ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив излиза с резервите срещу ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:36 / 12.04.2014Коментари (38)8191
© Plovdiv24.bg
Тимът на Локомотив ще излезе с резервите срещу ЦСКА. Това намекна треньора на Александър Станков на пресконференция преди двубоя с "армейците". Причината за това решение на специалиста е натрупаните картони, които имат част от водещите играчи, както и предстоящи мач от полуфинала за Купата на България срещу Лудогорец, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Имаме шанс за Купата и трябва да си опитаме с всички възможни сили да излезем с позитивен резултат от мача в сряда срещу Лудогорец. Сега усилията и вниманието ни обаче изцяло е концертирано върху срещата с ЦСКА. Един доста тежък мач с отбор, който в момента се представя много добре в първенството. Познаваме много добре отбора на ЦСКА и ще направим всички възможно да ги затрудим и да се представим добре на нашия стадион", заяви Станков. 

"Вярно е, че редуваме силни със слаби мачове, но в крайна сметка ние не сме отбор, който във всеки мач може да побеждава и да е на ниво. Виждате, че и водещите тимове също изпитват тези трудности, не е трудно в такъв цикъл да поддържаш отбора в топ ниво. Анализирали сме нишата и от хората, които не съм доволен съм изразил моите претенции към тях. Така, че ще се стремим да вадим и за първенството и купата оптимални състави", допълни той.

"Много ми е неприятно да има малко хора на стадиона. Хората незаслужено са се отдръпнали от стадиона. Не знам какъв им е проблема, но един отбор трябва да се подкрепя независимо дали печели или губи. Надявам се нашите привърженици да се върнат на стадиона. Не искам да афиширам какво е направил отбора, но нашето представяне на отбора не може да се оценява като слабо. Не съм аз човекът, който да им дава акъл да идват на стадиона, но аз искам те да идват. Те са хората, които трябва да подкрепят отбора", завърши Станков.




Още по темата: общо новини по темата: 13
17.04.2014
14.04.2014
14.04.2014
13.04.2014
13.04.2014
13.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Саше това ми звучи като оправдание за предстояща загуба . Защо въобще сме в тая седмица ? Нали чакахме само големи мачове , със силни отбори , в които Локо да се хвърля и да печели победи ! Каква е тая пародия ? С тоя сандански тюфлек станахме за смях на цяла България .
+5
 
 
Толкова си просТЪ"че направо те съжалявам.Отирай си по-живо"по-здраро и не дразни орече хората...ДЪРВОДЕЛЕЦ Как можахте най-големите дървета в българткия футболда станете най-големите треньори Ама така е в тази продажна и крадлива държавал Най-големите некадъррици и подлоги се издигат и правят кариера"за сметка на кадърните и разбиращи хора"Тъпак махай се"че не мога да тя слушам и гледам вече МИНДИЛ
0
 
 
Те титулярите досега изобщо не са се преуморили,защото въобще не се напъват в мачовете си тъй като те излизат със свалени гащи.Само мача с Ботев има значение за тях,но мисля че това е добро решение,защото чорбата ще ги победи дори и да са с титулярите!
+3
 
 
Отбор, който явно поляга на по-слаби противници и играе театър вместо футбол няма как да бъде подкрепян на стадиона. Ние сме подкрепяли Локомотив Пловдив безрезервно и в по-долните дивизии, но това не е Локомотив Пловдив това е някакъв унизителен продажен вариант на циркова трупа. Станков как изобщо смееш да говориш за публиката на Локомотив. Твойте циркове ги видяха и шведите. Ако не беше толкова некадърен, колкото си и продажен можеше и някой да ти се върже на глупостите. Защо полегнахте на Лефски??? За какво им дадохте мача. Не искаме да ви гледаме и по телевизията дори. Това не е Локомотив Пловдив.
+3
 
 
Според мене за Купата ще стане най-яко ако се получи пловдивско дерби на финала... Ще е един незабравим мач сигурен съм. Успех на Локомотив утре срещу ЦСКА !!!
на 12.04.2014 г.
+3
 
 
Няма да е с резервите, днес г-н Некадърния е бил вежливо посъветван от доволни фенове на тренировката. Сега разбра ли какъв ни е проблема Станкоф? Или пак да ти обясним?
-2
 
 
Ако Локомотив София шибнат селтаците от Коматево, а ние, рязаните от Делиормана! Носител на Купата на Република България трябва да стане Локомотив Пловдив!
-1
 
 
Добре и единият Данчо, и другият Данчо малко да си починат! Все пак за нас е важен мачът за Купата!
0
 
 
Радвам се, на Stefanyord i julta knijka Точни коментари и срещу когото трябва, а не едни срещу други да се караме ! Браво.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: