ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Майнц 05: Феновете ще посрещнат Тодор Неделев с отворени обятия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:43 / 08.09.2013Коментари (7)6091
© Plovdiv24.bg
Мениджърът на Майнц 05 - новия отбор на звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев, разкри любопитни подробности около трансфера на национала. Пред "Преса" Кристиан Хайдел сподели плановете на клуба за българския талант.

"Следяхме този футболист от април 2013 г. Наши представители бяха на стадиона в Бургас за домакинския мач на Ботев (Пд) срещу Астана в първия квалификационен кръг за Лига Европа. Освен това гледаха и двубоя на младежкия национален отбор на България срещу Андора в началото на юни. И накрая треньорът Томас Тухел присъства на реванша между Щутгарт и Ботев от третия квалификационен кръг на Лига Европа, игран на немска земя. Окончателно решение да привлечем Неделев взехме около 20 август".

"Бях напълно откровен в разговора си с него. Обясних му политиката, която следва нашият клуб, както и идеите, които искаме да реализираме в обозримо бъдеще. Майнц 05 е следващата стъпка в развитието на Неделев, но със сигурност няма да бъде последната. Ние сме междинна спирка в кариерата му, при нас Тодор може много да научи. Успях и да го убедя, че за нас има значение не само какво представлява футболистът, но и човекът Неделев. Смело мога да кажа, че Майнц 05 е семеен клуб, в който се работи изключително професионално. И смятам, че при нас Тодор ще се чувства много добре".

"Плановете ни за този играч са дългосрочни, а не само за година-две. Затова не се изненадахме, че той иска да остане в Ботев до края на годината. За нас няма проблеми Неделев да се присъедини към Майнц 05 на полусезона. Така ще има време да се подготви както за живота в Германия, така и за предизвикателството, наречено Бундеслига".

"Майнц 05 започна първенството много добре - с три победи в първите три кръга. Последва обаче необяснима загуба от Хановер 96 с 1:4. Въпреки нея съм убеден, че разполагаме с отбор, който е доста солиден в тактическо отношение и е готов да се усъвършенства. Целта ни не е конкретно място в класирането, а да доставяме удоволствие на феновете. Тодор Неделев трябва да знае, че идва в добър тим и в един град, който живее за футбола. И който ще го посрещне с отворени обятия", завърши мениджърът на Майнц 05.
Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
01.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
"Плановете ни за този играч са дългосрочни, а не само за година-две" Хаха доживот в средняка Майнц, като изпаднат потъва с тях и край на приказката
+6
 
 
Още, като подписа с немците и коментирах, че това няма да е последната спирка за нашето момче, а период в неговото развитие, като футболист. Дано Тоше стигнеш и до Примера, каквато е мечтата ти, пожелавам ти го от сърце, защото го заслужаваш приятелю, УСПЕХ ТОШЕ !
+11
 
 
успех Тоше. винаги ще останеш в сърцата на жълто черните привърженици!
+20
 
 
Надявам се, че Майнц ще бъде точният отбор за Тошко. Той е футболистът с най-висока трансферна сума в отбора. Това предполага, да му се дава голяма свобода на действие. Предполагам, че ще играе предимно зад нападателя, като плеймейкър, на една от най-трудните позиции, изискваща много, много можене. Неговото трудолюбие, дисциплина, скромност, възпитание, са необходимите човешки качества, които, в допълнение на дадения му от Господ талант, ни обнадеждават за едно невероятно израстване в немския клуб! Успех, Тодоре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: