ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри набеляза халф на Еспаньол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:31 / 20.06.2013Коментари (30)8278
© AS
Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) е набелязал поредният футболист вдъхващ респект за българския футбол. Треньорът Станимир Стоилов и компания се ослушват за възможността да подсилят отбора с един от най-големите играчи радвали цяла България през последните 15 години - Мартин Петров. Идеята за привличането на 34-годишният нападател е назряла още преди повече от месец, след като се бяха появили индикации, че той няма да остане в Еспаньол през новия сезон.

Преди броени дни окончателно се изясни, че бъдещето на врачанина не е свързано с клуба от Барселона. Петров премина в Еспаньол през зимата, но каталунците решиха да не се възползват от възможността да удължат договора му с още една година. Така опитният офанзивен футболист напусна тима от Примера, който ще трябва да му плати компенсация в размер на 100 хил. евро, заложена в контракта му с испанците.

Според запознати от Ботев ще изчакат известно време, защото се очаква Петров да потърси ново предизвикателство в чужбина. Ако обаче Марто не получи достатъчно интригуващо предложение зад граница и изрази готовност да се завърне у нас, от Ботев ще опитат да го изкушат с примамлива оферта.

На Колежа работят по грандиозния проект на собственика Цветан Василев и смятат, че нападателят ще е много ценен за осъществяването му с огромния си опит, с който той ще помогне за израстването на младите футболисти в тима. Освен това жълто-черните са на път да заемат мястото на ЦСКА в Лига Европа и имат нужда от играч като Петров, врял и кипял в битките по европейските терени. Очаква се обаче от ЦСКА също да опитат да си върнат бившия играч.

Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
пълни глупости тоя пич не е за ботев да си ходи във враца приключил е с футбола
+10
 
 
Тук гледам черно-бели задръстеняци и се питам 1. Пак ли така щяхте да бърборите, ако Мартин поиска да стане "буфер"? 2. Смятате ли, че 30-40 души ще ходят да целуват асфалта под колите? 3. Смятате ли, че без връзките на Наско Узунов (той ги имаше и като съдия), щяхте да видите златни медали? А про по, как завършиха мачовете с "Брюж" Както и да е, не вярвам Марто да дойде в България и при нас
+9
 
 
Медиите си пишат глупости за да им се четат и в паузата парцалките.Само да вметна,че се пише за големи отбори с многобройна публика и известни футболисти ,които да предизвикат интерес.Така ,че не ми говорете за гавра,гаврата е в друг раздел!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+22
 
 
Поредна рекламна кампания на гърба на Ботев. Още утре очаквам опровержение, а комплексарите ще пишат ли пишат как Мартин Петров е отрязъл Ботев.
+17
 
 
Всемогъщ и Всетитлен Пловдив ГАЗИ на трансферния пазар ! .... а селяците от Труд, Крумово, Калековец Вясу Тъпуту ги разпродаде за чепка грозде :))
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Бивши "канарчета" с неясно бъдеще в Славия
Истерия! Феновете на Ботев изкупиха Трибуна Изток за мача с ЦСКА-София
Петима от ЦСКА-София висят за мача с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: