ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отказа оферта от Ростов за Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:40 / 05.08.2013Коментари (14)6978
© Plovdiv24.bg
Добрите игри на надеждата на "Ботев" (Пловдив) Тодор Неделев в Лига Европа закономерно привлякоха вниманието на много чуждестранни скаути. Младокът се намира във върхова форма от началото на сезона, като освен в Европа, той се скъсва да бележи и в родната "А" група. Най-силен интерес към него проявява руският Ростов.

Скаутът на първодивизионния руски тим Александър Андрушенко изгледа последните два мача на "Ботев" в Европа - срещу Жрински Мостар и срещу Щутгарт. Той дори бе на трибуните на стадион "Христо Ботев" за дербито от първия кръг срещу "Левски", което бе спечелено с 2:1.

"Личи си, че момчето има качества и школуван удар с левия крак, но често се изолира от играта на десния фланг. Определено има бъдеще", коментира скаутът на Ростов след двубоя с босненския Жрински.

Ръководството на Ростов е отправило официална оферта за Неделев след края на мача с Щутгарт. Руснаците са извадили 3 милиона евро, за да си осигурят подписа на талант №1 на Пловдив. Собственикът на "Ботев" (Пд) Цветан Василев обаче категорично е отказал предложението. Според него на Неделев му е рано за чужбина. Освен това младокът е част от дългосрочния проект край Бирената фабрика в Пловдив.

Със сигурност обаче отказът на боса няма да откаже Ростов. Очаква се скаутът да изгледа на живо и реванша между Щутгарт и "Ботев" (Пд) на 8 август. Ако "жълто-черните" отпаднат от надпреварата, не е изключено Ростов да отправи нова оферта, която да изкуши шефовете на тима.

Източник: Блиц

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на hooligana1912
премахни филтъра

-11
 
 
Скаутът на Ростов определено не звучи като човек, готов да извади 3 млн евро за Неделев, но малко реклама няма да навреди на момчето. Предполагам, че освобождаващата клауза е доста по-малка, така че въпросът по-скоро е дали евентуалният купувач ще се разбере с играча за личните му условия. В Русия се играе силов футбол и може би не е добър вариант за Неделев, но като се пошуми около него, може да го забележи и някой друг отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: