ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Край на сагата около Неделев: Талантът ще играе в Бундеслигатa
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:08 / 30.08.2013Коментари (106)15485
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив постигна договорка с елитния германски клуб Майнц-05 за трансфер на Тодор Неделев. 20-годишният национал на България ще се присъедини към отборът от Бундеслигата на първи януари 2014 година, като до тогава ще остане футболист на Ботев, съобщава официалния сайт на "канарчетата". Всички детайли по трансфера бяха финализирани днес на среща на представители на двата клуба и в присъствието на самия футболист.

Договорът на Тодор Неделев ще бъде за три години и половина.

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 30.08.2013 г.
+3
 
 
Идеален отбор за качествата на Тошко. Майц 05 е отличен тръмплин към големите немски клубове Шалке,Леверкузен,Дортмунд,Вердер и Байерн а и към всички клубове в Европа. Всичко си зависи от него,да му пожелаем успех.Добре че не отиде в Арсенал или Тотнъм,защото това щеше да е добре за клуба Ботев,но не и за играча-нямаше да успее там мое мнение.
+11
 
 
Успех , Тошко ! Жалко че , най-вероятно ще пропуснеш как любимия ти отбор вдига шампионската титла :) А иначе на нашите приятелки от Столипиново само мога да им кажа следното : Линейките хвърчат , болниците пълни с буфери , пръснати от завист :D БОТЕВ Пловдив ЗАВИНАГИ !
-1
 
 
Всички се радвате, че сме продали Неделев и че това е голям успех за клуба. Според мен това е позор и показва, че отбора няма никакво намерение да става номер 1. Да, Цветан Василев взе някакви пари, благодарение на труда на Андрей Павлов, а оттук нататък??? Кой ще създаде новия Тошко? Или ще разчитаме на пенсионирани легионери, с каквито се напълни отбора? Според мен това не е правилния път!
+1
 
 
Манагалите пощуряха от злоба и завист, то не са кой бил красив и кой грозен, каква била канализацията в Канада, какъви са изпаднали германци в Майнц, как някой е плащал за статии в Дейли Мел, как щели да оскатят Тошко в осмия кръг, колко е велик трансфера на Даксон за 180 хиляди евро, как Дража спряла едно време Золума за Космос Ню-Йорк...Стига бе, все още е горещо, в такова време се изострят опасностите от есхемични болести, ще напълните неврологията и кардиологията. Па в крайна сметка линейките имат лимит за горивото, с пожарни ли ще ви извозват към хирургиите на пещерско?
+1
 
 
Може би наистина това е най-точният избор за Тошко! Отбор, в който ще му се дава шансове за изява, едно от най-добрите първенства в момента, класни съперници всяка седмица, възможност за последващ трансфер в голям европейски гранд! Успех!
0
 
 
От Майна в Майнц - няма голяма разлика :D Като погледнеш и Майнц от високо,все едно гледаш Пловдив http://tinyurl.com/p7y8n9v
+16
 
 
След приключването на участието ни в евротурнирите, настъпи такова спокойствие в нашия клуб, та стигнахме чак до апатия. Играехме в ритъм четвъртък-неделя, и нямахме загуба. И останаха мачовете само в неделя, срещу отбори като Любимец. Този казус сега ни разтърси, имахме нужда, да се навием, да се нахъсим. Първият, който би трябвало да усети промяната в нашия тонус, е ЦСКА!
+13
 
 
След тази глупост която успя да сътвори А.Павлов беше ясно,че Ред Бул ще бъдат елиминирани защото Ц. Василев е човек със име и достойнство и първия отбор който даде сума по голяма от 3 мил. Тошко ще бъде продаден.Много е правилно и решението Павлов да бъде изхвърлен от Ботев,защото аз не съм забравил,че той е главния виновник Митьо селския да бъде докаран във Ботев и във последствие той убеди всички да му продадат дяловите си.
+16
 
 
Всички нещастни мангали ще изпукат от злоба и завист,къде ви е трибуна обесика бе мангали,ние имаме най скъпия и добър млад играч през последната година и трансвера му във отбор от бундеслигата вече е факт и то за милиони евра базата във Коматево вече е готова работи се ипо стадиона и основите на новата трибуна вече са отлети.А вие нещастна столюпеновка сган от завист накарахте магарешки да ви бутне половината стадион и сега го духайте мощно марш във Варна за безплатен възелин при Магарешки.
+19
 
 
Успех, Тоше! Сега всичко си зависи от теб - дали ще станеш голям футболист и ще запушиш устите на черно-белите завистници с голове и воля за победа като Камата или ще се върнеш безславно обратно като Домо и Курдов с подвита опашка. Аз вярвам в теб и ти стискам палци! Иска ми се още един българин да покори футболните върхове в Европа. Помни, че край Бирената фабрика си винаги "добре дошъл"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: