ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Сърцата кървят, но гърлата отново ще крещят святото име на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 24.03.2014Коментари (22)5724
© Plovdiv24.bg
Уважаеми Ботевисти,

Броени дни след радостта, която изживяхме в реванша за Купата на България срещу най-големия ни исторически съперник "Левски", в събота следобед бяхме подложени на истинско унижение и разочарование, с което краткотрайната радост отново беше заменена от мъката.

В своята история "Ботев" е печелил и губил стотици мачове, но винаги, особено срещу този противник, е играл на 100% от възможностите си, разчитайки на най-добрите в редиците си, не за друго, а защото така повелява именно историята. Същата тази история, направила от "Ботев" легенда, а не просто обикновен футболен отбор.

В събота следобед честта на "Ботев" беше погазена. И не, не резултатът, не загубата са това, което всички ние с вас преживяваме болезнено. Обидата дойде от отношението към този исторически сблъсък, от превръщането му в поредната безсмислена среща, която просто трябваше да се изиграе.

В събота следобед Красотата, Вярата и Борбата не присъстваха на стадион "Георги Аспарухов". Всъщност присъстваха, но само на трибуните. Тъжно е, че чисто идеологически между привържениците на "Ботев" и настоящото спортно-техническо ръководство зее огромна бездна, която надали някога ще бъде запълнена.

И все пак, въпреки това, ние сме "Ботев" Пловдив! Ние, привържениците на този велик клуб, сме длъжни да преглътнем нанесената ни обида и пряко волята си да подкрепим отбора така, както сме го правили винаги. Защото знаем, че формата е временна, а класата е вечна!

Точно по същия начин, по който "Ботев" е вечен, а всички, имащи привилегията да работят за неговите успехи и авторитет, са временни

Всички ние, които живеем за жълто-черните, които се будим и заспиваме с мисълта за тях, искрено вярваме в проекта "Ботев" и можем да покажем за пореден път, че нищо не може да ни сломи.

Пълна подкрепа за "Ботев"! Не за треньорите, не за футболистите, а за него, за каузата, за великата магия, която обичаме!

Сърцата кървят, но гърлата отново ще крещят святото име на БОТЕВ!

От Bultras и Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 13
25.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пак ли оставка папагали???Вие през два дни се променяте.Мъдю е един от вас .Кривия дваж пъти
-5
 
 
И Кифтета и пиепси за душата.....Канарбахче ?
+5
 
 
"По никакъв начин не исках да се пречи на развитието на проекта "Ботев", защото той е за цялата държава, не само за Пловдив. Единственото, което промени решението ми е, че собственикът ми каза, че държи на моето присъствие в клуба и, че той е човекът, който ще определя треньора и ръководителя и никой друг не може да му влияе по никакъв начин. Това беше достатъчно за мен. Имам договор и за мен най-важно е мнението на собственика", коментира пред НЮЗ 7 Станимир Стоилов. Не виждам да му пука за публиката???? На президента и собственик - също! Уговарят си мачове на воля и това е, а ние гледаме кеч, а не футбол, резултата се знае предварително, поне с Левски ,,,
0
 
 
Трябва да се вика само една единствена дума.ОСТАВКА!!!!
Цъкам минуси на буферите :)
на 24.03.2014 г.
-3
 
 
Всички на мача! Мъри и говедизма скоро няма да ги има,а това,което се очаква ще надмине и най-смелите ни мечти!
+12
 
 
След такова грозно полягане пред кръвния враг - не ми се вярва стадионът да е пълен... В плейофите нещата май почват да се изясняват - Ботев, Черно море и Говедоспор срещу Чорбистан, като целта е евроазиатските идиоти да станат 3-ти. Предпочитам да не играем в Европа, да сме в "Б" или "В" група, НО ДА НЕ УЧАСТВАМЕ В ТАКАВА ТУРБОСЕЛЯНИЯ! А най-тъпото е, че ръководството мълчи и търпи послушника мъди. Ако се продължава така, дори стадиона в Коматево няма да се пълни, просто истинските фенове, които ходим по стадионите къде ли не - не сме линейки и не се продаваме за пари! к*р за говедата!
на 24.03.2014 г.
+11
 
 
Викове ОСТАВКА и БОКЛУК и ГОВЕДО докато не се махне от БОТЕВ
+10
 
 
Препечатано от друг форум: "Ние бяхме единствената публика ,която дълго и упорито воюва за свободата на своя отбор и успя да махне Христолов. И при ЦСКА И ПРИ ЛЕВСКИ публиката не може да махне своите президенти. За Локото няма какво да говоря. Там Коко е канара, а публиката само плямпа глупости като КРОКОДИЛА . При Ботев беше създадено сдружение , нещата тръгнаха и изведнъж се оказва ,че няма ботевисти в управата .Бакалов беше махнат и се наложиха само левскари .Мъри и компания се явяват наемници за пари .Те не милеят за Ботев. Те гледат собствен иинтерес. Мачът с Левски бе пълна пародия и за Стоилов не може да има оправдание. Сега ще говори за пхредстоящи победи срещу Черно море и ЦСКА .ДА, ама ние искаме да бием и говедата .НО МЪРИ И КОМПАНИЯ НЕ ИСКАТ ТОВА ....."
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: