ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лийдс набеляза "канарче"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:40 / 19.06.2013Коментари (13)5276
© Plovdiv24.bg
Английският гранд Лийдс следи национала Тодор Неделев, съобщава "Меридиан мач". Лично скаутът на англичаните Браян Макдермонт ще посети България, за да следи изявите на полузащитника. В официалния сайт на феновете на Лийдс има информация, която потвърждава за евентуален бъдещ трансфер. Тодор Неделев е сравняван с Христо Стоичков, но тлъста цена в договора може да провали евентуалната сделка. Преди половин година младежкият национал преподписа с Ботев (Пловдив) и всеки, който иска да го закупи, трябва да плати милион и половина евро.

Старши треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов може да се похвали с нов трансфер. Младежкият национал Божидар Васев е сигурно ново попълнение. Юношата на Славия е впечатлил с качества Стоилов и занапред футболистът ще защитава "жълто-черната" фланелка. Младокът направи няколко тренировки с пловдивчани и бе одобрен от Станимир Стоилов.

Полузащитникът е на лагер в Австрия и след като от Ботев се върнат у нас, официално ще парафират с играча.
Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Ака Лийдс си платят и Тошко иска да играе в Англия,не трябва да му се правят спънки!Все пак да играеш в родината на футбола е голяма чест!
+9
 
 
Какво им обяснявате на хлебарките. Всеки , поне малко интересуващ се от футбол и футболна история знае какъв отбор е Лийдс Юнайтед! Ама те милите по-далеч от кочинката си не могат да видят. Ще е хубаво Тошко да играе в такъв отбор, но мисля, че му е рано.
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+7
 
 
Като влязат във Висшата лига, тогава да си правят устата! Тошко не е футболист за долните дивизии. Вярно, че там нивото е по-високо от А група, но той има качества за много повече от Чемпиъншип. Отиване в Лийдс на този етап според мен ще е грешка. Освен това милион и половина евро не са кой знае колко. Какви ли не куци коне се подвизават с многократно по-големи трансфери из водещите европейски първенства, а не са по-добри от наши футболисти. Причината е, че нямаме лоби на футболния пазар и за това не цените на българските играчи са много по-ниски от тези на такива от бивша Югославия например. В момента А и младежкият национални отбори се развиват добре, така че се надявам това да се промени. За целта обаче трябва да се вдигне и нивото на вътрешното първенство - бази, школи, стадиони, публика. Засега само си го мечтаем.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
Ако това стане само ще ме радва за Тошко
+7
 
 
Това, че Мъри е харесал Божидар Васев е чудесна новина! Вече се чувства как нашият отбор в скоро време ще започне да се подмладява в движение!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: