ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо след загубата от Берое: Липсва ни класа в нападение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:15 / 23.09.2013Коментари (14)3067
© Plovdiv24.bg
"Малшанс, не успяхме да отбележим гол. Липсва ни класа в нападение. Създадохме положения, но не успяхме да вкараме. В нападение не бяхме прецизни. Има и такива мачове, загубихме и продължаваме напред. Играхме по-добре от Берое, държахме топката, но не успяхме да вкараме", коментира спортния директор на Ботев Александър Александров, цитиран от Gong.bg.

"От една загуба нищо не може да стане. Давам средна оценка за представянето на отбора в сравнение от играта ни от началото на сезона", каза още той.

"Големият брой пропуски отдавам на известната липса на класа в тази фаза на играта. Отсъствието на големия брой ключови играчи също оказа влияние. Тези футболисти, които не излезнаха Тодор Неделев, Мариян Огнянов, невъзстановеният Иван Цветков, ни липсваха. Липсва ни и класа в нападение, но и без тях създадохме достатъчно положения", завърши Кривия.

Още по темата: общо новини по темата: 9
23.09.2013
23.09.2013
22.09.2013
22.09.2013
22.09.2013
21.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 23.09.2013 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Липсва ни голмайстор.Спешно.Когато Цветков се върне няма да е в онази форма.Ще му трябва време да влезе в ритъм.Домувчийски трябва да го освободим.Ромарио и Педро също трябва да си ходят.Така че скаутите трябва да запретнат ръкавите.
0
 
 
Липсва ни класа в нападение- крив друго говореше миналата седмица
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Ей Крив,кривиш си душата.Нали ти самия твърдиш че имаме дълга резервна скамейка,равностойни играчи и не ни трябват нови?!.Дано и този сезон не е изгубен и да се оправдаваш после,взимай адекватни мерки или си върви,при тия пари и бюджет трябва да сме 1-ви и да вземе купата,такива трябва да са ни целите а не да шикалкавите с Мъри и да се оправдавате при положение,че имате пълен картбланш от г-н Василев
+3
 
 
Стига оправдания! И на Берое липсваха титуляри, но не се оправдаваха с това.Надиграха ни тактически и си взеха своето.Най-вече заради Станимир Стоилов.Нито умее да ги надъха, нито да ги натренира, нито да ги подреди.Да си ходи в Левски!
+8
 
 
Стига си обяснявал , колко малшанс сме имали и колко пропуски сме направили бе Кривие, не виждаш ли, че отбора е безидеен и безличен в градивен и завършващ план. Това се вижда от повечето хора, но си мълчат. Ти тези марули, като не можем да бием, кой ще бием навън, Лудогорец ли? Ами те ще ни вкарат десет гола в Разград бе Алекс с тази игра. Какво ми се правиш на разбирач, едно изречение не можеш на кръст да вържеш, тръгнал за класа да ми обяснява, аре изчезвай. И ти си, като повечето, един ботевист няма в щаба Ви, само лапачи, аре после ще Ви чакам на базата, за Ви задам няколко въпроса, на теб и на г-н Стоилов.
+7
 
 
Сашо,стига оправдания играем с 15 човечета,титулярите са все едни и същи,смените също.Това че има двама-трима контузени е част от футбола и не трябва да бъркат играта.Другите които са в отбора за какво им плащате заплати като не играят.Сега като шампионата става сряда-събота дали ще издържат на натоварването.Търсете нападател,това с което разполагаме не стават.....
+14
 
 
не се оправдавай Сашо. Създадохме положения а тези положения аз ли да ги вкарвам. видяхме се какво представляваме без основни единици а тези на скамейката за какъв чеп са. Казвате че скамейката е дълга и взаимозаминяема. Е видясе. Отидохме като аслани а се върнахме като насрани. Берое ни надиграха във всяко едно положение а вие само си чешите езиците.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: