ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ангел Джамбазки внесе сигнала за Колодрума в ЕК
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:12 / 04.09.2015Коментари (6)6781
©
Евродепутатът Ангел Джамбазки е внесъл в Европейската комисия сигнал с искането за проверка на кмета на Пловдив Иван Тотев и действията му, свързани с изграждането на спортната зала "Колодрум". На пресконференция в София днес той заяви, че сигналът в Брюксел е внесен след необяснимото по думите му мълчание на българските институции.

Преди близо три месеца народните представители от Патриотичния фронт Борис Ячев и Валентин Касабов внесоха сигнал до главния прокурор с искането за проверка заради оскъпената многократно обществена поръчка за изграждане на Колодрума и обвързването на семейството на Иван Тотев със строителната фирма "Главболгарстрой". 

Копие от сигнала до главния прокурор те изпратиха на финансовия министър, Агенцията за държавна финансова инспекция и до парламентарната антикорупционна комисия.

"Отговор на този сигнал досега няма. Да, междувременно залата стана известна покрай перипетиите на правителствения самолет и отварянето-неотварянето на колесника - и с това ще приключа с усмивките - но не стана ясно защо мълчат българските институции и защо цената на Колодрума е нараснала между 4 и 5 пъти без самата зала да е мръднала дори и с 1 квадратен метър разширение? Ако това не е корупция - здраве му кажи", заяви Ангел Джамбазки на пресконференцията, която даде заедно с общинския съветник от Пловдив Слави Георгиев и регионалния организатора на ВМРО за Пловдив Александър Сиди.

Евродепутатът определи като сериозен проблем обвързаностите на кмета на Пловдив и семейството му с фирмата-изпълнител "Главболгарстрой". 

"Тази фирма строи второто крило на семейния хотел на г-н Тотев, семейната къща и му отпуска заем от 1 млн. лв. И пак ще попитам - е, това не е ли конфликт на интереси? Затова внесохме сигнала в ЕК", заяви Ангел Джамбазки.



Още по темата: общо новини по темата: 171
02.01.2024 »
02.01.2024 »
01.06.2021 »
14.02.2020 »
11.05.2019 »
30.01.2019 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Ангелчо пиле, краде този който привлича пари. Този който ги търси и ги инвестира. А този, който ти представляваш - Слифчоу Ефенди, е толкова прост, че не знае не пари как да спечели, ами и милиони да му потекат в ръцете ще ги помисли за носни кърпички. Така не става бе пишман "войводо". Хората в Пловдив след време няма да им пука с колко пари е направена залата, а затова че я ИМА тази зала!!!
+5
 
 
Не казвам, че няма нередности. Да проверяват. Обаче, Ангеле хвъркати, ако вземе пък, че не се открие нищо нередно, ти ще се извиниш ли за внушенията, които насаждаш в момента или само другите са длъжни да носят отговорност за постъпките си, но не и ти...?
+2
 
 
Писна ми от подобни помияри!След тази проверка няма да има нищо нередно ,а изборите вече ще са минали ....а полза от подобни кофи с помия има само Гергов!За съжаления ще има доста простаци които ще се вържат на този боклук!
+4
 
 
Ха ха, този пък ако си мисли, че тази зала може да се построи за 10 млн. Значи или е злоупотребил с някакви вещества или се прави на такъв. Не казвам че някой не се е облажил, но чак пък в пъти!!!! Да си направи една справка, подобни зали колко пари са стрували извън България и тогава да говори.
+2
 
 
Ех, злобо чиста човешка....няма да спрете да злобеете
-3
 
 
Да ама е на власт,а има една поговорка - Победителите не ги съдят.И той от тях..!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: