ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Черно-бялата" Коледа короняса Ицо Златински за N1 за 2012-а
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:18 / 16.12.2012Коментари (20)7861
Капитанът на Локомотив Пловдив Христо Златински спечели приза "Футболист на годината" на традиционното локомотивско тържество "черно-бяла Коледа" в препълнената Концертна зала, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Полузащитникът получи 53% от гласовете на всички участващи в анкетата фенове на "черно-белите". Втори се нареди голмайсторът Рангел Абушев, а трети остана Даниел Георгиев, който отсъстваше от церемонията, а неговата награда получи съотборникът му Серафим Михайлов.

"Посвещавам тази награда на моята дъщеричка", заяви Златински, който до този момент три пъти бе избиран за №2.

Преди това много емоционално бе представена 1-та част на книгата "Оттук започва любовта. Хроники за Пловдивския любимец", а авторите й - А

нгел и Владо обраха овациите на присъстващите заради огромния осемгодишен труд, вложен при написването й. От 7 декември четивото се разпространява по книжарниците, а средствата от продажбата на първите 50 бройки ще отидат в подкрепа на кампанията на Президента на Република България "Българската Коледа".

Христо Колев-Бащата също бе бурно аплодиран от феновете. Той получи специална награда за завръщането си на "Лаута".

Събитието бе уважено от зам.-кмета по спорта Георги Титюков, областния управител на Пловдив, легендите на "черно-белите" - Христо Бонев, Георги Василев-Гочо, Христо Колев, старши-треньора на отбора Стефан Генов, режисьора на хитовия български филм "Love.net" Илиян Джевелеков и много други гости и привърженици на Локомотив.
Още по темата: общо новини по темата: 6
21.12.2012
15.12.2012
14.12.2012
13.12.2012
07.12.2012
05.12.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А ЖЪЛТИТЕ ТУЗЕМЦИ СИ НЯМАТ НИЩО.
+11
 
 
Уникална атмосфера, наситена с емоция, спомени и Надежда за бъдещето. Уникално усещане - такова, каквото можем да направим само Ние - локомотивците! Въпреки всичко и въпреки всички! Въпреки сътресенията, въпреки Марешки, въпреки несгодите! На всички доброжелатели искам да кажа едно: Локомотив ще го бъде! Сълзите в очите на всички днес е доказателство, че тази огромна любов не може да изчезне просто ей така. Тя съществува, има я - там някъде, в сърцата ни. Това е най-важното. Майната му на класирането и загубените мачове. Но днес бяхме там - заедно, свързани с невидими съотношения, емоции, усещания. Бащата излиза и не може да каже две приказки от вълнение! Вълнение, което няма как да не се усети, ако веднъж си се заразил с магията, наречена Локомотив! Наздраве, Братя! Велико е да бъдеш част от Идеята Локомотив. Дори да губиш с 0-4 на полувремето. Та каква беше историята? Преди години свирят фаул за Локото в близост до наказателното поле срещу ЦСКА в София, а тогавашният капитан на националния отбор Георги Димитров-Джеки (играч на ЦСКА) помолил главния съдия: Не го свири фаул, дай им дузпа! Така поне има малък шанс да я изпуснат! Наздраве, Тате!
+9
 
 
Попара е популярна закуска в България, Сърбия, Черна гора, Република Македония и Босна и Херцеговина, приготвяна от стар или пресен хляб, накъсан на дребни парчета (залци), и натопен в мляко, чай или гореща вода. Традиционно се приготвя от хляб, престоял два-три дни, към който след като е натопен в горещата течност, се добаля натрошено бяло саламурено сирене, масло и захар.
+16
 
 
Христо доказа, че черно-бялото сърце и душа са винаги шампиони на Лаута ! Остана с нас в най-големите трудности, за да побеждаваме заедно! Честито, Христо ! Номер 1 !
на 16.12.2012 г.
+14
 
 
Напълно заслужено ! Браво Ицо :)
-22
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 16.12.2012 г.
+22
 
 
Весели празници на всички!Ицо залужено номер 1!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: