ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (21) | Вчера (28)
Бойко Борисов остана доволен от строежа на Колодрума
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:03 / 06.09.2012Коментари (31)16859
Министър-председателят Бойко Борисов инспектира в Пловдив строежа на Спортен комплекс- покрит Колодрум "Цар Симеон" и остана видимо доволен от видяното, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той разгледа съоръжението, а по време на визитата си беше придружен кмета Иван Тотев, министрите Симеон Дянков, Сергей Игнатов и Свилен Нейков, зам.-кметът Димитър Кацарски, председателят на ОбС арх. Илко Николов, районни кметове, депутати и общински съветници. 

"С 8 300 места тук и с още близо 2000 на новата зала на ПУ-то трябва да сте доволни в Пловдив", шеговито коментира премиерът. 

Припомняме
, че на заседанието си на 14 декември м. г. в Пловдив правителството взе решение да осигури до 15 млн. лв. допълнителни средства на община Пловдив в периода 2012-2013 г. за придобиването на правото на собственост, доизграждането на комплекса и въвеждането му в експлоатация.

Вече започнаха дейностите по довършителния етап от изграждането на залата. Обществената поръчка, която е на стойност 2 687 000 лв. е спечелена от фирма "Металстрой" - София и включва монтаж на покривната конструкция, хидроизолация, отводняване и почистване на двете плочи. Очаква се до зимата залата да е пострита, за да може да се работи вътре.
Още по темата: общо новини по темата: 171
02.01.2024
02.01.2024
01.06.2021
14.02.2020
11.05.2019
30.01.2019
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Откъде се е взела тази вода като не е валяло дъжд от поне 3 месеца...
+4
 
 
Когато тези железа придобият вид ще си говорим пак.Това не София и Бойко само си изплаква устата.Защо не даде тези пари вече 4 години????
България над всичко! Парламента - кота 0 :)
на 07.09.2012 г.
+2
 
 
Добре критиката е градивно нещо, ама всички плювачи дайте да ви чуем алтернативата. Може би още един два мандата на левицата, за да забравите какво е рязането на лента на завършен обект, което виждами се много хора намират за смешно ;) Едно е сигурно -в България кадърни политици няма, ако има такива единични бройки са омаскарени от заобикалящата ги помия, помията на 100 годишния ни преход !
+9
 
 
Време е да се събудим БЪЛГАРИ и да спрем да си мълчим!Стига сте спали и лизали г*за на уроди като Станишев,Симеончо,ББ и т.н. !!!Последния и сегашен е най-големия урод,който сме виждали и ще ни докара до бедност и мизерия каквато не сме виждали...бате Бойко УРОДА!!!СЪБУДЕТЕ СЕ ВЕЧЕ!!!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+13
 
 
Узун паша и тои барабар петко с мъжете
+19
 
 
В София тази година държавата отдели 300-400 млн само за метрото, а в Пловдив ни залъгват с някакви си 15 млн ??? Къде е балансът ? Културното министерство на ДЪРЖАВАТА кандидатства за разкопките на древна Сердика с проект за 20 млн ?!?! Кога това министерство ще защити подобен проект за Пловдив ? Отговорът е ясен... А има още куп други проекти, които се финансират от държавата за София. Целта на Кохензионните фондове е да се намали икономическата разлика между регионите на страната, а правителство прави точно обратното-увеличава разликата между столицата и останалата част на страната, като налива почти всички средства в столицата. Истината е, че това правителство мисли само за столицата, няма какво да се залъгваме, все пак Бойко беше кмет на София..
Когато умра, аз няма да изгния и свежа ще остане мойта кожа, защото алкохола, който съм поел не ще ми позволи да се разложа! На гроба ми не сипвайте вода! На онзи свят аз няма да се мия! И ако някога възкръсна от пръстта, ще бъде само, за да пия!
на 06.09.2012 г.
+13
 
 
идват избори не забравяйте господа министри
+5
 
 
Ще сме доволни като те изхвърлим догодина на изборите теб и останалите боклуци от управлението на страната! Тоя комплекс си стои в това състояние от поне година.
+24
 
 
Извинявайте,но къде Бойко Борисов е видял "строителство",че чак и доволен да е? Поне от това,което се вижда,ситуацията не се е променила и на милиметър,откакто строежът беше замразен. Не знам,ама вече ми писна на...знаете какво от това щуро,бясно наливане на народни при в "Гулемото село",а за другите - трохи... То метро,то нови булеварди,то Арена Армеец,то кръстовища на незнам си колко нива... А тук?! Така че Пожарникаря или да дава парите,които се полагат на втория град на България,или да се маха и да не идва повече в Пловдив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
25 години от деня, в който Димитър Христолов стана президент на Ботев
Изненада! Бивш кмет на Пловдив замина с националите за Баку
Проблем в Ботев! Оперираха основен защитник, аут е за месец
Ботев оправи картотеките на двама! Още две нови попълнения чакат
Манол Георгиев: Изпуснахме уникален шанс да бием Спартак, те изравниха след карамбол
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: