ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Структура на управление в ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:08 / 25.10.2012Коментари (8)2607
© Plovdiv24.bg
След проведеното общо събрание на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД бе утвърдена структурата на клуба. Тя е:

1.Президент на клуба - Веселин Марешки
2.Изпълнителен директор - Николай Почеканов
3.Административен - Технически директор: документация - връзки с общината, Български футболен съюз и държавни институции - Атанас Узунов
4.Спортно-технически щаб - цялата отговорност за представителния отбор и развитието на детско-юношеската школа, селекция: Христо Бонев, Стефан Генов, Христо Колев, Петър Пашев, Радостин Станев.
5.Директор на детско-юношеската школа - селекция, треньори и представяне: Георги Фиданов
6.Директор "Спортни имоти" - Управител на комплекса: Отговаря за състоянието на спортните обекти и календара на футболните срещи: Никола Николов
7.Технически секретар - отговаря за кореспонденцията на клуба и частично за счетоводната документация: Нина Вангелова
8.Пресаташе на клуба - отговаря ежедневно за информацията в официалния сайт на Локомотив и връзка с медиите след консултация със спортно-техническия щаб и ръководството: Стойчо Генов

Още по темата: общо новини по темата: 19
30.10.2012
29.10.2012
29.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Нареждането от Високата порта към г- н Марешки, по препоръка на модерния ляв Д-р хонорис от ПУ е ,да забрави за отсраняване на Зума и Узуна.В противен случай следва това което последва редица други бизнесмени и да забрави за депутатските си намерения.Тримата "мускетари" Зума,Узуна и Фидана са локомотивци , но винаги са били интриганти(припомнете си интервюто на Кокала ),разцепиха феновете с неадекватни изцепки,интересуват се първо от себе си и след това е голямата им любов Локо.С тез тримата,които си съперничат кой е по голям Ришельо, в Локо няма да има мир.
-2
 
 
Хайде кротни се и ти малко бе човек.Точно започнах да мисля ,че тези негативни емоций между нас феновете се успокойха и ти отново пишеш глупости и даваш повод за нови такива негативни настроения.Ако действително си наш фен има си място има си и хора на който да си кажеш мнението.Хубав ден от мен и успокой топката ;) нервите са лош съветник ;)
+10
 
 
Славов нямаше ли да подава оставка или подмолният Грозлеков го агитира да не го прави, за да може Славов да е говорителка на потниците. Колко е хитър тоя Грознеков - стои в сянка, пише разни малоумни статии в смешния сайт, държи сметка на Узунов дали ще ходи да гледа мачовете на отбора, в който работи и после насъсква ОНОВА без социалния живот - Христо Панджаров- Игито да лае по форумите. Тримата глупаци:))) Тези дни са се омълчали, може би пишат декларация или поредния малоумен плакат:))
+10
 
 
А главен мениджър по плакатните измислици и интриги?! А генерален директор на ВИП форумната цедка, която може да се съчетае с главен саботьор на осветлението ? Няма яснота, кой отговаря за тези щатни дейности - изводът е, че Марешки "не става"! Хайде сега нова декларация за великия тандем Тото Динев - Кокала! Славов, бавиш се с истеричната декларация! Нима нямаш декларации запазени като формуляри?! Попълваш повода и името и готово - нова помия по нов адрес !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: