ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Липсата на четирима основни футболисти си оказва влияние
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:09 / 22.09.2013Коментари (21)3154
© Plovdiv24.bg
"За жалост не успяхме да реализираме нашите положения, а Берое вкара в първия си шанс. Знаехме, че който отбележи, той ще победи", заяви след загубата с 0:1 от Берое старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов.

"Утре ще има яснота за Тодор Неделев. Може да е готов след ден, може и да не е. Липсата на четирима основни футболисти си оказва влияние и не можем да сглобим състав", каза още той.

 

Още по темата: общо новини по темата: 9
23.09.2013
23.09.2013
23.09.2013
22.09.2013
22.09.2013
21.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много се разглезиха, това е основната причина.Имат най-хубавата база в страната, най-добрия терен, най - добрия треньор,най-добрия президент от който получават едни от най-високите заплати, най-многобройни привърженици, които ги подкрепят навсякъде в страната и при това положение да не можеш да играеш ФУТБОЛ си е чисто безхаберие,няма оправдание и затова отбора трябва да се прибере поне за един месец в новата спортна база и никакво пускане по-домовете, да стоят там докато се научат да играят както трябва/не да побеждават непременно/, а пък нека някои да си викат, че е казарма...И който не е доволен да си ходи.Само-"Ботев-Пд".
на 23.09.2013 г.
-2
 
 
Паднахме в един нервен и лош мач и толкоз!
+3
 
 
Загубата е без зна4ение , немаме игра , това е проблема
+3
 
 
Не е виновен Мъри,а Кривия.Той след трансфера на Тошко каза,че имаме дълга скамейка и няма да има нужда от нови играчи!!!Но играчи за първите места ли са:Дяков,Костов,Педро,Сърмов,Домовчийски???
+4
 
 
За пореден път ни биха... тактически.Чакаха ни на контра и и пак ни изработиха.Всички знаеха с каква тактика излизат и пак си играхме по тяхната свирка.БЕРОЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ САМО НА КОНТРИ!!!Ако ги бяхме оставили те да нападат щяхме да ги спукаме.Този път Мъри изгуби мача
-1
 
 
Когато Ботев играе без идея създава 4 чисти голови положения - не е зле. Нека да оставим Мъри да работи ! Все пак оказва се че резервната скамейка ни е много къса - Педро, Дяков, Костов, М. Огнянов, Д.Христов са футболисти за 3-5 място в А група. С Тошко да не се оправдават, защото той е продаден футболист и ако толкова ни е необходим да не бяха го продавали.
+6
 
 
Мъри, Мъри...Този смешник Хубчев те надигра. Нашите не знаеха как да минат центъра, само я джаскаха напред. Няма разиграващ халф, няма център - нападател, няма крила. Някакви хора се мотат отпред, без идея. Кое беше правилното днес, не ми стана ясно. Мъри, това не е Ботев. Хубаво си прибра любимците и разкара нашите кадри, а сега какво правим?
+3
 
 
11.08.2013 след загубата от Любимец "Кривия: С 3 атаки ни вкараха два гола" 23.09.2013 след загубата от Берое "Мъри: "За жалост не успяхме да реализираме нашите положения, а Берое вкара в първия си шанс." Аз ли да дойда да ви вкарвам головете? Потвърждавате неписаното правило във футбола "Не вкарваш ли - ще ти вкарат!" Кога ще започнат нападателите да вкарват? За какво им се плаща? Кога Ботев ще има равностойни играчи, а не титуляри и резерви и да се оправдавате с тях? Така шампион не се става! Смешно е - големи претенции + елементарни оправдания!
+3
 
 
Копирам си мнението от друга дискусия - за по-лесно ... Задължително трябва да се отървем от Педро ,Костов , Дяков и Кутсорг - и това за начало - който и от тях , да е на терена , ние сме с човек по-малко ...
+6
 
 
Добре съгласен съм с Вас г-н Стоилов, и защо тогава оставихте и Вандер на пейката, като нямате алтернатива от дясно и пуснахте това недоразумение Дяков. При положение, че знаете че Лудогорец си взе мача с "нафтата", не трябваше ли Вандер да е ляв външен халф, Ромарио десен а Анисе централен нападател и зад него да е титуляр Георги Сърмов? Не трябваше ли на всяка цена да го вземем тоя мач с тези слаби марули, не трябваше ли да търсим пробиви по фланговете и от там да влизаме към центъра на защитата им, не трябваше ли Ромарио и този Педро, който става само за носач на куфари да сменят местата си по често. Трябваше г-н, Стоилов, но не нищо от това не видяхме, и сега слушаме оправдания от рода, че нямаме четирима основни футболисти, ми той Домо не е основен футболист бе г-н Стоилов, или аз нещо бъркам ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: