ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Германия: Ботев ще получи 2 млн. евро за Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:08 / 01.09.2013Коментари (11)4776
© Plovdiv24.bg
Договорът на Тодор Неделев с "Майнц 05" е за 4,5 години, а "Ботев" (Пд) ще получи 2 млн. евро, съобщи германският "Билд". Договорени са и бонуси.

"Канарчетата" засега не казват официално трансферна сума, но в петък всички около клуба говореха за 3 млн. евро. Плюс контракт за 3,5 години.

В. "Райн цайтунг" е отделил над 2 страници на трансфера и съобщава, че единственият мач на Неделев за България е бил срещу бъдещия му капитан в "Майнц" Николче Новески при 0:2 от Македония в Скопие на 14 август.

Медията също пише за договор за четири години и половина при трансферна сума от 1,7 млн. евро плюс бонуси. Истината ще изникне, защото "Майнц" ще обяви официално цената. Засега обаче май липсват подписи.

"Райн Цайтунг" допълва, че от "Ботев" са обявили трансфера на Неделев за факт. Но главният мениджър на "Майнц 05" Кристиан Хайдел само потвърдил, че е бил за 2 дни в България.

"Ще обявим този трансфер, когато всичко бъде подписано - казва шефът. - Има доста формалности за уточняване чрез факсове и имейли."

Това се чака всеки миг.

Треньорът Томас Тухел е гледал десетки мачове на Неделев на видео на брега на Женевското езеро и лично го е наблюдавал срещу "Щутгарт".

"Райн Цайтунг" съобщава още, че голяма роля в трансфера е изиграл агентът Лъчезар Танев, с когото Хайдел се познавал от дълги години - от времето, когато Емил Костадинов преминал в "Байерн".

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 01.09.2013 г.
-2
 
 
Майнц: Не сме купували Неделев, преговорите продължават. БАЛОНА СЕ НАДУВА,НАДУВА!
-2
 
 
Винаги съм казвал за Неделев,че е добър футболист и тези 1.7 млн. са смешна цифра за него.Еми да са ви живи и здрави ръководителите на клуба,ама са големи ШМАТКИ!
-3
 
 
2 милиона еврака ама първия транш, останалите два транша по късно, че да станат 6 хахах
+2
 
 
В ГЕРМАНИЯ ПИ6Е,4Е БОТЕВ ПОЛУ4АВА 2 МЛН.ЕВРО,ТО4НО ТАКА Е,НО СЛЕД ТОВА ПИ6Е,4Е АНДРЕИ ПАВЛОВ ПОЛУ4АВА БЛИЗО 1 МЛН.ЕВРО,ТАКА 4Е СУБЕРЕТЕ ГИ И СМЯТАИТЕ,ЕЛЕМЕНТАРНА МАТЕМАТИКА!
0
 
 
Аз като ви казвам, че вие, жълтурите, сте пре...ани, вие ми пишете минуси и си мислите, че ви завиждаме. За какво да ви завиждаме?! Че ви лъжат и че няма никога да станете шампиони ли?! Ние поне бяхме такива не толкова отдавна. Зорлем си изхвърлихте един от най-свестните млади футболисти. А че талантите не растат по дърветата, скоро ще се убедите. За да създадеш добър футболист, само игрища не са достатъчни, макар и те да са важни. Мангалите, които ритат в гетата на Рио, през живота си трева не са виждали, но от тях стават звезди като Пеле, Роналдо, Сократес. При вас остават само чужди легионери баберици и стари кучета, които след сезон-два няма да могат да бягат по терена. 2 млн са смешни пари.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 01.09.2013 г.
-1
 
 
Тези са несериозни, да дойдат от Касъм паша.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
За тези смешни пари ли ни лишават от най-големия талант в България? Не вярвам германците да правят далавера с Цветан Василев, за да откраднат част от парите на Андрей Павлов! Дано не е така, за да може да се раждат нови таланти в школата му...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: