценза за "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:23 / 30.04.2014Коментари (47)6404
© Plovdiv24.bg
Локомотив (Пловдив) ще може съвсем спокойно да участва и през следващото първенство в "А" група. Пловдивчани са уредили въпроса с получаването на лиценз за елита. Всъщност разрешаването на казуса се очакваше да бъде завършено положително, въпреки че клубът трябваше да преодолее няколко препятствия. 

"Черно-белите" имаха срок до днес да изчистят финансовите неизрядности. Главно препятствие се явяваше дълг към петима бивши футболисти на клуба, които претендираха за заплатите си, неизплащането на които ги накара да разтрогнат договорите си по вина на клуба. 

Става въпрос за Мартин Кавдански, Рангел Абушев, Георги Стефанов, Тодор Тимонов и Пламен Крачунов. Отделно пловдивчани висяха с пари и на доскорошния си административен директор Атанас Узунов

С Кавдански и Абушев нещата са били уредени още преди 15 април, а сега вече е платено и на останалите трима. С кума на Христо Стоичков пък е постигната договорка за разсрочването на дължимата сума, за което също вече информирахме.

- Няма място за притеснение, а и никога не е имало. Ще получим лиценз. Изплатени са парите на всички футболисти, разбрали сме се и с Атанас Узунов - заяви категорично пред "7 дни спорт финансовият директор на Локомотив (Пловдив) Деян Станев.

Още по темата: общо новини по темата: 6
05.06.2014
28.04.2014
09.04.2014
08.04.2014
24.03.2014
23.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
До платените Кокови леки дами наркоман и иван - знам че много искате Коко да ни направи сателит на жълтите, ама няма да стане. Предайте го това нагоре при следващия ви отчет! Който има глава на раменете знае за какво говоря. Коко, върви си с мир!
+2
 
 
абе няма ли кой да изпeре потниците - миришат от 1 км. Много пот са попили горките...ама гледам намаляват. Да не би полицията да е почнала да върши работата за която е създадена. Кой запали Лаута? Кой застраши живота на фенове и футболисти на дербито? Кой клевети в публичното пространство? Все въпроси на които данакоплатците чакат отговор от родната полиция...
-4
 
 
Саде Локо, саде Коко! И бат Зуме също. Юруууууш!
+4
 
 
ВЪН ПРИМАТИТЕ ОТ ЛАУТА! САМО ЛОКО! OСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА ГРАДЯТ ОТБОРА!
-2
 
 
Интересно колко ли фена ще имаме в София? Иване ти ще ходиш ли?
+6
 
 
В.В.Великите фенове,днес няма ли да напишете нещо в темата за Здравко Лазаров,едно благодаря му напишете на този футболист видял всичко във футбола и избрал да завърши кариерата си на Лаута.Или това е непосилно за вас,да оцените или да благодарите на някого,все пак е играл за вашия Локомотив,нали????В тази тема пак раздавате "правосъдие",а в темата за Здравко 4 мнения.Това ли ви е фенството?
+6
 
 
хлебарките и лизачите си личи кои са,щом под тази новина пропагандират отново техните си глупости,лишени от каквото и да е бъдещо развитие.Пак питам,днес КОИ плати лиценза за да може догодина Локомотив да е профи отбор? Аз оценявам хората по действията им,а не по празните обещания и е хубаво тук дето сте няколко момченца да се замислите зад тези които стойте какво са направили в живота,КАКВО СА ИЗГРАДИЛИ,за да им вярвате и да ги подкрепяте.Едно е да шиеш знаме и да плашиш хората с физическа саморазправа,друго е да управляваш футболен клуб.
+8
 
 
"Даже и на край света и в сърцето на врага.....няма да ви предадем!" Акцентирам на "няма да ви предадем" и задавам следните въпроси: 1.Защо вместо да празнуваме 10 годишнина от шампионската титла водим отбора към закриване или поне изваждане в долните дивизии? 2. Здравко Лазаров - Електричката изигра последния си мач срещу Ботев/ това ли беше бенефиса,който заслужаваше/? 3. Оставяйки личните си интереси - ще ни има ли на футболната карта на България? 4. Може ли отивайки на мач да гледаме футбол, а не война!? П.п: Константин Динев е проблем за Локомотив, но не най-големия! Разделението между феновете е това, което може да ни заличи!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 30.04.2014 г.
+11
 
 
Съвсем ще затриете клуба така! Бунтът на потниците е вид анархия, отключила "изявите" на няколко десетки идиоти, които нямат думата дори в собствените си домове. Сега ги виждате и чувате да ръсят скудоумия по всякакви въпроси и особено за Коко. Ето такива тъпаци поучават и съветват какво да става в Локото и най интересното - имат изключително самочувствие и неистовата готовност за закрването на Локомотив.
-2
 
 
Фен на Ботев Пд - ей на тоя пе*ал му липсвали мъжки ласки
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: