ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велин Терзиев: Имаме съмнения, че някои футболисти не играят на 100%
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:46 / 13.04.2014Коментари (9)4345
© Plovdiv24.bg
Председателят на фенклуба на Локомотив (Пловдив) Велин Терзиев сподели, че феновете, нахлули на тренировката на тима в събота, са поискали обяснение от някои футболисти, поради съмнения в симулативна игра в някои мачове.

Терзиев отрече същите фенове да са надраскали "Локомотив" със свастики и да са направили дупката на терена, както и те да са причината Йордан Господинов да остане резерва в мача срещу ЦСКА, спечелен от "смърфовете" с 2:0/

"Имаше момчета, които отидоха да поискат обяснение от една част от футболистите, за които има съмнения, че невинаги играят на 100%. До крайности не се е стигало, ние сме мъже, можем да се разберем само с думи. Вижда се, че някои не се раздават във всеки мач, но причината не е на 100% ясна", каза Терзиев в "1:1" по Канал 3.

Дали това е довело до оставяне на Йордан Господинов на пейката срещу ЦСКА Терзиев отговори: "Имаме съмнения, че не играе винаги на 100%, но ние не можем да пренареждаме състава. Има си старши треньор за това. А отговор защо някои играчи невинаги играят на 100% трябва да дадат хората най-отгоре."

"Не мога да коментирам за кои двубои точно имаме съмнения, защото, ако кажеш нещо, трябва да имаш доказателства. Дори да няма такива уговорики, при всяка една грешка на дадени играчи, феновете мислят, че има дадена уговорка. В момента феновете боледуват."

За това кой е по-добрият вариант за бъдещето на Локомотив: "Според мен има два варианта. Или трябва някой да закупи акциите и да покрие задълженията, или да създадем ново АД с нови собственици и да започнем отначало. Всяко начало е трудно, но ние трябва да го преболедуваме. Не искам да се превърнем в отбор от ранга на Славия, които имат по 100 фенове на мачовете си. В последните мачове играем с отбори от топ 5: срещу Левски имаше 2500-3000 човека, с Лудогорец - под 1000. Днес пак мисля, че бяха около 1000. Това е срамно за историята на Локомотив. Откакто съм роден, не помня такова нещо да се е случвало."

Терзиев поздрави играчите за победата над ЦСКА, като отрече да знае кой е пробил дупката на стадион "Локомотив" в събота вечерта и нашарил стадиона със свастики: "Не мисля, че са наши привърженици, но не мога да съм на 100% сигурен."

Накрая Терзиев призова президента на клуба Коко Динев да седне на една маса с феновете, за да се "разберат" очи в очи.

Още по темата: общо новини по темата: 13
17.04.2014
14.04.2014
14.04.2014
13.04.2014
13.04.2014
13.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
я по-добре кажи кой ви плаща да създавате напрежение на Лаута?! Да правили нов отбор, ами супер правете си и освободете Локо Пд от вас потниците
+6
 
 
Нежен, ако ти или фракциите около теб незнаят, та кой знае тогава?? По-скоро трябваше да кажеш, че не искаш да кажеш, отколкото да лъжеш, че незнаеш!
+2
 
 
ooof ай скрий се вече бе ...бля,бля ,бля ...как не ви омръзна да се правите на актуални ...още малко и заради теб и още 2-3 Локото биха Цецка ...махаи си гадната решетка с сандвичи от изхода на трибуната ...не може да се минава след края на всяка среща ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: