ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (28)
Гавра! Пловдив губи домакинството на Евроволей 2015 заради правителството
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:15 / 18.04.2014Коментари (61)21840
© Plovdiv24.bg
Министър Чобанов се изгаври по брутален начин с Пловдив!
Пловдив, по всичко личи, ще се раздели с възможността да е домакин на Европейското по волейбол през 2015, научи Plovdiv24.bg. Причината за това е, че правителството отказва да отпусне втората половина от 12 милиона лв. от държавата, с които да бъдат довършени строителните дейности на спортната зала на Колодрума.

На мястото на Пловдив българската федерация ще предложи залите в Ботевград и Русе, като най-близо засега е новостроящата се многофункционална спортна зала "Арена Русе". Очаква се спортното съоръжение да бъде построено изцяло и напълно завършено до края на 2014 година, а официалното му откриване да се състои през месец февруари 2015 година.

"От волейболната федерацията са склонни Европейското да е в Пловдив, въпросът е дали ще стане залата. Ако стане залата до ноември тази година, ще има европейско под тепетата, ако не, няма как да има, ако залата не е готова", коментира зам.-кметът Георги Титюков пред Plovdiv24.bg.

Последният уточни, че в момента е пуснато съгласно изискванията на финансовото министерство, решение на Общинския съвет, с което градът иска от държавния бюджет на България да се финансира допълнително залата.

Зам.-кметът също така отбеляза, че всички пловдивски депутати помагат залата да бъде завършена до ноември, когато инспектори ще направят последен оглед на съоръжението.

"Надяваме се разума да надделее и този почти готов обект да бъде завършен", завърши Титюков.

България ще приеме част от мачовете и финала в зала "Арена Армеец" в София, но за да се проведе шампионатът е необходимо страната да разполага и с още една спортна зала, отговаряща на стандартите на европейската централа.

Още по темата: общо новини по темата: 171
02.01.2024
02.01.2024
01.06.2021
14.02.2020
11.05.2019
30.01.2019
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Няма оправия в тази държавица.Започне нещо да се прави и се спира...ужас....После им били виновни от предишното правителство.Ами...беден народ-прост народ те са го казали....Ще се надяваме Пловдивчаните,краино време да се довърши..тази зала....
0
 
 
Няма оправия в тази държавица.Започне нещо да се прави и се спира...ужас....После им били виновни от предишното правителство.Ами...беден народ-прост народ те са го казали....Ще се надяваме Пловдивчаните,краино време да се довърши..тази зала....
+2
 
 
А "УЖ" СА ТАМ (в парламента) ЗА БЛАГОТОТО НА НАРОДА (да ни представляват) !?!? ВЪНННН КОМУНИСТИ МРЪСНИ ДОЛНИ !!!
+1
 
 
Подписка и демонстрация! Демонстрация предлагам с маршрут - Областен съвет - Община - "Иван Вазов" до бърлогата на гнусните бесепари. Може и без последното, вероятно има върли запалянковци от бесепето Кажете как да организираме протеста. Дати все ще се намерят през май, първоначалната ми идея е Гергьовден. Място на събиране - зависи от маршрута и разрешението.
+1
 
 
КВО СЕ ХИЛИШ БЕ НЕВРЪСТЕНИК,МУХЛЬО МУХЛЯРСКИ.МАМИЦАТА ВИ КОРУМПИРАНА
+2
 
 
Рано или късно Пловдив отново ще се превърне в онзи хегемон, който винаги е бил по тези земи през всичките 8000 години, независимо дали е бил в Римската или Византийската империя, в Източна Румелия или в България. А Голямото село на 150 км. на запад отново ще се превърне официално в село, каквото е било допреди стотина години, когато шепа идиоти избират оная боклукчийска яма за столица, от което тръгва и упадъкът на България. А на оня на снимката му пожелавам никога и за миг да не осъзнава какво нищожество е, защото ще се самоубие на секундата!!! Пловдив е надживял три империи, ще надживее и село софия!!!!!
0
 
 
Въпрос:"Искате ли отделяне на Пловдив от кърлежа наречен софия?:,само така трябва да се действа!Предлагам на "Пловдив24",да пусне едно пробно запитване!Лично аз ще отговоря с "ДА"!
на 18.04.2014 г.
+3
 
 
Неможаха да се разберат кой колко да открадне! Тая зала накрая ще вземе да стане,като стадион Пловдив.Хубаво че поне криво ляво я покриха с тея сандвич панели.Верно че стана като магазин на руския пазар ама поне няма да е онова блато дето беше миналата година. Още велодружеството,като закъса и ми стана ясно,че ще е мъка с тая зала,то кой ли държавен проект е като хората та този да е!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Насрочиха полуфинала за Купата на Аматьорската Лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: