ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Реалната цел на Ботев през новия сезон е място в Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:56 / 03.06.2013Коментари (48)7006
© Plovdiv24.bg
"Ботев Пловдив не трябва да прескача етапи в своето развитие. Реалното, което можем да търсим през новия сезон е място в европейските турнири", заяви за Гонг наставникът на "канарчетата" Станимир Стоилов.

"Дали това ще стане през първенството или през Купата на България, не е толкова важно. Нещата трябва да се степенуват и да се развиваме постепенно. Големите скокове водят до големи сривове", добави още Мъри.

"Планът за подготовка е уточнен. Чакаме само да се изчистят някои детайли около контролите, за да можем да ги обявим. Лагерите са ясни. Вече разбрахме и старта на първенството. Според нашите планове то ще се забави малко. Но ще трябва да се съобразим с решението на БФС. В слекцията няма нищо ново, което можем да обявим. Има определен интерес към определени играчи. Искахме да видим каква ще бъде формата на нашите играчи, за да знаем до каква степен да подсилим нашия отбор и колко играчи да привлечем", разкри плановете за лятната подготовка и селекцията Стоилов.

Той се изказа остро за решението на БФС новият шампионат да стартира на 20 юли: "Решението за старта на новия шампионат няма нищо общо с моето предложение. Моята идея беше есенния полусезон да стартира около 15 юли. Сега паузата отново е голяма. Какво значение има дали ще започнем на 20 юли или на 5 август. Но в България винаги се вземат половинчати решения. Не съм доволен от това решение. То е половинчато и горе-долу запазва старото статукво!"

"Нямам добра визия и не мога да дам точна оценка на новия формат на първенството. Щом такова е решението, ние трябва да се съобразим с него. Да играем и да се опитаме да се представим възможно най-добре. Явно в завършващата фаза на първенството отборите ще търсят, това към което се стремят", завърши бившият наставник на Левски, Литекс, Анортозис и националния отбор на България.

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Миналата година,целта беше 6-8 място и красив футбол!Класирахме се на 4 място и играем най-красивия футбол с Лудогорец и Литекс!Сега целта е лига Европа и вдигане класата на отбора!Е какво повече да се иска?Ако станем шампиони ще е добре дошло,както се случи и четвъртото ни място.Айде да оставим хората да работят а ние да си подкрепяме отбора и ръководството!Виждаме,че се върви в правилната посока.База,школа,стадион и сърцати хора,какво друго да искаме?Само Ботев-отбора на Пловдив!
-2
 
 
Единствения "значим" успех на Мъри с БОТЕВ е победата над безкрайно слабия говежди обор. Смешни бяхме и с бироиту, и с цецка, и с циганите от кюстендилско, и със слабия, и с лудогорец. От отборите завършили в първите девет в А група успяхме да бием с голяма мъка Литекс, както и безпаричния и обезкървен отбор на на Херо. Това са успехите на Мъри - победа и половина... Ей щрауси - изровете си главите от пясъка - вижте фактите и реалностите без жълти очила... Мъри не е ли в уеWCки с наско-педерастко никакъв го няма. Видяхме му успехите и в Литекс, и в Анортозис, и с националния отбор на България. Нека гласуването с минуси започне сега... :):):)
+3
 
 
Реално е отборът да достигне ниво, отговарящо за участие в евротурнирите. Това казва Мъри. А амбиция за достигане на още по-високо ниво не е полезна. Това вече е пресилване. И след такова развитие следва връщане назад. Дадените примери с Литекс, и с Лудогорец са потвърждение на казаното. Тази година Лудогорец потвърди титлата си от миналата година, но има връщане - като постижение, без требъл, като игра - спад. Естествено, че с достигнотото ниво може да се постигне и резултат, надвишаващ нашите амбиции. Няма нужда да се отказваме от тази възможност. Но и в този случай ще има "аванс" за надграждане. Докато при Лудогорец, липсата на растеж, дори спадът, беше предизвестен. Дано да нямат спад и в евромачовете.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
Чудя ви се на акъла! Резултатите са важни, а не приказките! Мъри е професионалистът, а не вие. Но щом толкова нападате Мъри, имам само един въпрос към вас: бихте ли посочили поне един мач, в който неговият отбор през пролетта да е играл бездушно, да не е играл за победа? Последния ни мач в Разград не го броя - беше протоколен. И още допълнителен въпрос. Сигурно ли сте, че с този отбор сега няма да се осерем в Европа? А тези от Лаута тук нека да се успокоят. Да си намерят собственик и тогава да ги броим за живи.
+2
 
 
Литекс влезнаха в А група и станаха в 2 поредни години шампиони, а от края на миналия век не са пропускали ЕКТ до миналия сезон когато Стоичков им стана треньор. Лудогорец влезнаха в А група и са 2 поредни години шампиони. Кой отбор визира Мъри за който е валидно правилото: "Големите скокове водят до големи сривове"? Истината е, че този сезон трябваше да спечелим евроквота, а сега да атакуваме шампионската титла. Имахме всички шансове да влезнем в тройката, но Мъри не успя да се справи със слабия, бИроету, цецка, локуммотив, лудогорец... Новия шампионат още не е почнал, но на Мъри пак нещо му е криво и пак не е доволен. Абе, Мъри, не разбра ли, че когато и да започва първенството, то всички отбори играят по едно и също време... "Но в България винаги се вземат половинчати решения. Не съм доволен от това решение. То е половинчато и горе-долу запазва старото статукво!" каза смешника... Правилата са еднакви за всички. Бий за да те уважават. БОТЕВ е синоним на КРАСОТА, ВЯРА И БОРБА...
+1
 
 
Мъри,шопите няма да ви оставят да играете в Европа.И за изминалият сезон ви го казах и се оказах прав.Там не играят само мангизи,а лобита подмолни игри и още един куп срамни далавери,типични за Булгаристан.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Помните ли ДАНИЯ как стана европейски шампион ?Бяха си планували по етапно как ще им протече лятната ваканция . Това искам да кажа , не е нужно всичко да ти е по план . Защото като ти дойде планът за титла , конкурентите може да са много по-подготвени от теб и да нямаш никакъв шанс тогава.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: