ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо пуска билетите за ЦСКА днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 12.03.2013Коментари (36)4597
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще пусне в продажба билетите за домакинството с ЦСКА много по-рано от обичайното. Това се налага заради засиления интерес към мача, който се очаква да се проведе при изпълнен до краен предел стадион в парк Лаута.

От днес пропуските ще се продават след 13.00 ч. във фен-магазина на спортния комплекс, като в останалите дни ще се продава според работното време.

По традицията за трибуна "Бесика" билетите са на цена от 3 лв., в сектор "Спортклуб" ще се влиза срещу пропуски от 5 лв., а за централната трибуна - от 8 лв. Пенсионерите ще влизат срещу 2 лв., а децата под 14 години - безплатно.

Източник: LPortala.net

Още по темата: общо новини по темата: 18
20.03.2013
17.03.2013
16.03.2013
16.03.2013
16.03.2013
16.03.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Само Локо ! Платения фен Пирата,крадеца Узунов и Варнеския селяк Магарешки ВЪН !
+5
 
 
90 мин мачкане на прасетата ай ЛОКООО
+10
 
 
.....на мача съм !!! Ще дам своя дял в подкрепата срещу оная сган наречени - ,,столичани в повече ,, ..... успех на Локо ...само Ботев ......
+9
 
 
Бултрас съм,ама в събота ако е хубаво времето.Може да се пусна да погледам Локото с чорбата. Естествено съм за градският съперник винаги с/у шопите,а и така ще ни помогнат в борбата за 3-тото място.И на Х няма да се разсърдя.Точно така мисля,че ще завърши мача 1-1 :) Успех.
+14
 
 
Пожелавам успех на градския съперник срещу чорбаляците. Сигурен съм, че публиката ще е на ниво. Остава и футболистите да се раздадат и да излязат като краен победител в мача. Всички фенове трябва да знаем, че винаги е по-добре градския съперник да е на ниво. Това повишава качеството на Пловдивския футбол като цяло.
+11
 
 
Събота пожелавам на момчетата да не прегорят от желание да смачкат свинете и да победят за славата на Пловдив ! A ние на трибуните ще ги сбъркаме титановите принцеси.....Само ме е яд, че Мартин ще играе с грешния екип, но той си го избра да играе с тото-мастии като СержинЮ! При нас щеще да получава не по-малко заедно с премиите! Сутринта ходих до Лаута....прожекторите са страхотни...ще светне стадиона като на чорбар тиквата на Хелоуин... ;-) Олигофрените, които ревяха против Наско Узунов и се мазнеха на Тото Динев и проститутката му Кокала --- като Грозлеков, Славов и ЧоЧо Хамериканецъ да си забият по един метален стълб с лампи в долната, но определено по-умна половина от телата си !...
+10
 
 
Внимание! В официалния сайт е сгрешен началният час, дано го оправят до края на деня. Мачът е в СЪБОТА ОТ 15:00 ЧАСА, а не в и половина, така че някой да не изгори покрай тази грешка! К*р за ЦДНА!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: