ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Ботев признаха: Александров е преговарял в Лондон за продажбата на Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 20.08.2013Коментари (66)11295
© Plovdiv24.bg
ПФК "Ботев" Пловдив потвърждава интереса от страна на Тотнъм към футболиста Тодор Неделев. Между двата клуба бяха проведени разговори преди няколко дни, когато спортният директор Александър Александров се срещна с представител на Тотнъм в Лондон, съобщава официалния сайт на "канарите". На срещата бе постигната устна договорка между двете страни.

До момента в ПФК "Ботев" Пловдив няма постъпила официална оферта за Неделев.

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 20.08.2013 г.
-5
 
 
На какъв език ? Това с устната договорка кърти мивки.
на 20.08.2013 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Ей много столюпеновско-буферска мъка има във тая тема бе мангалите не могат да преживеят,че във великия Ботев-Пловдив играе най талантливия и най добър играч за последните 2 години във БГ шампионатa и Ботев може да гушнат за него 5 милиона паунда а техните набедени ,,млади таланти"като ,,RONI''Абущев изчезнаха яко дим,че и вечно кълнящия им се във вечна любов Златински изчезна яко дим.
+13
 
 
Всички знаем вица за ада,където само пред българския казан няма дявол-пазач,защото ако някой се подаде другите го дърпат надолу.Ето и тук.Един бългаски футболист.МОЖЕ БИ,е искан от един от легендарните отбори в историята на футбола.И вместо да се покрепяме,започва типичната завист,понеже не е от нашите.Тази отвратителна,черта в народопсихологията ни ще ни погуби.Вижте например сърбите.Най-долната сган,пъплила някога на планетата,създадена от добрия Бог по необясними за мене причини.Ако някой техен играч бъде поискан от силен западен играч,всички ще започнат да се радват,да се окуражават да голворят и разтягат локуми до безкрайност с хвалби все едно,че този футболист е от техния отбор или им е син. А ние си казваме вътрешно : "Дано да не стане,дано да се провали този"
+4
 
 
Успех на момчето, ако действително клуб като Тотнъм го иска трябва и без пари да го пуснат за да си развие огромния талант за който Тошко загатва. А пък ако Кривия ги изкара тия пари за които се говори, трябва да прекръстят Гюлемета на него като най умната мотика излязла от там.
+8
 
 
Колко са комплексирани малцинствата!Сигурен съм,че ако те бяха на нашето място повечето ботевисти щяхме да ги поздравим за добрия трансфер!Долна сган са и това е!
+10
 
 
Повечето коментатори в този форум са с IQ на ''патагонска мара'' *. Може ли такава новина, която трябва да е гордост за България да предизвиква такива отзиви? Аз лично съм от Локо и на мача с Щутгард виках като луд за Ботев. Много неграмотен и сляп народ из нашта мила татковина....Успех на момчето все пак, дано прослави България. *Патагонска мара (Dolichotis patagonum) е едър южноамерикански гризач от род Мари Видът е разпространен в патагонската част на Аржентина
+7
 
 
за кво вместо да се радвате вие говорите за линейки и самоубийства ?! Ми то е по добре за нас да го продадете до дербито защото ако е във форма става страшно за нас. Но според вас и без него ще ние биете с 4-5 гола....минимум
+9
 
 
Тук става въпрос за Тодор Неделев - наше момче-Канар и Българин ,защо трябва някаква злоба и завист да се хвърля върху това 20-годишно момче ,което може би ще му се усмихне съдбата ,нека му по желаем успех и дано се осъществи трансфера му в Тотнъм.Нека прославя името на Пловдив и България в космополитния Лондон и защо не Европа и останалия свят.
+6
 
 
Най-добре беше Ботев изобщо да не признават нищо, защото колкото повече хора знаят за преговорите, толкова по-зле става. Особено в България, където всеки гледа да прецака другия. Едно "Без коментар" и нищо повече щеше да е най-полезното в случая. Иначе успех на Неделев, ако си намери добър отбор в чужбина в елитно първенство, да се маха веднага. Разбира се, срещу съответната сума.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: