ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Йордан Христов: Не знам защо играхме толкова слабо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:00 / 22.03.2014Коментари (21)5258
© Plovdiv24.bg
Националът на Ботев Йордан Христов не знаеше на какво се дължи слабата игра на Ботев срещу Левски.

"Не знам защо играхме толкова слабо. Нямам представа защо се получи така, но със сигурност не е сериозно да говорим за подценяване на Левски. Нямам обяснение за нашата игра днес. Излязохме меко казано... не искам да използвам силни думи, защото съм афектиран", каза Христов.

Още по темата: общо новини по темата: 13
25.03.2014
24.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аре ся, в сряда левскарите лежаха по терена, вчера им върнахте услугата...
-4
 
 
Очевидно е, че и двата пловдивски клуба са в ръцете на президенти- мародери, които се интересуват единствено как вървят залозите и Лафките и грам не им пука за публиката. Ботев искат стадион, който очевидно ще се ползва като камерна зала за водевили, а Локо искат трибуна, която да бойкотират. Време е да изринем БОКЛУКА от България - лица като Цветан и Коко не трябва да са част от нашия живот. Нека футболът да бъде аматьорски, но честен!
+6
 
 
Подкрепям отбора,ама това не е моят Ботев!! Така да се ляга срещу тея гнусни шопи!!!
+3
 
 
Футболистите не сa виновни,всякa еднa порносценa се нaреждa от режисьорa,a изпълнителите прaвят товa,зa което им се плaщa.ФAКТ.
+9
 
 
Даната е възпитано и скромно момче. Не е виновен нито той, нито колегите му. Какво да каже...... да си изяде хляба..? Вонята идва от другаде и от дълбоко.
+4
 
 
Такааа... какво да кажем, бях на мача и просто си изгубих времето... трагедия, пълна трагедия... и вместо тези 200-300 фенове да освиркват мърлячите по терена и на пейката... ръкопляскаше накрая... лудост... оня дебил стоилов пусна идиотска конфигурация, а те от своя страна направиха всичко възможно да орезилят името на БОТЕВ ПД... не може преди три дни да имаш хъс, макар играта пак да беше горе-долу мърляшка, а сега да не могат три паса да направят и да отправят 1-2 удоро към вратата за цял мач... за мен тук има мръсни игрички на ниво собственици.. и ако е така цв.в. заслужава отношение, подобно на това, което левскарите демонстрираха срещу батков... ако не е така - мърльо и тези до него веднага вън! също - половината от онези мърлячи, които се гаврят с името на Ботев! Ако обаче няма реакция - Цв.В. явно си прави тънко сметката - пере парички чрез стадиона, базата и земята, окомплектова нещата и след това го продава изгодно на друг играч... а феновете да си вряскат колкото искат... бъзикаме левски - няма титла, няма купа - само синя тишина... ама май-май накрая на сезона ще стане жълта тишина... ще бъде истинско чудо ца лига европа, по-скоро ще търкаме средата на таблицата и ще се утешаваме с база и стадион... няма го обаче най-важното - дух, хъс, раздаване докрай, сълзи в очите, срам от загубите и воля да победиш... пълна мърлящина... така, че хайде някои заблудени да не ни пробутват дъвката: подсрепяю Ботев без значение какви са резултатите, вярвай безрезервно на собственика и търпи тъпотията на треньора и бездушието на ритнитопковците... айде, холан, мерси! гледал съм велики мачове на велик тим на Ботев през 80-те години, когато всичко гореше в играта и изобщо не ми минават подобни лихуски номера на тия скъпо платени мърльовци... Не поставяйте знак за равенство между името на Ботев и тиквениците на терена, не е едно и също нещо! И нека най-заклетите фенове си помислят с какви плакати и призиви ще излязат следващия нач на Ботев... Ботев това е публиката, традицията и духа, а не разни мърльовци, цветанвасилевци, тъмнокожи мърди и бивши левскарски трътльовци... Писна ми, ама наистина ми писна...
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.03.2014 г.
+19
 
 
Само не плюйте по футболистите! Те не са виновни! Атмосферата в отбора е отровена и докато не се махне тая паплач около Стоилов и Кривия - резултати няма да има! Нима момчетата не схващат какво става в клуба? И как да очакваме от тях игра? Виждат на среща си един прост Кривак и един некадърен треньор, дето пуска само неговите любимци - еми няма да им се играе със сърце на момчетата! Затова ВЪН тая сган отровна - Кривия и Мърльо с екипа си!
на 22.03.2014 г.
+18
 
 
Данчо , не се прави на утрепан... Ако причината са говедата , ще ги изритаме с мръсни шутове от Клуба. Дано причината да не е ПО-ГОРЕ , че тогава значи имаме ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ.
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 22.03.2014 г.
+12
 
 
Много добре знаеш! Пълен срам!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: