ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Славков: Ботев се нуждае от класа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:16 / 27.05.2013Коментари (27)5355
© Plovdiv24.bg
Легендарният нападател на Ботев Георги Славков направи любопитен коментар за представянето на "канарчетата" през изминалото първенство.

"И на мен, и на доста хора ни е странно, че Ботев Пд не можа да спечели нито един важен мач освен този с Левски през пролетта. Аз лично очаквах повече от отбора в тези двубои, но така се случиха нещата. Тимът показа голямо израстване, особено през пролетта, но в най-важните мачове - с Лудогорец, ЦСКА и Локо Пд, успя да спечели само една точка".

"Защо се е стигнало дотук обаче може да обясни единствено старши треньорът. Подобрението в играта няма да се запомни, защото голямата цел през този сезон - класиране в предварителните кръгове на Лига Европа, не бе осъществено. За да отидеш там, не може да не побеждаваш преките си противници. И срещу ЦСКА, и срещу Локо Пд, и срещу Лудогорец, жълто-черните просто не показаха добра игра и бяха далеч от нивото си. Ако трябва да се правят по-генерални оценки, ръководството и феновете като цяло могат да бъдат доволни. През следващия сезон обаче очакванията вече ще бъдат по- големи. Мина времето на изграждане на игрови стил. Сега вече ще трябват и резултати".

"Не бих казал, че съставът на Ботев в мача срещу Лудогорец беше странен. По-голямо впечатление ми направи този, с който жълто-черните излязоха срещу ЦСКА. Станимир Стоилов явно искаше да запази някои футболисти за дербито с Локомотив Пловдив и това му изигра лоша шега. Отборът загатна за потенциал, но той явно не е достатъчен. Затова се налага в отбора да бъдат привлечени нови имена, които да го подсилят. Надявам се, че ръководството и Мъри Стоилов работят по този въпрос, защото се вижда, че трябва да се вземат мерки да се повиши класата на отбора".

"При Ферарио Спасов видяхте, че се натрупа добър точков актив през есента, но тимът не показваше никаква игра. С идването на Стоилов вече стилът започна да се избистря, а играчите на Ботев започнаха да играят по-добър футбол. Но за да дойдат успехите, ще трябва повече от това. Дано освен добри трансфери на Колежа да запазят и ядрото на отбора. Не искам да говоря за мачовете от последния кръг, защото просто няма смисъл. Ще се получат "изненадващи" резултати, ще видите. Ако някои отбори искат да стават за смях, аз не искам", заяви носителя на Златната обувка.

Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Когато легендите започват да правят публични анализи на играта на Ботев ,нещата почват да миришат.Справка какво сътворяват легендите в чорбата години наред.Змии и гущери в Ботев не бива да се допускат.Мойте уважения към Бенкса,но къде беше през онези 10 мрачни нещастни години за Ботев?! А последните 4 си гледаше директорската работа в общинската фирма Пловдивспорт!! Нека не налива масло в огъня!! Никога не е афиширана цел за Европа.Просто ни се удаде някаква възможност през Пролетта но не си повярвахме изглежда и птичката ни литна от рамото.Слабости имаше и Мъри никога не ги е крил.Това което го казва Славков,Мъри много пъти го е повтарял.Нека си го кажем не сме още за Европа.Бързата кучка сляпа ги ражда.Или както каза Мъри - първо ихо-хихо и после следва тихо.Нека работят тихо за има ихо-хихо,защото при провал легендите ще се късат да правят анализи и оценки.Да не говориме за писанията,които ще последват(те впрочем не са спрели)за В«много милионната селекция и бюджетВ».Най-активни тук са буферското ръководство и техния вестник Марица начело локо-болния Дончо Донев. Пред Ботев има бъдеще и няма нужда да ходим в Япония за да видим къде/как изгрява слънцето.За там са буферите и някой от т.н.В«грандовеВ»,или както клиширано се наричат В«институцииВ», ама и едните и другите си броят стотинчиците в джобовете. Така,че по-умерено за представянето ни и шапки долу за отбора и спортно техническото ръководство, особено за това израстване през Пролетта.Нека имаме търпение и да подкрепяме отбора.Само БОТЕВ
+1
 
 
Та нали за това говорят от спортно техническото ръководство цял полу сезон,че търсят двама класни играчи който да вдигнат нивото и класата на целия отбор защото точно във дербитата някой прегарят психически.
0
 
 
Като цяло отборът се представи , според очакваното и класирането е справедливо . Единствено мача с буферите , играхме под очакваното . Защото трябваше да бъдат размазани , а не да се играе на сигурно и Гочо Василев , бе много прав като каза , че гол е щяло да падне когато мъжка крава роди .
+5
 
 
КЛАСАТА СЕ ВИДЯ СРЕЩУ ГОВЕДЦАТА - СЪЩАТА ТРЕНИРОВКА ПРЕДИ ВСЕКИ МАЧ И ШАМПИОНИ...
+5
 
 
Може много да пишем и говорим но истината е,че при тези слаби противници и конкуренция ние(БОТЕВ имам предвид)трябваше да натиснем и да влезем в Европа през парадния ход!Това беше реална цел макар и да не бе планирана.При 2т.разлика с ЦСКА трябваше да ги бием,ставаше 5 т.разликата и край,няма стигане,но не използвахме този шанс и после с Локо пак нищо и това е.Два мача да се изиграят-тук Бенкса е напълно прав!!!
+6
 
 
"Ботев се нуждае от класа".Някой да е чул за някой отбор да не се нуждае ?Няма такъв.Винаги се търси по класното,защото такова винаги има,и така се израства.
+3
 
 
Бенкса много точно казва, че е необходима да се повиши класата на отбора. Необходимостта от това в най-голяма степен се видя в мачовете с ЦСКА и Лудогорец. Някои ни обвиняват, че не сме играли агресивно, тъй като не сме създали голови положения. А точно това има пред вид и нашата легенда. В тази насока ще бъде и селекцията. Защитната реакция на някои от нашите съмишленици е необоснована.
+12
 
 
Славков голяма цел ЕКТ нямаше ,не създавай интриги.
+7
 
 
Велик играч!!! Жалко,че заради една простотия отиде на времето в цска,където се затри. Дано един ден стане част от управата на клуба,където ще върши милион пъти по-полезна работа от алкохолика К. Костадинов.
+6
 
 
Всъщност Славков е прав за всичко.Ще ни трябва повече класа и силно вярвам,че ръководството работят в тази посока.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: