ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: Ще давам всичко от себе си, за да може отборът да върви
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:23 / 15.12.2012Коментари (51)8601
© Plovdiv24.bg
Благодетелят на Локомотив (Пд) Веселин Марешки направи обръщение към феновете на отбора чрез официалния клубен сайт.

Локомотивци,

Благодаря ви за поканата да присъствам на Черно-бялата Коледа. За съжаление, когато получих тази покана, вече бях планирал пътуване в чужбина и затова няма как да присъствам редом до вас.

Това, което мога да ви обещая, е, че ще продължавам да давам всичко от себе си, за да може отборът да върви все по-напред и нагоре. Благодаря ви за подкрепата към отбора, която футболистите чувстваха във всеки един мач през изтеклия полусезон. Надявам се и през пролетния дял на "А" група да изживеем още добри мигове заедно.

Бъдете здрави! Пожелавам ви весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници.

Веселин Марешки

Още по темата: общо новини по темата: 6
21.12.2012
16.12.2012
14.12.2012
13.12.2012
07.12.2012
05.12.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Една шепа безмозъчни пубертети, водени за носа от Иги и до сега плюят по Марешки, заради това че не взе Камбура.Нали те няма да му плащат исканата заплата? Какво им пречи? Е!Чорбата го взе.Сега ще го видим колко гола ще вкара за тези 15 000 евро, които е взел.Да.Динев и Велев продадоха сума ти мачове и си напълниха джобовете с пари. Но при Марешки такива работи няма. Нека му бъдем благодарни, че заделя собственни средства за отбора в такъв труден момент на икономическа криза. И запомнете едно много важно нещо. Голям отбор и високи резултати не се градят само и единственно със скъпоплатени псевдозвезди като Мартин Камбуров.Това може да се постигне и със сърцати млади момчета като Ицо Златински, Ст.Маламов, Рони и Г.Стефанов.Мисля, че резултатите в последно време и самото ни класиране доказват правилната насока към която вървим. Марешки е сериозен бизнесмен и си разбира от работата.Да е жив и здрав и още дълги години да помага на любимият ни Локомотив. Весела Коледа и честита Нова Година на всички.Само Локо.
0
 
 
Първо поздравявам Златински за това, че черно-бялото му сърце го остави на Лаута и заслужено е НОМЕР 1 !!!!!!!!!! И така - само психопати могат да твърдят, че при 4 поредни победи един президент не прави всичко възможно за отбора си ! След тоталния фалит от Тото-Динев и проститутката Велев, който ни разпродаде на Етър и Враца - има празни глави, които имат претенции към Марешки ! Амеби. манипулирани от Грозлеков и Славов, наврете си пъпчивите болни мозъци в дивия ! Локо Пловдив е НОМЕР едно въпреки едноклетъчните, които паразитизират на Лаута от години! Не искам да коментирам нито Узунов, нито Зума, нито Грозлеков, нито Славов...те са само временен декор в нашия клуб ! Вечните легенди са Бащата, Едо, Златински, Гочо и други, които не са ни предали НИКОГА ! Нека подкрепим отбора, както си знаем на пролет и отново ще ни носят слава и гордост ! Весела Коледа !
+2
 
 
Днес е Черно-бялата Коледа. В 12.00 ч. всички в концертната зала на Партийния дом. САМО ЛОКО.
-5
 
 
Ключовата фраза е "ще продължавам да давам всичко от себе си".Т.е.,досега давах всичко и ще продължавам.Ако това досега му е "даването",не Ви очаква нищо добро.В интерес на истината,с този отбор и с това ръководство наистина надскочихте себе си.Резултатите са сравнително добри.Дължи се,предполагам,най-вече на мотивацията на футболистите.Лошото е,когато мотивацията е с цел да те забележат други отбори за да можеш да направиш трансфер.Играта "за честта на фланелката",за съжаление,остана безвъзвратно в миналото.
+2
 
 
Хубав, лош, Марешки е човекът който плаща заплати, разходи и задължения на клуба. Така че, всички трябва да го подкрепяме.
+3
 
 
Тези, които държите сметка на Марешки попитайте колко е поискал Марто !? Не искам да цитирам цифри, но който иска такава заплата ми кажете как ще се гледа с футболистите, които печелят 7-8 пъти по-малко ! Стига розови очила - Марто е НОМЕР 1 от шампионския отбор, но няма незаменими играчи! 4 поредни победи с много себераздаване на всеки на терена струват 100 пъти повече от Меси на терена! Нека се радваме на успехите на младите момчета и ги подкрепяме както ние си знаем !!!
+4
 
 
Извинйаваите за латинеца...но от известно време сам в чуйбина и не мога да бада безучастен кам това което се случва в нашийат лйубим отбор...погледнете класирането...аз не вйарвах че ще бадем на това мйасто....само заради това увайаваите тези хора които работйат в клуба!!!!!
+4
 
 
А бе момчета йа прочетете малко вестници и вийте камбуров на каква заплата ще подписва договор с цска....15000 евро....е даите ги вие тези пари и камбура ще заиграе и при нас...не обвинйаваите марешки...бонев...узунов ...много е лесно да се плйуе...но ние сме Локомотив Пловдив а не Генерал Тошево....
+6
 
 
Лесно е да го плюем но ако не беше дошъл той къде щеше сега да е Локо пд.Вероятно във В група.Лош -хубав засега той е човека който плаща и незнам дали може да се намери сега спонсор.Жалко е ,че не даде пари за Мартин и тогава щеше да му се вярва ,че милее за Локомотив .Само Локо пд.
-1
 
 
Марешки очевидно е, че си взел клуба под натиск на ББ нали ти беше излезнала пришка на устната след обаждането на Премиера? Ами иди си с мир, щото с приказките си из медиите и начинът, по който управляваш Локомотив показваш, че не те бива!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: