ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Анисе подписа с "канарчетата" за 3 години
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:49 / 27.06.2013Коментари (19)6264
©
Абел Анисе е третото ново попълнение в лятната селекция на Ботев. Мадагаскарецът подписа с "канарчетата" за срок от 3 години, съобщава официалния сайт на "жълто-черните". През изминалия сезон Анисе бе част от състава на ЦСКА, където изигра 26 мача, като в тях отбеляза 6 гола и записа 4 асистенции.

Абел Анисе е роден на 16.03.1990 година в Антананариво, Мадагаскар. Юноша е на френския Оксер. Преди да носи "червения" екип, халфът игра един сезон за Черноморец (Бургас).

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.06.2013 г.
+13
 
 
Толкова младо и толкова добро! Браво за трансфера!
+11
 
 
Буфера си оства буфер,болен човек,каквото и да го правиш.Доказателст во за това са мненията по темите за "Анисе", на преставителите на този биологичен вид.Пак омразата към Ботев им е в главата,пак злобни коментари.Ако бяхте нормални локомотивци,щяхте да умирате от радост,от това което се случва.Един от туморите в БГ футбола умира.Играчите ми масово се разбягват.Ето,аз прочетох,че Венков и Крачунов отиват в Локо и също както при новината за Анисе умрях от кеф.Толкова години софийските отбори,грабиха нашите звезди безплатно.Сега става обратното.Исторически момент.Ама трябва да имаш нормално мислене да го разбереш,а не само омраза.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+12
 
 
Добро попълнение. Да му пожелаем успех със жълто черната фланелка. Когато беше във Бургас май играеше зад нападателя и бележеше често ама във чорбата като опорен халф. Дано Мъри му намери точното място.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+14
 
 
Единственото което ме плаши в този състав е липсата на заместник на вратаря ни Стаховяк. Червен картон или контузия на Стаховяк и става страшно. И Росен и Филип не са в състояние да го заместят. Можеше да се помисли за по стабилен резервен вратар.
+15
 
 
Най-сетне се сбъднаха пожеланията на доста фенове още от есенния мач на канарите с Черноморец! След мача много от тях му подвикваха да премине в нашия отбор. Мъри също го желаеше и ръководството на Ботев успя! Добре си дошъл, Анисе! Пожелавам ти да се впишеш колкото е възможно по-скоро в нашата атрактивна игра с всички черти на съвременния футбол и да оставиш трайна диря с игра и голове!
+18
 
 
Веднага след подписването на договора с Абел Анисе в Ботев започнаха да планират как да уредят правата му още за мачовете с Астана. Вчера финансовият директор на клуба Иван Йотков успя да картотекира 21 футболисти за мачовете с отбора от Казахстан. Сред тях е и нападателят Иван Цветков, който обаче е контузен и ще се възстановява в следващите 3 месеца. Така Анисе ще може да използва именно картотеката на Иван Цветков за двубоите от първия кръг на ЛЕ. Това се позволява от правилника на УЕФА до 24 часа преди първата среща, като причината е точно непредвидени контузии в последния момент, които изискват смяна на един играч с друг. Със сигурност мачовете с Астана ще пропусне другото ново попълнение - Словенският защитник Елведин Джинич. Той може да бъде уреден ако Ботев премине в следващия кръг. Ето всички картотекирани: Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Димитров, Бобан Грънчаров, Веселин Минев, Артур, Спрокел, Радослав Терзиев, Борис Галчев, Костадин Дяков, Йордан Христов, Иршак, Ромарио, Косотв, Неделев, Павлов, Огнянов, Луис Педро, Вандер, Цветков и Цветелин Чунчуков.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: