ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Идва ред на ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 11.03.2013Коментари (9)2986
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Локо Пловдив и почетен президент на клуба Христо Бонев не скри радостта си от добрия старт на тима - победа над Локо София и ра­вен с Литекс в Ловеч.

"Прекалено доволен съм от старта. Постигнахме повече от очакваното. През целия подготвителен период момчетата показаха, че са реше­ни, без кой знае какво индиви­дуално майсторство, но с ко­лективни действия, да опра­вдаят доверието най-вече на хилядите наши привържени­ци. Въпреки финансовата кри­за, разходите за бензин, за храна на стадиона в Ловеч пак имаше 600 души, което ме ка­ра да се чувствам горд, че цял живот съм бил локомотивец. Това само показва каква голя­ма подкрепа има за отбора", коментира Зума.

За предстоя­щия мач с армейците той ка­за:
"Сега идва ред на ЦСКА. Момчетата имат сили и въ­зможност да спечелят. Мисля, че стадионът ще бъде пълен. Христо Златински и Кирил Котев ръководят целия климат в отбора, затворили сме всич­ко в съблекалнята и резултатите са налице. Вярвам, че ще намерим начин да пробием отбраната на ЦСКА u да от­бележим и ако можем, да не допуснем гол. ЦСКА не може да се притеснява и да излезе сре­щу нас с напрежение, защото е институция въпреки пробле­мите, които има. Необходи­ма ни е голяма мобилизация, за да спечелим. Побеждавали сме ги и мисля, че в събота пак ще го направим", заяви бившият национален селекционер.

"Преди старта постоянно говорехме, че нямаме центра­лен нападател, а в двата ма­ча дотук вкарахме четири гола, което не е никак малко. Представете си само, ако имахме такъв играч... (смее се), завърши Бонев.

Източник: "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 18
20.03.2013
17.03.2013
16.03.2013
16.03.2013
16.03.2013
16.03.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
УСПЕХ СЪГРАЖДАНИ!!!!!ИСКРЕНО ЖЕЛАЯ ДА ГИ РАЗПЛАЧЕТЕ И ДА ГИ ЕБЕТЕ АКО ТРЯБВА...МРЪСНИ ШОПИ ГАМЕНИ И ОЛИГОФРЕНИ ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИИИИ!!!!
+4
 
 
Не знам,как ще издържим до мача?Имам сладкото чувство,че ще повторим резултата и играта от преди две години Иначе на трибуните трябва мощна подкрепа,който смята само да гледа,по-добре да си стои в къщи,та да може билета и мястото му да заеме някой който ще вика до пълно пресипване Да посрещнем розовите както подобава: Червени боклуци и естествено на края да изпеем любимото ни:Ей чуй ЦСКА- ЛОКО пак ви нае*а .От утре пълна мобилизация за билетите,никакво извинение не може да оправдае неидването,дори и умрял,на повечето погребални агенции служителите са черно-бели и ще влезнат в положение и ще отложат погребението за след мача. ДА ЗАПЕЕМ ПАК ПЕСЕНТА, ЗА ОТБОРА НА НАШИТЕ СЪРЦА, ДНЕСКА НИЕ ЩЕ ГО ПОДКРЕПИМ И ЩЕ ПОБЕДИМ,САМО ЛОООКО-ЛОКО ПЛООВДИВ....Айй машинииии
-1
 
 
Браво Ицо Само така Само ЛОКО!!! Дано бием чорбата
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Зуме, Зуме...за пореден път....излишни дрънканици от платена легенда...за продадения-финал с Лудогорец същите дежурни приказки бликаше и накрая ни се скара, че сме "обидили" ТОТО-прасето !!! Стой на трибуната и мълчи, а който иска да ти пее.....за мен и всеки, който ходи на мачове повече от 25 години.....винаги текстът на песента ще е: ".....и ето идва Христо КОЛЕВ.....и с ръце на кръста е той и бележи дълга дузпа....." а не както го промениха няколко тикви, начело със Славов и Грозлеков!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив поздрави съгражданите си от Марица и всички с "жълто-сини" сърца
Карагарен: Винаги ми е тежко да играя срещу Локо! Най-красивият ми гол е срещу Ботев в "Коматево"
БПФЛ обяви кога Ботев, Локо и Марица ще научат съперниците за Купата на България
Локомотивски залп от чужбина: Времето ви изтече, време е за промяна!
Разузнаване! Следващият съперник на Локомотив прати човек на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: