ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василев: Не пускаме Неделев в Залцбург
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:52 / 30.08.2013Коментари (27)7242
© Plovdiv24.bg
Василев уволни Андрей Павлов заради тайното пътуване до Австрия
Ръководството на Ботев (Пловдив) е отхвърлило офертата на Ред Бул Залцбург за Тодор Неделев, тъй като е обидено от начина, по който австрийският вицешампион се е опитал да открадне таланта. Това обяви собственикът на Ботев - Цветан Василев, пред вестник "Преса".

"Някои хора размътиха главата на момчето, категоричен бе банкерът. - Визирам откривателя му Андрей Павлов и неговите родители, които така и не повярваха, че в Ботев искаме само най-доброто за тяхното дете. Ден след пътуването на Тодор до Австрия пристигна предложение от Залцбург, но то не бе прието. Бих определил офертата по-скоро като извинителна, тъй като от Ред Бул явно се усетиха, че не са действали коректно". Пловдивчани са сезирали ФИФА за казуса с австрийците.

Василев допълни, че заради тайното посещение в алпийската страна Павлов, който държи 25% от правата на голмайстора, повече няма да бъде на работа в Ботев. Самият Неделев ще се размине с наказание.

От началото на лятото за 20-годишния талант са получени десетки оферти. Някои от тях бяха от руски и турски клубове, които предлагаха многократно по-добри финансови условия както за нас, така и за Тодор", заяви още Василев. Собственикът на Ботев не изключи възможността националът да бъде продаден до края на летния трансферен прозорец, който затваря в понеделник. Той разкри, че шефовете тепърва ще избират между предложения от Англия, Франция, Германия и Италия.

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Много правилно решение.Сега вече напрежението във отбора и ръководството ще спадне.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 30.08.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Оставете момчето на мира хиени ....талант е какво да прави в това смешно първенство не му проваляйте живота какво да прави тук да ходи да се напива след мач в родното първенство и да му се натискат поп фолк празни силиконени к**ви ,и да му точат парите....
+9
 
 
Успех в бундеслигата Тоше. Все пак до Нова година си при нас и се надявам да се развихриш.
+5
 
 
Край на спекулациите около трансфера. Тошко Неделев е футболист на отбора от първа Бундеслига Майнц 05. Той ще остане до зимата в Ботев.Успех Тоше.
+5
 
 
Това е от преди няколко минути: "Тодор Неделев ще играе в Майнц-05Ботев Пловдив постигна договорка с елитния германски клуб Майнц-05 за трансфер на Тодор Неделев. 20-годишният национал на България ще се присъедини към отборът от Бундеслигата на първи януари 2014 година, като до тогава ще остане футболист на Ботев. Всички детайли по трансфера бяха финализирани днес на среща на представители на двата клуба, и в присъствието на самия футболист."
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Ами кой е виновен за психозата? От тук го искат, от там питали, еди кои си го гледали, а не него май и една десета от това не му се е казано. Не са му и казани както се разбира намеренията на клуба спрямо него. Никой не излезе и не каза нищо за да опровергае написаните глупости, напротив някой тайничко снасяше "информация" до медиите и те естествено пощъркляха. Създаде се психоза, наговориха се и се написаха маса глупости, станахме смешни, той неминуемо се раздвои, което се отрази на формата му. Трябваше точно и ясно да се поставят условия и критерии, които и на него самия да са му ясни и да ги е приел убедн че това е най-доброто за него, а не да се пускат партенки, че Кривия ходил в Лондон, че Рома, Арсенал и дрън-дрън. Примера го има - трансфера на Миланов в ЦСКА Москва, нямаше напрежение, нямаше "новини", нямаше интриги. Сега се създаде такава психоза, че ще трябва да го продадат едва ли не на всяка цена в противен случай или ще се възползва от освободителната си клауза, или ще остане, но това ще се отрази сериозно на играта му.
+1
 
 
Някой знае ли какво е положението с магистрала Тракия,дали да се пътува по нея или по стария път.Има ремонт на участък и може да ни отклонят от магистралата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: