ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби злощастно във Варна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 16.12.2013Коментари (323)30489
Ботев загуби с мининалното 0:1 от Черно море в последен мач за 2013 година в "А" група. Така черната прокоба на варненци към пловдивския тим свърши. "Моряците" нямаха победа над "канарчетата", откакто Ботев се завърна в елита, но късен гол на Живко Атанасов прекъсна черната серия. От друга страна "жълто-черните" вече 7 мача подред нямат отбелязан гол на "Тича". Последният гол за "канарчетата" е на защитника Николай Домакинов при загубата 1:3 на 28 февруари 2004 г.

Най-чистото положение в мача дойде в края на първата част, когато Кирил Котев направи фрапантна грешка и подари топката на Луис Педро, който се озова сам срещу Георги Китанов и стреля покрай вратаря, но ударът на холандеца беше спасен на самата голлиния от Живко Атанасов.

На полувремето бултрасите, които пропътуваха разстоянието до Варна издигнаха транспарант гласящ: "Долу ръцете от Бобан, пиявици!"

Черно море успя да създаде най-добрата си възможност за гол едва в 56-ата минута. Михаил Венков се включи при една атака отляво след което центрира в наказателното поле, там Елведин Джинич не изчисти добре с глава и сервира топката на Георги Божилов на точката на дузпата, таранът укроти коженото кълбо на гърди и стреля от воле, но ударът му не намери очертанията на вратата.

"Моряците" създадоха второ опасно положение в срещата в 68-ата минута. Резервата Симеон Райков напредна отдясно и центрира остро в пеналтерията, но Иван Коконов се размина с коженото кълбо.

Минути по-късно "канарчетата" можеха да поведат в резултата след грешка на Георги Китанов. След слаб изстрел на Луис Педро младият страж не можа да улови топката, тя мина през краката му и се плъзна бавно към вратата, но своевременна намеса на Михаил Венков предотврати сигурното попадение.

В последните минути на двубоя, Черно море успя да наложи домакински натиск над своя опонент и щастието им се усмихна в добавеното време. Живко Атанасов бе изпуснат в наказателното поле от играчите на пловдивчани и с глава засече центриране от корнер за крайното 1:0.

Така след загубата Ботев се свлече на 7-о място с 39 точки, докато Черно море се изкачи на 6-а позиция с 40 пункта.

Черно море - Ботев 1:0

Черно море: Китанов, Емилов, Атанасов, Котев, Венков, Георгиев, Бергонси, Божилов (Райков), Бакари, Окоро (Коконов), Илиев.

Ботев: Стаховяк, Христов, Спрокел, Джинич, Минев, Сърмов, Иршак, Педро, Огнянов (Костов), Анисе, Домовчийски (Виейра).

Още по темата: общо новини по темата: 9
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тези двамата имате пред вид? Надявам се става въпрос за треньора и изпълнителния директор. Играчите вина нямат не се хабете за плюнки по тях. и с политиката сме не справедливи плюем не когото трябва!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 17.12.2013 г.
-5
 
 
От това добро класиране фЬенУвите съвсем психясаха, започна една сапунка кои на коя бъркали по дупките , кой не си бил платил мастиките в кръчмата и кой щял да донася на банго какви филми се заформят в сараите му . Цирка е добър, но оставете малко номера и смешки за пролетта, заболяха ни коремите от неподправен хумор.
-1
 
 
Танчовска, Кате колкото и пъти да звани този авантаджия Рашко няма смисъл. Ти не разбрали, че си заминава те.
+1
 
 
Любовта към Ботев никога не ще умре,не ще умре.Господа Криви и Правилни ,гледайки в дясно класирането нещо на нас бултрасите не се връзва.На раздела сме от мястото във втората седмица.И ако Виуе се притеснявате за заплатите си,ние се притесняваме от отбора ни.Каква е разликата от предната година.Че падаме от аутсайдерите ли.Време е за крути мерки и ако някои не си подават оставки ще ги поискаме ние.Ние знаем как.А на приматите от чалтиците на сюлейман лаутлу зад селскостопанският институтка-ППМ Ви.
+4
 
 
Аре ве,тия говежди боклуци още ли не са подали оставки???
-3
 
 
Калкулацията е елементарна дори за 1912 селски амеби: 12.000.000 бюджет, от които 500.000 за Кауня Мърля - 7 место и служебно класиране за Лига Европа. Умножете го по две, поръчайте точната комбинация от влажност на въздуха, супер терен, ниво на шума, липса на магнитни бури, задължителна дузпа и всичко, което "мега-правилният" футбол изисква и ГОТОВО - ще сте между 3-4 место ! Е, ако го умножите по 3 - ДПС титлата е сигурна, а Гинес със сигурност ще поемат разходите по фотографирането на най-скъпия клуб-карикатура в Галактиката !
+2
 
 
"С оглед на ограничения брой зрителски места на базата на ПФК "Ботев"-Пловдив в кв.Коматево, бе решено да не се правят промени в спортно-техническият екип"..... от ръководството
0
 
 
Не им е за първи път.К'во, снощи да не са ги стригали или са им били по някой шамар??
-2
 
 
Не те ли е срам Танчовска нагло копеле, да живееш на гърба на господин Василев, да крадеш от парите му. Не си ли помисли и за момент, че ще му писне на човека, но ще ви премахне най безболезнено заради него. Е спокойно всшчко му е ясно, а ние ще полеем линча ти със узо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: