ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Има ли право Неделев да играе в Тотнъм?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:49 / 20.08.2013Коментари (23)13150
© Plovdiv24.bg
След сензационната новина от вчера, за желанието на Тотнъм да привлече Тодор Неделев, днес логично се появи въпросът: Има ли право младият талант на Ботев да играе във Висшата лига.

Популярното правило за 75% мачове с националния отбор не е покрито от Неделев. Това правило обаче отпада от 1 януари 2014-та, когато ще паднат редица ограничения за работа на българи и румънци на островната държава. Също така от английската футболна федерация могат да издадат специално разрешение на Неделев да играе въпреки, че не покрива норматива за мачове в националния отбор. Подобен прецедент имаше при преминаването на Стилиян Петров в Селтик.

Има голяма вероятност, ако все пак от Тотнъм закупят правата му да го преотстъпят на друг европейски отбор илид а го оставят да завърши полусезона в Ботев.

Като цяло правилото за 75% в случая се явява малка пречка, тъй като отпада след няколко месеца.

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ми идеално Тошко ще остане до нова година. Ще ни радва още. Макар че не ми се иска да си тръгва но щом отбор като Тотнъм го иска няма как да остане като се гледа нивото на българския футбол скоро все някои европейски отбор ще го вземе.
+3
 
 
Бесите са бесни.Нормално за етноса.Интеграцията ще се забави.Часовника чука за кучката на мафията,но големият проблем за мендилският Пришълец е дали Тошко има и с какво право ще играе на Острова.Това да ви е проблема комплекасари.А че в кофите с боклук хранителните отпадъци и тенекетата намаляват е друга грижа.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Нека хейтърите да се отдадат на своите злоба, злъч и завист. Сега им се е паднало. Можем да ги разберем. За тях, колкото по-достойна личност хейтват, толкова по-значими се чувстват! Ако са успели в начинанието си, аз специално им честитя!
-3
 
 
Дано селския има шанса да се докосне до английския футбол. България само ще спечели от този трансфер.
+3
 
 
Иска ми се да го гледам още 2 - 3 години при нас , но е ясно , че това няма как да стане. Имали сме много млади таланти , които са ни радвали на тази възраст - Зехтински, Славков , Коцето, Сашо Иванов, Тони Милков и т.н. , но никой не е бил толкова талантлив и завършен в тази възраст.Успех Тоше , късмет и здраве! Знаеш , че всички Ботевисти те чувстваме като наш син.Където и да отидеш , Тоше, не забравяй от къде си тръгнал.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 20.08.2013 г.
+1
 
 
Оставете момчето на мира стига сте му се бъркали. Ако стане да му е честито ако не стане ще играе с повече спортна злоба в дербито. Защо за журналистите първа новина е за трансфер в чужбина независимо за кого. Така се стимулира масова емиграция макар че десетина процента са тези които се адаптират и успяват да се преборят със скритата дискриминация към чужденците. По принцип сме донори във всяка област на европейският съюз.
+1
 
 
Бе не е никак малка пречката мен ако ме питате. Най-малкото влияе на цената, както всяко нещо върху което има някаква тежест - не че не може да го купи някой, но естествено ще си направи отбив от цената. А иначе успех на Тошко, ако не сега и не в Тотнъм, то след известно време той ще заиграе в добър клуб от силно първенство убеден съм.
+2
 
 
Някой може ли да обясни за тези 75 %, че нещо не ми е ясно..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: