ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри Стоилов: Ще се борим до края за място в Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:59 / 12.05.2013Коментари (66)11474
© Plovdiv24.bg
"Надявам се да сме преодолели разочарованието от резултата с Локомотив. Първият ден след дербито играчите имаха неудовлетворение от този мач, но това е футболът. Опитахме се през седмицата да ги убедим, че вложиха достатъчно усилия и воля. Трябваше повече увереност в завършващия удар. Твърде емоционално и психически действат тези мачове с Локомотив, и е нормално да да се отрази на отбора, но аз лично се надявам този отбор, който има поставена цел и задача да играе добър футбол, и да се развива, да не се подведе на разочарование и да има лежерно поведение в оставащите мачове", заяви наставникът на Ботев Станимир Стоилов на пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Вече мислите ни трябва да са насочени за мача с Миньор. "Чуковете" са един отбор, който показа доста добро представяне през сезона и добро представяне срещу лидерите. Така, че по никакъв начин нашия отбор не трябва да нарушава своята игра и трябва да търси максимална изява, ако искаме да вземем трите точки от тази среща", допълни Стоилов.

"Ако има отбор, който плати парите за Вандер Виейра предполагам, че ще се разделим с него през лятото. Ако не, ще си тренира отделно и това е яснотата на този етап", коментира Мъри относно бъдещето на бразилеца.

"В българският футбол на този етап нищо не може да се прогнозира. Прекалено доста станаха интересите, доста странности се извършват в момента. Единствено сигурното е, че Ботев ще играе до края, за да си спечели колкото може повече точки. Ние отговаряме само за себе си и нашия отбор. Направихме неуморни усилия малко да променим самата позиция на отбора, но явно, че тука трябва да си прекалено силен или добър, за да можеш да кажеш след 2-3 кръг, че ще си шампион или ще играеш в Европа. Ние 4 кръга преди края не може да кажем нищо за нашия отбор за жалост", каза още треньорът на "канарчетата".

"За жалост това ще ми бъде първи сезон, където съм работил да не взема медал или купа, за това ще се надявам да края на сезона поне да имаме евроквота, която ще бъде много повече от медал или титла", допълни Станимир Стоилов.

"Присо е добър футболист, но Ботев до момента няма никакъв интерес към него. Имаме достатъчно играчи в тази зона", отговори наставникът относно днешните спекулации, които пращат играчат на ЦСКА от лятото в Ботев.

 

Още по темата: общо новини по темата: 9
18.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
13.05.2013
13.05.2013
13.05.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
От кой квартал си? .....Не съм от Пловдив ляляляляляля Каква съдба паланки и села вие турци сте на к**ви синове ще ви ш***ме.Жалка измет,миризливи жълтурци,марш в оборите.
-2
 
 
Хасковския циганин пак е надрусан. За какви евроквоти говори. Няма евроквоти за новосъздадените отбори циганино! Любопитна е ситуацията с "Ботев" (Пловдив). Клубът вече е предупреден, че не изпълнява условието на УЕФА за новорегистрирани клубове. Още през зимата стана ясно, че "жълто-черните" не отговарят на един от новите критерии - да са участвали минимум три години във вътрешното първенство, за да може да кандидатстват за лиценз за евротурнирите. Парадоксът е такъв, че въпреки славната история на "Ботев" със закриването на старото АД на Димитър Христолов на практика клубът е бил с прекъснато съществуване. Юридически настоящият "Ботев" е вписан в документите в края на юли 2010 година, а до 1 юни 2013-та (срок за подаване на документи за лиценз) няма да са минали исканите 3 години.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Малцинствата много се вълнуват от любовта на пловдивчани-Ботев!!!Къде е аптекаря нещастници!?Ще имаме ли отборче за новия сезон?!
-5
 
 
хахах каква европа? какви 5лв?.....ловдивският Ботев вече е предупреден, че не изпълнява условието на УЕФА за новорегистрирани клубове. За да се избегне умишленият фалит, евроцентралата направи това ограничение преди няколко сезона. Пловдивчани не изпълнявали минималния срок за няколко месеца. Тимът бе направен на базата на "Металик" (Сопот) след проблемите, които имаше по времето на Димитър Христолов. .....Пак ви наредиха ръководството са знаели и за това бяха тези циркове .....очаквам поне още един до края
+9
 
 
ваксаджиите още празнуват точката срещу ГРАНДА...
на 12.05.2013 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: