ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов не води тренировката на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:15 / 20.03.2014Коментари (83)13531
© Plovdiv24.bg
Станимир Стоилов не води сутрешното занимание на Ботев. Мъри влезе единствено в съблекалнята да проведе разговор с играчите, след което напусна тренировъчния център в "Коматево". Тренировката на "канарчетата" беше водена от Цанко Цветанов и Михайло Шекеровски.

Наставникът на Ботев Станимир Стоилов разкри, че в сряда сутрин е подал оставка, която влиза в сила от днес. Очаква се днес по-късно да се разбере дали тя ще бъде приета.
Още по темата: общо новини по темата: 5
06.06.2014
19.03.2014
18.03.2014
17.03.2014
16.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Този цървул на голям баровец се направи - хвърлил си оставката и си отишъл на село. С тези си действия ясно показва колко държи на клуба, на футболистите които доведе и на мъжката дума дадена на Цветан Василев, че ще класира БОТЕВ в ЛЕ. Това, че 95% от феновете не го искаме не означава, че Мърльо трябва да е мърляч до последната си минута при нас. Мръсно говедо от началото до края. Отиде да преговаря с Цв.ВАсилев докато треньор при нас беше Феро. Три селекции направи, а отбора си е все там където го завари. Както вече един път писах: БОТЕВ не е вкарвал гол при гостуване на отбор от топ 8 в България - 7 гостувания и 0 гола -> този факт казва всичко за треньорските способности на мърльо говедарски...
+1
 
 
пичове не се вързвайте на пичи масали- всичко е игра и Мъри си остава! Всичко е един цирк с тези оставки, само изгонихме човека, който докара Цв. Василев в Ботев и Бакала, ето кои са най-виновните! В крайна сметка Херо е отказал за пореден път, защо ли въобще го канят, Петев не е дал точен отговор, Стоичков има железен договор до средата на юли, не е сериозно отбора да се води от Пенчев или Видолов! всичко това прави оставката на Мъри един фарс и театър за пред хората и за повишаване на неговото самочувствие! Всъщност, ако той надвие своето его и селски инат, както го направи последните два мача, лично аз нямам нищо против той да остане.Нали феновете сме малоумни, но се оказахме прави, че Педро раздвижва атаката, въпреки младостта си и грешките и стойките, Вуйчо е незаменим с неговит опит и майсторство, Вандер е нещото, което ни отличава от другите отбори. Има индикации, че Мъри ги усети тези неща, ако започне да налага и юношите никой няма да му се разсърди!
0
 
 
Прочетох коментарите. Работата под напрежение не тежи на никой. Така се работи във всички големи отбори. Нито един треньор, футболист, не се е оплакал от работа под напрежение. Така работи и Петев в Кипър, във всеки мач отборът му излиза за победа. Съвсем друго нещо е работата под унижение. Например, Петев беше унизен от феновете на Левски, и от ръководството на клуба изискваха от него да работи в този тим не под напрежение, а под унижение! Ние като фенове не сме на "нивото" на феновете на Левски, по създадената атмосфера на унижение за футболисти и треньори. Но мисля, че се приближаваме плътно до тях, и е възможно да изпревалваме дори раздирания от проблеми от всякакво естество клуб на ЦСКА, по нагнетената отрова в клуба. Понеже някои опонираха, че тази атмосфера сме я създавали само за треньорите и ръководителите, а не за футболистите, ще попитам: Имаше ли обиди, ругатни, от наши фенове по отношение на: Домовчийски, Сърмов, Педро, Дяков, Костов, Огнянов, Христов, Минев, Спрокел, Ромарио. Може би пропускам някой. Съгласен съм, че тези футболисти не са от висша класа, не са съвършени, имали са слаби мачове, допускали са грешки, и т.н, и т.н. Но нали са наши футболисти! Аз не ругая чуждите футболисти, независимо колко са силни или слаби, а да обидя собствен футболист, през ум не ми е минавало! Всичко това, което се прави от нашите фенове, не е за това, че са по-малко ботевисти от мен, или, че обичат отбора по-малко от мен. Това го осъзнавам. Нека и те да осъзнаят, когато кажат лоша дума за наш футболист, треньор, ръководител, искат ли да причинят болка, искат ли да наранят душата на този човек! Ако отговорът е не, нека да не го правят!!!
-4
 
 
...Явно някои хора бързо забравиха как при победите в Лига Европа хвалеха и превъзнасяха Мъри а сега го плюят като за световно,какво искаме ние???Да тръгнем по пътя на Левски ли??? 2-3 загуби и треньора изхвърча,е видяхме до какъв край ги доведе тая политика... Я погледнете класирането от какво сте недоволни???
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+15
 
 
ДО ВАСИЛ ПЕНЕВ!!!ВАСИЛЕ,ПЕНЕВ,НЕ Е НУЖНО ДА НАРИЧАШ ХОРАТА,КОИТО ОБИЧАТ "БОТЕВ",НО НЕ СА НА ТВОЕТО МНЕНИЕ "МАЛОУМНИЦИ"!!!ВСЕКИ МОЖЕ И ИМА ПРАВО ДА СИ КАЖЕ КАКВО МИСЛИ,СПАЗВАЙКИ ДОБРИЯТ ТОН!НИЕ СИ ОБИЧАМЕ ОТБОРА И ЗАЩО ПЪК ДА НЕ МЕЧТАЕМ ЗА ТИТЛА?ЕДИН ОТБОР С ВЪЗМОЖНОСТИ И ПОДКРЕПА ИМА ПРАВО ДА МЕЧТАЕ!НЯМАМ ПРЕДСТАВА С КОЛКО СОФИЯНЦИ СИ РАЗГОВАРЯЛ,НО ПО НАСТОЯЩЕМ РАБОТЯ В СОФИЯ И ИСКАМ ДА ТИ КАЖА,ЧЕ ФЕНОВЕТЕ И НА ЦСКА И НА "ЛЕВСКИ" СА ДОСТА РЕСПЕКТИРАНИ ОТ "БОТЕВ",НО СА АБСОЛЮТНО КАТЕГОРИЧНИ,ЧЕ ТРЕНЬОРСКИЯ ЩАБ Е ГОЛА ВОДА!АЗ НЕМОГА ДА НАЗОВА ИМЕНАТА НА НОВИТЕ В ТЕЗИ ДВА ОТБОРА,НО ПИЧОВЕТЕ ПОЗНАВАТ ВСИЧКИТЕ НАШИ И НОВИ И СТАРИ!УСМИВКИТЕ ПО ЛИЦАТА ИМ СА ЗАРАДИ...АРЕ ДА НЕ ИМ КАЗВАМ ИМЕНАТА,ЧЕ ЩЕ СЕ ПОМИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКИ!ПАК АПЕЛИРАМ КЪМ ТЕБЕ:БЕЗ ДА ДАВАШ ОЦЕНКИ И БЕЗ ОБИДИ!!!БЛАГОДАРЯ!
+11
 
 
А малките канари (1998) разцепиха наборите си от ЦСКА с 4:1 ( 4:0 първото полувреме) и са на финал с Литекс. Това е бъдещето на БОТЕВ.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+15
 
 
С едно нещо не мога да се примиря - че феновете насаждали напрежение в отбора. Ами така ще е, това е Ботев, не е Хеброс Харманли!! В големите отбори се играе винаги под напрежение, трябва да се свиква с това. Когато взимат по 20-30 хилки на месец, не са под напрежение?? Който няма психика и характер да играе при тези условия, прав му път. За кой ли път го казвам, никой не може да ме убеди, че Мъри не легна в двата мача с говедата в София.
+5
 
 
Прочетете писмото на собственика до СТР и феновете между редовете и ще разберете за какво става въпрос :)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: