ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри Стоилов: Върнахме се на пътя на победата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:29 / 13.05.2013Коментари (19)4890
© Plovdiv24.bg
"Владеехме инициативата през целия двубой. Трябваше много по-рано да отбележим гол и да решим всичко. Върнахме се на пътя на победата, надявам се това да даде повече увереност на нападателите ни. Доста агресия ни липсваше днес, надявам се другия мач да изглеждаме още по-добре", коментира старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов след победата над Миньор Перник (2:0).

"Съжалявам за Миньор, това е отбор с традиции и хубави фенове, но за жалост най-вероятно ще отпадне от елита", призна още треньорът на.

"ЦСКА трябва да губи точки, а ние да печелим. До края ще се опитаме да спечелим максимален брой точки и ако заслужаваме, ще вземем третото място", заяви Мъри относно борбата за третото място.

Относно появилият се като резерва младок Юсеин, който замени Тодор Неделев, Стоилов заяви: "Това е бъдещето на Ботев, един отличен играч, тепърва ще му даваме още шансове".

Още по темата: общо новини по темата: 9
18.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
13.05.2013
13.05.2013
12.05.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Болно ми става като чета коментарите на някой ботевисти.Самият аз приех назначаването му с ирония и негативизъм, породени основно от "произхода му" - левскарски.Дори в тесен кръг сред приятели ботевисти го нарияах - Каун!!Досега не съм го коментирал.Изяаквах да видя работат и резултатите.Вашите негативни коментари ме предизвикват да кажа - Спрете да хулите Мъри!! Срамота е!! Мъри и екипа му показва как трябва да се работи.Погледнете какъв полусезон прави.Заради един неспечелен мач с буферите,хайде да запалим "къщата си".Ние не сме отбор като тях и да са ни цел 1-2 мача в годината!!Това е присъщо за комплексари като буферите.Ние сме БОТЕВ!! и гледаме с години напред - база,нов стадион,изграждане на ДЮШ и голям отбор при мъжете.Титли като на буферите,Славия,Литекс,говедата и чорбарите не са ни подарявани, нито сме купували.Напротив всички бяха срещу нас(справка загубата на Левски и Берое -шампион!!).Шампиони не станахме дори когато брокерите бяха овладели БФС!! Имаме стабилен и сериозен собственик,който прави всичко от което клуба има нужда.нека оставим треньорското ръководство да си върши спокойно работата и да го подкрепяме така както подкрепяме футболистите,защото те са едно цяло..Виждаме че резултата е налице и ще става още по-добре.Нека бъдем по умерени в коментарите и да не се поддаваме на емоциите на неуравновесени "ботевисти" а защо не и провокатори - БУФЕРИ скрити зад фасадата на ботевисти. САМО БОТЕВ и ТЪРПЕНИЕ!!!
+2
 
 
Защо не изчака два мача Мъри , без да прави циркове ? Като е нарушил правилата , дръж го резерва и го пусни в трансфер през лятото . Така и цената ще му е по-голяма . Кой ще плати 300 000 за играч изваден от отбора за нарушаване на правилата в клуба ?
+2
 
 
И как разбрахме всички че именно Вандер най-много искал победата?А Тошко не искаше ли?Айде стига сме давали акъл там където не е нужно!Ако иска да играе Вандер трябва и да тренира и да влага колкото другите. Отбора е важен а не той. Той и без това е пътник. Или като го продадат закриваме Ботев?Харесвам го и аз но компромиси не трябва да се правят за никого.
+1
 
 
Все още очаквам европейско отношение от ръководството и официално разясняване на ситуацията около Вандер и конкретните причини за неговото отстраняване. Балканското криене и говорене с половин уста засилват все по-силно съмненията, а именно че Вандер беше човекът, който най-горещо желаеше и търсеше победата в градското дерби.
+5
 
 
Вандер е много талантлив,атрактивен и обичан футболист,но отбора е по-важен от всеки! Подкрепям напълно Мъри,добър пример за всички!
+3
 
 
ако са решили тоэи палячо Педро да эамести Вандер жална ни майка той наполовина няма качествата на Вандер мисля че ние феновете трябва да подкрепим Вандер да бъде върнат эащото имаме нужда от него със сърцатата си игра и качества на терена
+2
 
 
абе, мъри, и ти се сети за 3-тото място чак когато в оставащите 3 мача не можем нито по-напред да минем, нито по-назад от 4-тото място да останем... мъри, да се беше сетил за 3-тото място в мачовете срещу цецка и локум-мотив вместо сега да ни разправяш приказки за лека нощ... мъри, 3 мача имаше които трябваше да ги вземем този сезон и успяхме да спечелим само 1 ->>> срещу говедата...
-4
 
 
Вандер или вън от ,,Ботев,, Мъри . Голяма е заслугата ти за хикса с най-омразния ни отбор . Само Костов , да бе играл за сметка на Иршак например и резултатът би бил друг . Срещу 10 защитници , схема с 6 дефанзивни играчи нямаше как да спечелим най-важният си мач .
+7
 
 
И дано остаnем на него до края на първенството!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: