ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри хвърли оставка!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:16 / 19.03.2014Коментари (42)8454
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Станимир Стоилов сподели след края на мача срещу Левски, че е подал оставка тази сутрин. Специалистът не пожела да разкри повече подробности дали тя е била приета от клуба. 

"Днес, в 8:30 часа, подадох оставка. Мотивите ми са, че се създаде негативизъм около отбора. Играчите са под огромно напрежение. В Ботев се изгражда нещо голямо и не искам аз да съм причината да се съсипе нещо такова. Веднъж вече в моя живот бе съсипан един прекрасен отбор, не искам това да се повтори", коментира Стоилов.

Относно срещата с Левски той заяви: "Бяхме под голямо напрежение. През второто полувреме казах на футболистите да играят отпуснато, нямаше какво да губят. Много тежък мач, но заслужена победа на нашия отбор", добави Мъри.

Ето какво сподели Стоилов на пресконференцията след мача:

"Отлична, добра и историческа победа за Ботев. Не всеки ден се елиминира Левски за Купата"

"Основните мотиви за оставката ми са негативното настроение и негативизмът около отбора. Негативизмът пречеше изключително много на футболистите. Никога не съм се съмнявал в качествата на отбора или в желанието на футболистите. Собственикът е осигурил всичко, което е необходимо да да се случва добре."

"Не исках да участвам в разрушаването на един милионен проект. Негативизмът може да попречи на такъв проект да се случи. Този проект трябва да се запази и да продължи да се развива. Аз веднъж видях как се разваля един отбор и клуб. Нямам желание да участвам или да бъда причина за разрушаването на един такъв проект, който е граден с много любов."

"Надявам се да приемат оставката ми. В крайна сметка отборът върви прекрасно в първенството. Този отбор трябва да бъде обгрижван с повече любов."

"На този етап няма други планове. Не съм преговарял, нито имам намерение да преговарям с други клубове към момента. Посвещавам победата на Юли Попов. Попов няма никаква вина за загубите."

 

 

Още по темата: общо новини по темата: 5
06.06.2014
20.03.2014
18.03.2014
17.03.2014
16.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Е постигна едини исторически победи и класира отбора във Шампионската Лига защо не го направиш всяка следваща година и като беше треньор навън и сега като сте със най-големия бюджет във нашето първенство и падате от Любимец
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 19.03.2014 г.
+2
 
 
Мъри да не се прави на ощипана госпожица. След тази победа върза гащите , хващам бас че Цв.Василев няма да му приеме оставката и Мъри ще изкара сезона. Обаче иска много повече работа и хъс ! С тия играчи можем да имаме отбор от висока класа , а не само да сме четвърти в първенството и да се гордеем с отстраняване на най-слабия говежди отбор от 100 години насам...
0
 
 
Не трябва да го махат.По добър треньор до момента не сме имали.Дано да го оставят да си свърши работата докрай
+7
 
 
Мъри, днес дори и да не бяхме отстранили говедата се виждаше че футболистите се раздават на терена и никой нямаше да ви укори. Нима миналата година като паднахме 1:2 в Пловдив от Лудогорец някой да казал че сме слаби - напротив !!!!!!!!!! Това искаме ние, а не правилен футбол. И днес късметът ни покри. Все пак късметът обича по-силния - и това е вярно !
+2
 
 
Пичове, станахме като говедата и чорбата. След 2 слаби мача искаме оставки. Не може така, разберете го! Нашата работа е само и единствено ДА ПОДКРЕПЯМЕ БОТЕВ Пловдив! За другото си има директори и собственици. Честита победа на всички пловдивчани!
0
 
 
С. Стоилов си подаде оставката, време е някой от форумните моуриньовци да го замести. Тук е пълно с експерти и конкуренцията ще е голяма, но мисля че ДжониАЗ ще му е достоен заместник.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 19.03.2014 г.
0
 
 
Дано да ти я приеме новият президент! Не само няма да ми липсваш, ами ще си отдъхна. С всеки друг треньор бихме постигнали повече, но ти и Кривия съсипахте готов отбор. Но вие ГОВЕДАТА сте такива. Батков беше ви гласувал пълно доверие с Сираков, но от вас пропищяха и ви изгони, като ви хвана какви ги вършихте двамата. За мен БОТЕВ е по-важен от някои "важни треньори"!
на 19.03.2014 г.
+1
 
 
И аз не съм превърженик на правилният футбол на г-н Стоилов но заплатата не му е давам аз ,трябва да му дадем още време заради г-н Василев защото ако не беше той Ботев можеше да играе в Раковски
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.03.2014 г.
+5
 
 
Определено блъфира! Разбрал е, че Василев няма да го пусне и затова - оставка. Тоя тип толкова нерви ми образува за 1 година, че и една секунда не трябва да стои в клуба. Заедно с Кривия..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: