ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Победата за Ботев на "Герена" няма да е изненада за Мъри
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:06 / 24.10.2013Коментари (18)4917
© Plovdiv24.bg
"Трудно ми е да направя прогноза преди подобен мач. Няма да е изненада, ако бием, същото важи и при загуба. Всичко зависи от представянето на отбора. Ако играем дисциплинирано, ще спечелим. Всичко ще се реши на терена", заяви старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов преди съботното дерби с Левски. 

Двубоят е от 15,15 часа на стадион "Георги Аспарухов". Пловдивчани са на 5-о място с 24 точки, докато софиянци са 7-и с 19 пункта.

"Дербито идва в тежък момент и за двата клуба. Знаем, че Левски е наранен, реагира на високо ниво. Сигурен съм, че сините ще предложат добър футбол, на който ние трябва да отговорим подобаващо. Не очаквам сериозни промени в стартовия състав на Левски. За мен е най-важно как ще играе Ботев. Искам да бъдем на едно европейско ниво. Надявам се и самият мач да бъде такъв. Нямам намерение да правя анализ на Левски или да давам някакви съвети. Моето желание е Ботев да играе в "А" група както го направи в евротурнирите. Ако на "Герена" сме като в Европа, след мача ще се радваме с победа. Нормално е травмите да разклатят сериозно отбора в игрови план. Това е нормално дори и за най-големите клубове в Европа. Контузиите ни повлияха на стила и комбинативността. Допуснахме две неприятни загуби от Любимец и Локо Сф... Няма отбор в света, който да не се разклати, когато 4-5 от основните му футболисти липсват. Търсим решение за заместник на Тодор Неделев. Решението той да бъде продаден е правилно. Ще опитаме да намерим заместник в нашия отбор, ако не успеем - ще търсим извън него", каза още Мъри, цитиран от "Меридиан мач".

"От началото на сезона видях доста положителни неща в Ботев. Нормално е между тях да има негативни резултати и емоции. Не може винаги да са на топ ниво. Най-важното е да запазим стила и начина на игра, което според мен правим", допълни той.

"На "Герена" очаквам да ме посрещнат като треньор и футболист, който е работил в Левски с всички сили. Естествено и като треньор на противниковия отбор. Всеки фен на сините сам за себе си знае дали да ме аплодира или освирка", каза наставникът на Ботев.

Логично Станимир Стоилов бе помолен да коментира случилото се на "Герена" по време на представянето на Ивайло Петев като треньор.

"През последните години доста негативни емоции и омраза се събраха около "Герена" и в самия клуб. Феновете преживяха много негативни емоции и събличането на Петев беше взривът им. Твърде кратко Наско Сираков беше в клуба, за да ми се даде реална оценка на работата. Ако отново се стигне до там да преговарям за треньор на Левски, условията ми ще са в полза на клуба", каза той.
Още по темата: общо новини по темата: 31
28.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Мъри, взимай Наско Милев с теб. На гейарена може да се наложи да го пуснеш за петнайсетина минути. Пак е отбелязал гол вчера на Литекс, това момче в момента е в много добра форма, наблюдавам го вече цял месец, не минал мач без да бележи. Вместо да рискуваме с пускането на Вуйчо второто полувреме на мача с говедата, спокойно Мъри може да гласува доверие на Наско, сигурен съм че всички ще адмирираме това налагане на млади наши таланти, именно в такъв мач.
0
 
 
Ако Мъри се провали на Герена,няма да се учудя,ако му бият шута!
+2
 
 
Дано да ги бием тези говеда! САМО БОТЕВ!
0
 
 
Твърде кратко Наско Сираков беше в клуба, за да ми се даде реална оценка на работата. Ако отново се стигне до там да преговарям за треньор на Левски, условията ми ще са в полза на клуба", каза той....това на какво ви прилича???защото на мен ми се струва че им се слага за треньор!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+12
 
 
Успех и на двата пловдивски отбора!Според мен и двата мача ще представляват типично дерби.Няма да има фаворити,ще спечели по-мотивирания.Този път шопите няма да се дадът без бой,ще скочат здраво за победата.Едните ще се лекуват,другите ще искат да се затвърдят като фаворити за титлата.Локо е домакин,но пък цска са набрали скорост.Ние сме гости на доста западнал психически отбор,но пък знаем ,че сме си домакински отбор.За мен два равностойни мача!
+14
 
 
Само победа ни устройва. Успех и на Локомотив.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: