ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Вие, "беройци", сте срам за българските футболни привърженици!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:59 / 23.09.2013Коментари (76)12652
© Plovdiv24.bg
Бултрасите нападнаха феновете на Берое ден след Битката за Тракия. Ето какво заявиха "жълто-черните" фенове чрез сайта bultras.com:

В неделната вечер на 22.09.20103 год. се изигра предпоследната среща от деветия (9) кръг на футболното първенство в България, между отборите на Берое Ст. Загора и Ботев Пловдив, в която домакините спечелиха с минималното 1:0.

Но поводът за написването на тези редове е друг, а именно абсолютно идиотското отношение на местните фенове от споменатия град, спрямо България, спрямо святото име на Христо Ботев, спрямо всичко което е в основата на интелигентното съвременно общество.

" ... А вие? - Вие сте идиоти!'' е написал безсмъртния Ботев! И то с право, убедих се за сетен път. Немислимо е в деня, който България празнува 105 год. от обявяването й за независима държава, когато цялата страна е свела глави, преклонени пред светлата памет на две невинни деца, отишли си от света без време от този свят, заради чувството на безнаказаност притежавано от хора, които правят всичко друго, но не и да спазват законите - държавни и морални, а убиват, грабят и безчинстват върху "... бащиното огнище.'', Вие, шепа хора с неизкоренимо, импотентно провинциално мислене, да пеете че сте " Е.... Ботев в г...", че щял да прегърне нещо си, с което явно мислите, но в него мозък несъществува и т.н... Но за да имаш мъжко достойнство, мъжество, чест и уважение трябват и "топки", господа и дами "граждани от селски тип"!

Доказахте за пореден път слабоумието си! Защото, да издигнеш ликовете на национални герои и след това да пееш песни, които дори не сте измислили (...а Вие, явно не умеете да мислите, щом само скотски нагон Ви води.) е толкова неестествено глупаво, че ако не бе толкова грозно? - щеше да е смешно...

Накрая искам само да Ви предупредя, късо-паметни жители на Ст. Загора!

Пазете се много добре по стадионите на България! Изключително ясно Ви е известно, какво сте направили, кого обиждате и с кого ще се срещнете все един Божи ден... И това няма да сме само Ние...

Много по-силни и значими ценности свързват нас - истинските футболни привърженици на България! Показали сме и сме доказали, че щом искаме и решим да сме заедно, ще го направим по неоспорим начин! Показахме го и вчера,( а Вие, миши душици, къде бяхте..?) редом с хора с които имаме различия и неприязън, но в даден момент щом решим, това се обезсмисля и заставаме рамо до рамо в "битка" с неправдата, глупостта, малодушието на "силните от деня" или "власт-имащите", честни, горди и истински! Вашето място не е сред нас и не забравяйте и за миг това което Ви посъветвах!

Ако можете? - Помислете си...

Още по темата: общо новини по темата: 9
23.09.2013
23.09.2013
22.09.2013
22.09.2013
22.09.2013
21.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
В наш`та Стара Загора, край Самарското знаме, зелено знаме ще се вей и за Берое ще се пей. Хайде давайте, "зелените", покажете тоз сезон как се става шампион на беройски стадион. Давид Каядо по крилото, 1:0 на таблото, цялата зелена чета смачка жълтите джуджета!
+1
 
 
Еееей папагали никой не псува личността БОТЕВ а турския отбор Ботев.То вие даже не сте Ботев 1912 а смешен Ботев 2010 царвули.Кадето ви барнем ви бием шматки.Взели турчак и член на ДПС ( или поне с тесни връзки с тях) за президент.Ботев в гроба си се превърта по 1000 пъти на ден бе национални предатели смешни.Вие все едно не псувате Говедата и те са Левски ама ги нареждате смешници.По добре мълчете.Пак ядохте пердах в ЗАРАТА и пак ще ядете.Навсякъде и по всяко време.Че и на Колежа....опа грешка на Началното Училище защото сте мишоци.И в Пловдив ще ва опукаме като миналата година.Мършиииии
+1
 
 
Марулите задминаха буферняците.Всеки знае че става въпрос за футболен отбор но и за морал.Имената на националните патриоти не трябва да стоят до нецензурни думи.След Кърджали това е вторият случай.Вие оплаквачки на ракиджийницата сте по толерантни от правителственият отбор.Дори на дербито нямаше подобни скандирания,а е известна вашата омраза с която се храните за да съществувате.Нашият отбор е създаден от родолюбиви българи с това име, с това име съществува и ще бъде завинаги.До ри по времето на Тракия,Витоша и Средец феновете си скандираха имената на създателите си.Колко е нелепо също един отбор да носи просъветско име на превозно средство.Преоткрихте нов баща,сменихте рожденна дата,но си останахте с името от 1951г.За това сте изчезващ вид достоен за съжаление.Заради такива буферняци които знаят само да мразят и да ги дразне името на омразният отбор.Не вярвам някой от злобарите да е присъствал в Катуница,те се изявяват по форумите.Трябваше да видите как лидерите на враждуващи фракции стоят със свещ в ръка един до друг.Респект за този акт,срам за подчовеци защитаващи обидите на националните герои Ботев,Левски,Бенковски,Раковски.
0
 
 
Абе, прости, комплексирани, малцинствени буфери, бихме ви на стадиона (скромно, само с 2), крихте се по улиците... Ама сега тука си отваряте големите усти, под пъпчасалите лица и големите очила, за да си избиете комплексите, в нашите теми, насочени към едни други недоразвити, културно и морално, почти колкото вас... Интернет плъхове такива! (Изключвам и разграничавам истинските локомотивци, които, самите те се разграничават от вас)
-4
 
 
Ами за да не псуват грозно Ботев, що не вземете пак да се прекръстите на "Тракия"?
-5
 
 
Селянина прост се изживява като морален стожер на целия народ. Селяни прости в Пловдив сте гости , вие нищо общо нямате с Христо Б. Петков, за да го намесвате във вашите чекиджийски фантазии
на 23.09.2013 г.
-2
 
 
К'во общо имате пък вие с Христо Ботев бе смешници?! То, като се пеят такива песни, се пеят срещу турското сдружение от Сопот - опетняващо името на поета-революционер. Той не умира - Христо Ботьов Петков, а за тези, които мачкат жълтата, вмирисана, циганска сган - голямо БРАВО!
+7
 
 
Темата не касае изобщо Локо, но комплексарите са първи тук. Повече от интересно е, че буферите колкото са тук във форума, толкова са и на стадиона. Даже на стадиона са по-малко. Буферчета пак ви казвам, стопявате се. Гледайте си отбора и го подкрепяйте. С този антиботевизъм след 2 години няма да има локомотивец.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 23.09.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: