ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Стана ясна фирмата, която ще довърши Колодрума. Режат лентата през юли?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:49 / 15.01.2013Коментари (22)13134
© Plovdiv24.bg
Режат лентата на спортната зала на Колодрума юли месец тази година. Тази оптимистичната прогноза направи днес пред репортер на Plovdiv24.bg зам.-кметът Димитър Кацарски по време на отваряне на офертите за довършване на съоръжението. Както вече писахме, обществената поръчка е на стойност 35 млн.лв. и включва 1600 позиции. 
 
Обединение "ГБС Пловдив" АД - Спортен комплекс е единственият кандидат, подал документи за участие в конкурса. 5-членната комисия с председател Кацарски отвори тази сутрин офертата на фирмата, подадена в деня на крайния срок, вчера в 16:03 минути. Участниците в комисията подписаха и декларации за липсата на конфликт на интереси. 

Дейностите по цялостното довършване на залата минават през завършване на фасадата, осветлението, направата на светлинно електрическо табло, наст
илките за различните видове спорт, оборудването и обзавеждането на съоръжението и стигат до пълното издаване на обекта. 

Подземният паркинг ще е за 150 автомобила, а външният - за 300 коли. Той ще бъде покрит със соларни панели за фотоволтаичната централа, която ще захранва със самостоятелна енергия спортната зала. 

От три места ще се влиза в обекта. Единият вход ще е от страна на бул. "Менделеев", другите два от западната и южната страна на бул. "Найчо Цанов".

Срокът на работа на комисията е 30 януари, но той е условен, тъй като, ако се появи липса на някакъв документ в подадената от Обединение "ГБС Пловдив" АД - Спортен комплекс оферта, на фирмата ще бъде даден срок, в който да бъде набавен, коментира още Кацарски.
Още по темата: общо новини по темата: 171
02.01.2024
02.01.2024
01.06.2021
14.02.2020
11.05.2019
30.01.2019
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мда, както се и очакваше - приближената фирма в псевдо обедниение печели проект с много завишена сума. Явно се върнаха окончателно смутните мутренски времена - крадат се дажнит на коли и на конкурси подава само1 фирма документи, правилната. Според https://www.plovdiv24.bg/sport/231030.html от 2011г, 12-15млн са изчислени за довършването й. Е как така набъбнаха в пъти?
+1
 
 
Факта,че залата започната преди 5 години най-накрая ще бъде достроена, само и единствено може да ни радва! От там нататък идват големите "НО"-та! Как е възможно на проект за 35млн. лв. да се яви 1 фирма при положение, че всички строители се оплакват, че няма работа? (Имам предвид участие на големи строителни компании)Цената от 35 млн.лв за зала, която беше предвидена за 10 млн.лв. от изкоп до ключ (сега грубият строеж е завършен) е много над НОРМАЛНОТО, Не мислите ли????
+4
 
 
Хайде,защото пловдивчани нямаме търпение да гледаме националния отбор по волейбол в Пловдив!!!
+4
 
 
Ха-ха-ха. Вчера коментирах, че съм готов да се обзаложа за името на "победителя" в този т. нар "конкурс". Жалко че никой не се хвана. А иначе прави неприятно впечатление факта, че същата фирма ще строи Онкодиспансера, новата детска градина, помня че и някаква къща на ул. "Богомил" правиха /познайте на кой?. И все е единствен участник. А уж голям интерес имало. Да де ама в конкурсните условия само името на фирмата не е посочено. За тези пари още една зала трябваше да построят ама нали идват избори, кампанията струва пари... Жалко
+1
 
 
Фенове на всички пловдивски отбори - нека се организираме и инициираме създаването на силни пловдиски мъжки баскетболни и волейболни отбори, както и женски, разбира се! Ако тази зала стане, там трябва да има битки , градски дербита и шоу, а засега ни превъзхождат малки градчета с отбори по баскет и дори волейбол! Срам и позор за такъв град като Пловдив е да няма елитен мъжки качествен баскетболен тим! Залата ще стане, но кой ще играе в нея?
+1
 
 
Първо нека започнем от това,че подобни плащания от финансовото министерство към общините извън предоговорените бюджети е напълно незаконно.Отделно то създава възможност за манипулиране на общественото мнение за това колко добър е един кмет (какъвто очевидно е и случаят тук).
-1
 
 
Да я направят по-скоро и качествено. Пък който ще да е строй.
+1
 
 
С нетърпение очаквам да отида на войлейболен мач в тази прекрасна зала!
+2
 
 
Е тя е била ясна много по рано ,но.......
-1
 
 
Най-накрая нещо се случва в Пловдив... винаги Пловдив е "заобикалян" от властта (говоря и по комунизма) и това е лъч надежда... Харесвате или не г-н Кмета, това се случва благодарение на него и на съпартийството на Тотев и ГЕРБ... Така, че най-малкото е хубаво да замълчите, ако нямате какво хубаво да кажете...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: