ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев получи сертификат за собствена марка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:11 / 07.08.2013Коментари (44)7945
© Plovdiv24.bg
ПФК "Ботев" Пловдив получи своя собствена марка от Патентното ведомство на Република България. Клубът има регистрирано на свое име графично и словно изображение, което не може да бъде използвано с търговски цели от физически или юридически лица без знанието и съгласието на футболния клуб.

Правото върху марката е изключително право, което позволява на нейния притежател да я използва, да се разпорежда с нея и да не дава право на трети лица да я използват, съобщават "канарчетата".

Собственикът на марката избира сам материала, начина на изработване и други характеристики на стоките, предлагани от клуба или от лица с разрешението и под контрола на клуба.

Ползването на логото и словната марка от неупълномощени лица е нарушение на Закона за защита на интелектуалната собственост.

Клубът, като собственик на марката, ще защитава собствените си права, както и тези на своите привърженици, като използва всякакви законови ограничения за нерегламентирани продажби, използващи регистрираната марка.

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
А Рапид знаят ли за вас и кражбата ви ?Кое всъщност не е крадено при вас изобщо?Име ли,история ли, названия на фракции ли,песни ли,за емблема да не говорим,че Митко ще се сърди.Може да ви се признае,че действате с огромен мащаб,от цял свят кражби.Добре действа още старата комунистическа машина,наред с медии политическите партии силни на деня(ДПС)и кръга около тях
+2
 
 
Относно спора.За първи път се чува за локомотив Пловдив през 1951г и уж е наследник на Енергия.През 1966г празнуват 30 годишнина като преди това не са празнували нито една годишнина.Останалото е бла,бла.Единственият отбор който се определи за наследник на някой от по-старите отбори след 20 години ,,демокрация'' е градското Недоразумение-ГМО.
-3
 
 
Интересно откъде се появи това 1912!? Нали т.н. сдружение, каквото и да значи това е регистрирано през 2010г.
+13
 
 
"Пловдивски Спортклуб" .... Само от името си трябва да се срамуваш .... познавам хора които са преко свързани с основаването на вашия клуб "локомотив" и тези хора се кълнът в бащите си ,че техния Локомотив няма нищо общо с католическия Спортклуб!!! Тези хора още са живи и живеят в "католическата махала" ( на Капитан Райчо) ако знеш къде се намира тази улица!!!
+13
 
 
Днес е хубав ден за Ботев Пловдив, в навечерието на мача ни с Щутгарт, дано да е на късмет. Отпадна още едно обвинение на нашите зложелатели, а именно, че сме откраднали емблемата на друг клуб. Оторизираната българска институция, наречена Патентно ведомство, регистрира марката "Ботев", заедно с графичното изображение на емблемата. С това се счита, че приключи дебата за взаимстването на емблемата на Ботев, която е на отбора от 1921 год., с тази на Рапид Виена. Единствената по-висша инстанция, която може да промени този факт, е съдът. Естествено, всеки може да тълкува евентуални прилики, разлики, с емблемата на Рапид. Но това е на ниво любителско занимание, хоби. Професионалистите си изразиха становището!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 07.08.2013 г.
+10
 
 
много мангал, много нещо. тия от jipsi фондациите сигурно ви плащат на всеки пост, та сте така настървени?! а да знаете какво е ДДТ?
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 07.08.2013 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 07.08.2013 г.
+8
 
 
Ботев се развива и върви нагоре! Братя Локомотивци-Злобейте в картофената си Нива!!!! Изборът е само един на 14.09 да ви отупаме с 5:0,защото класата ви на игра е толкова ,колкото е стадиона ви :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: