ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тодор Неделев за трансфера си: Доволен съм и мисля само за Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:33 / 30.08.2013Коментари (18)5522
© Plovdiv24.bg
Тодор Неделев коментира пред официалния сайт на клуба трансфера си в Майнц-05. Младият футболист сподели, че е доволен от възможността да заиграе в Бундеслигата и добави, че желанието му е по възможно най-бързия начин да фокусира вниманието си върху предстоящите мачове в българското първенство.

"Радвам се, че трансферът ми в Майнц е факт и че следващият етап от развитието ми като футболист ще бъде в един от най-силните шампионати в Европа, какъвто е Бундеслигата. Също така за мен е много важно, че този трансфер удовлетворява и родният ми клуб. Желанието ми беше да остана в Ботев до зимата и съм щастлив, че това се случи. Сега искам да се съсредоточа върху представянето на Ботев в първенството. Амбициран съм да помогна с каквото мога на клуба, който ми даде път във футбола. Не искам да говоря за следващия си отбор, има време до преместването ми в Германия. На дневен ред сега е Ботев и предстоящите мачове от шампионата."
Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Успех Тоше,другото го знаеш, ние те обичаме.
+4
 
 
Успех, момчето ми!И аз исках да вдигнеш високо пустата купа , но няма да стане . Ти си завинаги един от нас, няма как да е иначе . Ние Ботевистите се усещаме.Играй за нас до края на сезона така , както всички искаме и не се пести.
на 30.08.2013 г.
+3
 
 
Тошко сега вече успокой топката,концентрирай се върху футбола и си купи речници и дискове с уроци на немски. Колкото по-бързо научиш този труден език,толкова по-големи шансове ще имаш да се утвърдиш в най-големия футболен шампионат.
0
 
 
Успех във новият ти отбор и времето ще покаже дали си бил прав или не със избора ти на отбор.Според мен трябваше да останеш до края на сезона да вдигнеш шампионската титла да се наложиш във националния отбор да наблегнеш още повече на кондиционната ти подготовка и тогава да мислиш за трансфер през зимата такива трансфери като твоя не се правят нито ще си водил подготовка с тях нито нищо .За сега вървят добре във първенството но до зимата не се знае нищо според мен не трябваше да бързаш чак толкова много със този трансфер времето е пред теб но все пак успех още веднъж
-2
 
 
Браво на Тошко, жалко, че не му предложиха по-добри условия, за да остане в Ботев! Политиката да се продават младите и надеждните, а парите да се раздават на бабереци, приближени до треньора ни, няма да ни доведе до нищо добро. А си мислех, че имаме шампионски амбиции. Дано да греша в изводите си, но така мисля, наблюдавайки новите ни попълнения.
+12
 
 
Страхотен си, Тошко! Той няма сърце, да изостави любимия си отбор, и сега дори е със смесени чувства, усеща се. А бяхме стигнали дотам, че ние, ботевистите, започнахме да оплюваме нашия ангел - небесен!
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+16
 
 
Германия няма по-добро място за един млад талант.Дисциплина условия начин на живот и т.н.
+23
 
 
Евала Тоше, винаги съм те защитавал и пак ще го правя, защото знам що за човек си.Пожелавам ти да си жив и здрав, все така отдаден на футбола и да нямаш никакви контузии. Маинц 05 не е лош отбор, това съм сигурен, че ще е трамплина за теб за големия футбол, там ще те наблюдават вече истинските мениджъри и като разкриеш огромния си потенциал, до година, година и половина вече ще си с договор в голям европейски отбор. Истински ти го желая Тоше, ти го заслужаваш. Малко ме яд, че не можахме да ти се порадваме поне още годинка, но нищо поне до зимата ще си при нас, което е супер. Сега наблягай на немския и до януари горе долу ще си готов. Тоше, обичаме те всички и се гордеем с теб, от сърце ти желая само успехи, титли, купи и истински мачове в Европа, ти наистина го заслужаваш. Не ни забравяй, ние винаги ще бъдем до теб , където и да си, в който и европейски гранд да отидеш, ще те подкрепяме, ти си си наше момче. Само напред и нагоре Тоше, ти можеш, обичаме те !
+15
 
 
Успех Тоше, дано последните седмици не се отразят на формата ти и се представиш така както знаем, че можеш. А относно глупостите, които се изписаха в последно време и накрая случката със Залцбург, не мога да бъда сигурен, но ми се струва че тука има и доста по опитен и с размах интригант от Андрей Павлов. Това е работа според мен на Лъчо Танев, като нищо Павлов е влязал в някаква договорка с него и ето го резултата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: