ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби с 0:2 от Черно море във Варна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:36 / 30.03.2014Коментари (70)11063
Тимът на Локомотив загуби с 0:2 гостуването си на Черно море в мач от 30-ия кръг на "А" група. Така "черно-белите" продължават да търсят своята първа победа в плейофите.

Еденилсон Бергонси изведе "моряците" напред още в 17-ата минута. Живко Атанасов отклони с глава центриране от фаул към задната греда, където непокритият Бергонси вкара от метър за 1:0.

Само 3 минути по-късно варненци получиха отлична възможност възможност да вкарат втори гол, но Бакари пропусна от бялата точка. Това бе втора пропусната дузпа за нападателя в рамите на седмица.

Бакари можеше да се реваншира за своя пропуск в 33-та минута, когато проби през центъра на терена и стреля, но Господинов изби в корнер.

Втората част започна с два опасни изстрела от фаул на Мартин Камбуров. Първият бе спасен от Георги Китанов, а втория не намери очертанията на вратата. 

Черно море също отговори с удар на Валери Домовчийски от пряк свободен удар, но коженото кълбо срещна напречната греда и излезе в аут.

Бакари сложи точка на спора 8 минути преди края с втори гол във вратата на пловдивчани. След центриране от фаул Божилов отклони топката с глава към задната греда, където Бакари я изпрати в мрежата на Йордан Господинов за крайното 2:0.

Черно море - Локо 2:0
1:0 Бергонси 17'
2:0 Бакари 82'
Още по темата: общо новини по темата: 10
02.04.2014
30.03.2014
30.03.2014
30.03.2014
29.03.2014
29.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
чета постовете на "истинските фенове" и ми става смешно. Не мога да ги разбера какво искат но горе долу звучи така: 1. Искаме чист и свят отбор в една мафиотска А група (кажете ми един "чист и свят" собственик в А група) 2. Искаме собственика да ни е чист ариец - по възможност рус и със сини очи 3, Да има повече пари от Абрамович(но да не ги е крал) и да изпълнява всяко наше желание. Когато те са противоречиви - пак да ги изпълнява 4. искаме да играят млади български момчета защото такива харесваме 5. искаме тези млади български момчета да станат поне шампиони Спирам до тук защото ще падна от смях...
-3
 
 
гледам много хора тук се възмущават, че не бием, а искат да изгоним всички и да почнем от В група с юноши. Сигурно тогава ще сме по-силни и ще бием наред. Да ама първо трябва да съберат пари за да купим някой лиценз за В група, после да накарат тези юноши да играят като Меси БЕЗ ПАРИ. Що са логика...или по-скоро липса на такава.... Стигнахме дъното, но като публика. Дори и цскарите излезнаха по-стока от нас като се обединиха около Лупи!!! само и само да си спасят отбора, а "истинските фенове" на Локо искат отбора в В група..... Боже, Боже, колко мъка има на този свят...
-1
 
 
ей череп с бомбе,я си гледай проскубаните жълти мисирки и не се бъркай там където не може да мислиш.
+7
 
 
Чувал... Това сме ние.Който ни хване ни бие...
+2
 
 
едно врЕСќ.....,селски!!!Теб еме те харесвах,обаче сега ще ти кажа на теб и другите писарчета и разбирачи,които се изяв явате тук,че сте големи помияри!И ще Ви кажа защо!Преди известно време ти лично каза че Маламов,Абушев иЖоро Стефанов са заслужили с игрите си и спечелените точки в трудни времена за любимия ни отбор,да останат и да им се даде шанс да се развиват израстват в нашият отбор.А само два месеца по-късно когато Селския ви докара разни дървета и незнаСќни звезди свалени от клоните на палмите из Африка вече забравихте тези момчета и започнахте да ги игнорирате в полза на псевдозвездите на селския чалгар!Тези момчета си оставяха сърцата и душите на терена за да ви докажат че искат да играят за отбора,а Вие ги изгонихте за да ираят звездите Станко РЌовчевпаулиньовци,докармовци,наСќден,свършили с футбола ПЕНСИИ-все откриития на селския и великия смешен послушко Станков!Къде са сега тези ваши звезди БЕ смешници и коСќ мач спечелиха за нас.ХаСќде сега гледаСќте порно и не пишете нищо Смешници,защото зарадитакива помияри като вас ние истинските привърженици на ЛОКО няма да стъпим на стадиона и да гледаме бездушниците,които се подвизават в момента на Лаута.Мога да подрепям отбора и когато губи,но когато виждам,че има надежда и желание за развитие а не футболисти,които вече са свършили с футбола или пък такива,които няма къде другаде да си покажат гения,но и в двата случая са готови да се надупят на селския и за някоСќ селски лев да продават мечтите и достонствието си!С няколко думи не искам да гледам к**ви като в чалгаклиповете на селяка,а мъжки момчета на терена
+6
 
 
Забелязвам една много добра инициатива от страна на феновете на Ботев...всъщност и двата ни отбора са минали през катаклизмите и много добре знаем кои са хубавите и лошите страни на парите и славата!Когато те бяха като нас,ние колкото и да ги мразихме,искахме мачове с тях и онзи за купата на техния стадион беше мехлем за душите на цял Пловдив!Сигурен съм,че и те сега колкото и да ни мразят и подиграват,искат да го има Локо,за да има дерби!Един последен съвет от мен-ако има нещо за казване или писане-форума не е мястото му(макар,че и аз доста простотии изписах)форума е за надъхване!Персонални оценки и други да си ги даваме на стадиона!Хайде лека от мен,че доста се напих и утре ще видя какви съм ги писал:)
+11
 
 
Всъщност, ние имаме нужда от силен градски съперник. Жалко, че докато се подигравахте с "най-скъпото седмо място с многомилионната селекция", просто забравихте за надвисналата над вас опасност. Сега се усетихте, но става все по-късно и по-късно. Не че Коко Динев е лош вариант за вас, но без него не знам какво ви чака. Ние имахме късмет, на вас спешно ви трябва един подобен "невидим Караибрахим" за да започнете да градите като нас. А резултати - след това.
+5
 
 
Ние в момента сме най-жалкият отбор в "А" група и дори и нафтата и Гоце Делчев ще ни бият и то на Лаута. На Коко му е пре х.я за отбора. Още не им е платил заплатите за м.Февруари а строи къща за 5 милона на своята любовница. До сега винаги съм го защитавал за всичко, но търпението ми се изчерпа. Аз не мога да гледам моят отбор в това му състояние. Дебелият плондер трябва незабавно да се маха и да започнем на чисто от "В" групите с наши юноши и кадърни футболисти от района. Бонев трябва от сега да започне да търси спонсор, защото и за "В"група ще са необходими средства, макар и не такива като за "А" група. Само Локо до гроб.
+4
 
 
Стигнахме дъното!!! Надявам се до края на сезона никой да не стъпи на Лаута дори за дербито защото тези футболисти и ръководство не заслужава нашата любов и подкрепа..песента ВИНАГИ С ВАС повечче няма да я чуете продажници КОКО ВЪН И САМО ЛОКО ДО ГРОБ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: