ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александър Александров: Целта ни е да влезем в тройката този сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:37 / 26.10.2013Коментари (49)9491
© Plovdiv24.bg
"Не бива да правим трагедии, но днес е така, заради самата игра, която показахме. Губили сме мачове, но не и с такава игра", заяви след загубата от Левски с 0:1 спортно-техническият директор на Ботев Пловдив Александър Александров.

"Не ни вълнува абсолютно никой, ние си гледаме нас си. Имах специален разговор с футболистите миналата седмица, но явно е бил напразен. Ще има още разговори, но може да има и последици, защото не може по такъв начин да излезеш и да играеш.

Съжалявам за публиката на Ботев, която отново беше многобройна в това гостуване. Когато играта не ти върви, пък вземи та се хвърли или се сбий, те и това не направиха", каза още Александров.

"Чак високи цели не сме си поставяли, но да, целта ни е да влезем в тройката през този сезон. Има доста мачове до края, всичко е възможно във футбола", добави още той.

Сашо Александров завърши с думите: "Ботев е зависим не само от Тодор Неделев и Мариян Огнянов, но и от Иван Цветков. Смятам, че последният все още не е в добро състояние. Ние имаме добри играчи, които трябва да ги заместят, нали за това са привлечени при нас."

 

Още по темата: общо новини по темата: 31
28.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Не може тялом да си тука, а духом някъде другаде или директно казано - мисли се повече за Левски отколкото за Ботев, затова трябва да си ходят там и да правят каквото им кажат, а тука да си застане човек който милее и му е скъп нашия клуб-БОТЕВ.
+3
 
 
Вън от Ботев ГОВЕДО целите се поставят в началото на първенството не сега
-4
 
 
Може ли повечето от вас да са толкова неблагодарни и да искат смяната на Мъри? Като Локомотивец, който гледа от страни се вижда,че отбора ви не играе добре в последните мачове. Но много бързо забравяте победите срещу нас и Левски, които бяха напълно заслужени, както и приличното ви представяне в Европа. Всеки един отбор преминава през кризисни моменти, а 2 загуби не са края на света. Строят ви стадион, вече имате база, оставете хората спокойно да работят и накрая на сезона, ако целите не са ви постигнати искайте смяна. Целта ви е 3-ката, от която сте само на 4т. в момента.
+3
 
 
Сашо започнете да мислите малко по рационално ако си бяхте спестили заплатите на Педро и Домвчийски спокойно можехте да дадете исканото от Манолев а той специлно е със 2 класи над тия двамата събрани заедно.
-5
 
 
ЛОКОМОТИВ Пловдив ИГРА С ДУША И СЪС СЪРЦЕ! ТОВА НЕ ВИДЯХ ОТ СКЪПО ПЛАТЕНИТЕ НАЕМНИЦИ НА КАРАИБРАХИМ!
+8
 
 
Сашо , всичко прощаваме , но бездушие - не! Много добре си помислете какво ще ни обяснявате в понеделник! Кой , за какво , защо ! Мачът беше нареден и някои глави сигурно ще хвръкнат .
+2
 
 
Същата игра както при БГ Моуриню и Хубчев,да не се загуби мача.Само дето ония бяха с по ниски заплати. И си мисля,дали не е тактика на Кривака?
+3
 
 
Точно сега отбора има най-голяма нужда от подкрепа,от нас! Стига с това търсрне на изкупителни жертви! А ако някой се мисли за по умен от Цв.В.- определено греши
на 27.10.2013 г.
+1
 
 
ВЪН ОТ ОТБОРА НА КРИВИЯ И МЪРИ С БОКЛУЦИТЕ КОЙТО ДОКАРАХТЕ В ОТБОРА НАЧЕЛО С ПЕДРО
-1
 
 
Ейййй и аз съм канар ама половината сте страшно жалки....скандирахте името на Мъри когато биехме сега две задгуби и вече за смяна говорите, на вас манталитета и мисленето ви пречат, със смяната на мъри само ще се влоши положението, а всеки може да подкрепя отбор който печели мишки.... по-добре не се явявайте на стадиона с това мислене щот файа от вас НЯМА!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: