ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков за ситуацията около Маламов: Явно аз обичам повече Локо от него
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 04.03.2014Коментари (67)10910
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Александър Станков коментира пред Plovdiv24.bg ситуацията около Станислав Маламов, който вчера обяви в личния си профил във Фейсбук, че слага край на престоя си на "Лаута".

"Прекалено много се преекспонира този случай с Маламов. Аз не виждам за нужно цял Пловдив от 3 дена се занимава със Станислав Маламов", бяха първите думи на Станков.

"Този футболист прекалено много е видял добро от мен. Видял е толкова доверие и грижи от моя страна. С неговото поведение просто, нито аз го заслужавам, нито отбора, нито никой. Той си кореспондира по Фейсбук с хората от Пловдив, а няма доблестта да излезе и каже ясно каква е истината", продължи специалистът. 

"Няма треньор на света, който да отдели толкова внимание колкото съм отделил и на Георги Стефанов, и на Станислав Маламов, и на хората, които са свързани по някакъв начин с този клуб. В това число влиза и Рангел Абушев, на който съм отделил толкова сили, енергия и желание да остане в Локомотив. Явно аз съм повече човек и обичам повече Локомотив от тях", завърши Станков. 

Plovdiv24.bg установи също така, че утре ще стане ясна съдбата на Маламов в Локомотив след среща на ръководството на клуба с играча.
Още по темата: общо новини по темата: 4
07.03.2014
04.03.2014
04.03.2014
03.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Станков взимай си всички чорбари и се махай от Локомотив нещастник ! Та ние при чечо играхме 6 пьти по добре от сега !! Искам ДА БЛАГОДАРЯ НА РОНИ,МАЛАМОВ,СТЕФАНОВ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА И ОСТАВИХА ЛОКОМОТИВ В А ГРУПА !!
+8
 
 
Ти пък от кога стана локомотивец.Ти ли направи селекцията или си част от тотодалаверите.Палячо,вместо да разчиташ на младите доказани футболисти в състава ти ,има стари букмейкърски играчи които се самозадоволяват с твоето съгласие и са титуляри.Само ти ,тарторите на тотото плюс клубната легенда си взимате редовно заплатите,а другите гледат и мълчат.До кога мислиш ще го правят.Отивай си в кочината или замълчи.
+7
 
 
Не ти не обичаш ЛОКО, събирайте багажерите с коко и другите продажници и да ви няма клошари!Изгонихте хората от стадиона с гнусните си схеми!
+6
 
 
абе тоя вече не е ли за смяна? късмета е до време тои ще сварши, и тогава само с ритане на топката и центрирания няма да става,те два паса немогат да си подадат.
+7
 
 
Няма смисъл да се кореспондира чрез медиите или да говорят с недомлъвки.Да излезе Малама и да каже истината,каквато и да е тя!Да си го каже бе майна,толкова ли е трудно?!Другия вариант е да се разберат като мъже на 4 очи и точка по въпроса!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+15
 
 
В началото всички нас ни манипулираха , че Ицо , Дани , Кавдански , Рони, Гошо Стефанов , Крачунов и т.н.т си тръгвали защото ги било страх от конкуренцията ? Ала бала .......... Всички те си тръгнаха , както ще си тръгне и Малама , защото не желаят да участват в циркова трупа ! Не желаят да получават от време на време подаяния . Писна им да гледат "народните"артисти - данчо тъча , здравко и един фургон чернилки , дошли в Локо да "изкарат" някой лев , без значение футбол ли ще играят или сълзливи мелодрами ! Тези наши Български момчета просто искаха да играят за Локомотив , искаха да играят ФУТБОЛ ! След спукване на балона за "конкуренцията" , сега Сашо ще ни убеждава колко много държал на Малама . Абе Сашо , Абе Коко , вий нас за малоумници ли ни имате ??? От два месеца заплати не са давани ! Дават се пари само на "заслужилите" футболисти ! Как ли са ги заслужили ? Жалкото е друго : Този санданския накрая или ще си тръгне или ще се озове в съдебната зала , защото не той издържа Локомотив , а точно обратното . Но много по жалкото е , че ще зароби клуба с милиони задължения или едва ли ще се намери друг глупак като оня варненския , да ни плаща версиите . НИКОЙ НЕ Е ПО ГОЛЯМ ОТ ЛОКОМОТИВ !!! ЗАПОМНЕТЕ ГО !!!
+7
 
 
Коко и Станков махат пловдивчаните от отбора защото не са им удобни за игрите и наредените мачове,не се ли сещате какво става бе хора,още със самото му идване той накара тези момчета да се борят за място в отбора с някакви анонимници след като бяха направили един чудесен сезон и това трио Маламов,Стефанов и Абушев беше с основен принос за спасяването на отбора предната година,основно те тримата вкараха голове и си разменяха асистенций един на друг.Схемата му е една и съща слага ги на пейката мачка им самочуствието, пускайки Якимов и машината Станко и им сваля формата и после казва че не стават за Локомотив, но Станков видяхме какво могат тези момчета и какво могат синовете ти който изиграха по 20 мача и нищо.Време е ти Коко да си ходите.Ти си един измислен Локомотивец защото беше без работа,отбора на сърцето ти е ЦСКА,тези момчета бяха тук в най лошите моменти и успяха да спасят Локо а ние как им се одблагодарихме като Коко ги изгони???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: