ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Звезда на Локо Пд: При Марешки е много по-добре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:42 / 30.10.2012Коментари (18)4750
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Локомотив Пд Христо Златински изигра на "Герена" поредния си силен мач с черно-белия екип. Халфът говори пред "7 дни спорт" каква е разликата в клуба откакто новото ръководство начело с Веселин Марешки е на власт на Лаута. Златински също така коментира загубата на тима от Левски и работата на Стефан Генов.

- Христо загубихте с 2:1 от Левски, коментара ти за мача?
- Мисля, че се получи приятен за гледане мач. Показахме добра игра на негостоприемен стадион, какъвто е Герена. Мисля, че с тази игра заслужавахме да измъкнем поне точка. Най-малко. Нищо против няма Левски, но при вторият им гол Карвальо е два метра в засада и делегатът го е отбелязал в доклада си. Защо не я вдигат не знам, тя се видя от самолет. Но така е видял съдията така е преценил. Все пак направихме добър мач и това трябва да ни дава самочувствие и спокойствие занапред. Има срещи, в които нищо не върви, но в тях компенсираш с желание, хъс и сърце. 

- Вашият треньор Стефан Генов, заяви на пресконференцията, че и първия гол на Левски е нередовен.
- Да и той. Има центриране, Кавдански го натискат с двете ръце и му се качват отгоре. Няма какво да направим, срещата вече е минала. Но това са неправилни решения на съдиията и са в наш ущърб. Левски няма нужда от такива неща.

- Освен головете имаше и много фаулове в средата на терена, а Гаджев посегна да удря без топка. Какво е твоето обяснение защо съдията свири така?
- Реферът умишлено накъсваше играта през втората част, за да не вземем да вкараме втори гол. Накрая даде безумен жълт картон на Прохазка само и само да забави и да мине време. А и това се случва на нашия корнер, гол ли ще вкараме от там? После дава жълт картон и на Валери Георгиев затова, че искаше топката от детето което подава отстрани.

- В неделя е може би най-важния ви мач за тази година - дербито срещу Ботев. Мислите ли вече за него?
- Няма как да не си мислим вече и за Ботев. Но с тях играем в неделя, а преди това имаме двубой за купата срещу Литекс. Те са един много сериозен отбор и няма да ни е никак лесно в Ловеч. Миналата година за Купата ги отстранихме след много тежък мач, сега пък са два. Имат да ни връщат, ще видим какво ще стане. Ние сме футболисти заради такива големи мачове. И само можем да спечелим от двубой срещу Литекс и Ботев. Знаем какъв заряд има дербито, но нека първо мине мача с ловчанлии, защото ние се борим и на двата фронта. Не мисля, че трябва да отписваме единия турнир за сметка на другия. Оказа се, че имаме и проблеми с контузени играчи и това усложнява ситуацията.

- Имате от една седмица нов треньор в лицето на Стефан Генов. Вижда ли се вече промяна в играта и положителна ли е тя?
- Стефан Генов е много добър треньор и най-важното е, че е пловдивчанин и локомотивец. Засега не мога да кажа нещо голямо да се е променило, може би играем по-комбинативно. Има още какво да работим. Тепърва той ще налага неговата методика и стил на игра. Още е рано да се дават оценки за работата на Стефан Генов. Има настроение в отбора при първия негов мач, което е много важно. Мисля, че занапред ще играем все по-добре. Щом днес сме се представили добре на "Герена", значи Стефан Генов има успех.

- Има много нови и млади играчи в Локомотив, които са гледали пловдивското дерби само по телевизията. Наясно ли са те с огромния заряд на битката за Пловдив?
- Ако не го знаят, ще го усетят по време на мача. Без да обиждам Левски и ЦСКА, които са водещите отбори в България, но пловдивското дерби е по-голямо от софийското.

- За първи път от много време насам виждаме атакуващ Локомотив, а и много стабилен в средата на терена.
- Пак казвам Локомотив се вдига и колкото по-рано Стефан Генов наложи методиката си в тренировките и мачовете, толкова по-добре. А и малко трябва да си повярваме след двубоя с Левски. На Герена показахме добра игра. Остава сега младите момчета в отбора, а и не само те, да си повярват във възможностите.

- Христо ти беше в Локо по време на предишния собственик Константин Динев сега си и при Марешки. Говори се, че при новия шеф е много по-зле, можеш ли да направиш паралел?
- Досега имахме доста хубави моменти при г-н Динев, класирахме се и за мачове в Лига Европа. Но при него имаше едни сериозни забавяния на плащанията, които не са никак приятни. А сега всичко е наред. Не виждам защо трябва постоянно да се говори, че при г-н Марешки е по-зле. Говори се, че има намаления и не се плаща, а такова нещо няма. Щом сме тук и сме се съгласили на тези условия, значи ни устройват. Всичко се плаща на секундата, а това е много важно за един футболист. След мача получаваме премиите, а заплатите винаги на числото на което трябва. Новото ръководство е много коректно с нас и затова има голямо спокойствие в отбора. А ние трябва да им се отблагодарим с добра игра и победи.

Още по темата: общо новини по темата: 19
29.10.2012
29.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
26.10.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
какво да каже иначе няма пари за джигари.
0
 
 
НИЕ СМЕ ЛОКО Пловдив НАЙ ВЕЛИКИЯ ПЛОВДИВСКИ КЛУБ.АЛЕ АЛЕ ООООО АЛЕ АЛЕ ООООО САМО ЛОКО АЛЕЕЕЕЕ С ЦЯЛОТО СИ СЬРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ.
+4
 
 
за съжаление на жълтурите, Марешки с всеки изминал ден "влиза в час".
+5
 
 
цитат:
при вторият им гол Карвальо е два метра в засада
Засада няма, както се видя от клипа. Подобен рев имаше и след мача с Лудогорец, но и там после си замълчахте гузно, като се убедихте, че не сте били прави.
-2
 
 
ХАХАХАХ направо е супер...те вече незнаят на кой свят са...
-3
 
 
папагал отивай да си коментираш колежа,стига си ври човката в чуждите новини...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.10.2012 г.
+1
 
 
Ще видите вие, едни методики в неделя :)))
+8
 
 
Ице ти си голям пич в теб ни е надеждата да поведеш младите момчета! С теб сме Капитане от първата до последната минута!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: