ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (28)
Премиерът: През март Пловдив ще има модерна многофункционална спортна зала
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:03 / 27.12.2014Коментари (16)9429
© Plovdiv24.bg
"От 6 декември до последния работен ден изплатихме 3.17 млрд. лева по КТБ. Представете си това да влезе в спортни площадки, стадиони и какво ли още не. Тези пари можеше да ги харчим много сериозно". Това заяви премиерът Бойко Борисов след края на коледен турнир по футбол в столичния комплекс "Царско село". Надпреварата беше спечелена от тима на "Витоша" (Бистрица), в който игра Борисов.

"Последните десетина дни направихме много важни неща - дадохме коледни надбавки, пуснахме еврофондовете, разплатихме по общините. Дадохме 12 млн. за залата в Пловдив. Там март месец ще имат подобна на "Арена Армеец" зала", изтъква още премиерът.

"Дадохме 10 млн. за залата във Варна. Там беше едно нищо, непипано, откакто е построено. Това са все места, където ще има световни и европейски първенства", коментира Борисов.

Информация в сайта на Фонда за гарантиране на влоговете показва, че от началния ден на изплащането - 4 декември 2014 г., до 17:00 ч. на 23 декември 2014 г. 87 250 вложители в КТБ са се разпоредили с гарантираните си влогове в размер на 3 милиарда и 135 милиона лева.

Още по темата: общо новини по темата: 171
02.01.2024
02.01.2024
01.06.2021
14.02.2020
11.05.2019
30.01.2019
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Новата зала ще е причина колективните спортове да се изтласкат от дъното,защото освен Марица никой друг не се замисля отделно от футбола.По-младите не знаят,но зала 10 в Панаира се пукаше по -шевовете когато Пенка Стоянова и сие громяха наред.Агитката беше предимно от бултраси,но имаше и много локомотивци.Ходил съм до Ямбол за да ги подкрепям срещу Левски за финала на Ронкети.Редно е двата най-популярни клуба да открият нови секции и да започнат от дъното.Освен това организирането на концерти,симпозиуми,ансамблеи и прочие може да носи приходи.Стига наема да не е непосилно висок.Пловдив заслужава и изстрада тази зала.Като си помисли човек кака двореца на спорта отпътува към Варна вместо в Пловдив и си казва ,,,а дано''....
+4
 
 
А колко концерти на световни звезди ще бъдат проведени в тази зала!? Пловдив е в центъра на България и е по-удобно от София! Освен това волейболният Локомотив, баскетболният Академик, защо да не се възроди и женския хандбал!?
Здравейте,тази вечер бяхме на Малката базилика, но тя беше затворена.Много хора останаха разочаровани,а пазачът вдигаше рамене.Днес не вали и е погходящо за музеи,а те -затворени. Абеше обявен,че от 20 ч. ще свири и квартет.Защо подвеждат хората? С уважен
на 27.12.2014 г.
+2
 
 
дай ,Боже! европейски град на културата, без зала
-5
 
 
Да построиш спортна зала, комплекс, игрище не е чак толкова трудно. Да го поддържаш, да изградиш и развиваш спортната линия е трудността. Поддръжката е по-скъпа от стойността в пъти. Много скоро и тази мултимилионна зала ще се превърне във воденичен камък на врат и ще я зарежат. Аз пък имам проект за всеобщото игрище по плажен волейбол на гребната база и за изоставената волейболна зала зад стадион Пловдив. За игрището стартовата инвестиция е колкото две средни месечни заплати, а за залата около десетина. С огромно желание, амбиция и джобен бюджет може да бъде постигнато много повече от колкото с огромен бюджет и безхаберие. Освен това при моя модел ще играят всички свободно и безплатно колкото искат, а двигателната сила ще бъдат рекламите. Твърда обявена цена на оградите, рекламодателя ще знае точно колко струва рекламата и абсолютна прозрачност за доходите. 50% от оборота за общината, разходите от моя дял, а за периода в който месечния оборот е до 4000 лв - 100% за общината. На всичкото отгоре парите ще взима и държи общината като моя дял ще ми го превежда по банков път след като си удържи всички данъци и такси.
-2
 
 
Чудесно е че ще имаме "най после " зала в Пловдив.Но какво ще гледаме в нея по спортна линия- отбор с затихващи функции на "Локомотив",детски отбор на "Виктория" жени на Марица,и какво още???. От студентите отнехме комплекса ,но какво им предоставихме.? Е някой концерт ,може би?Ще имаме зала а спорт??
+3
 
 
Имах си аз да спечели друг отбор, което така или иначе слабо ме интересува. Доста омаловажава преди каквото е правено във Варна и все едно той гради всичко. Плашещо прозира огромното его, простотия и лъжовност на х-ра. Пуснати еврофондове, спрени точно заради него - не бих се хвалил с това, нито със законните и вече одобрени плащания към общините. Научил се е да не говори от ед. лице поне. А иначе анкетата, за която Дани говори, се различава по спомен от мненията, изказани в анкетата на Пловдив24.
+7
 
 
То така щеше да е още през март 2013 г, сега уж ще е през март 2015... Дано най-сетне я дочакаме тая зала. И не знам защо всичко става толкова трудно в Пловдив?! ДК "Борис Христов", тази зала, стадионите "Христо Ботев, Локомотив и Пловдив" и какво ли не още... Така че "браво" да викаме, когато залата бъде построена окончателно!
+11
 
 
А защо не каза КОЙ взе апетитните активи на банката ? Дали са 3.17 млрд. лева , а защо не каза колко ще спечелят от това ,че фалираха банката ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кирил Десподов отново е №1, ето всички призьори от церемонията "Футболист на годината"
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: