ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стефан Генов: Съдията ни ощети
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:18 / 27.10.2012Коментари (13)5822
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Стефан Генов остана доволен от своя отбор, въпреки загубата с 1:2 от Левски. Специалистът обаче разкритикува сериозно съдията Георги Игнатов, който според него е ощетил сериозно "смърфовете".

"Имахме доста ситуация и през първото, и през второто. Не успяхме да ги реализираме. Това е липса на опит, имаме доста млади футболисти. Но с такова държание, такъв характер мога да се гордея от това, което показаха в днешната среща", заяви Генов.

"Мисля, че бяхме ощетени от главния съдия, имаме претенции и при двата гола. При втория съмненията не са ми, дали има засада на Карвальо, а дали е 2 или 3 метра. Необяснимо е в такъв спокоен мач да има толкова жълти картони. Големи глупости прави този човек, не знам. Много съм ядосан."

"Видяхте ли засада? Коментирайте това, което сте видели. Не бива по този начин. Левски е достатъчно класен отбор и сам може да си извоюва победите."

"Има още доста неща да се подобряват. Работи се в движение, аз съм много доволен, че има голямо старание. Добре работят футболистите."

"За мен Левски е много добър и класен отбор. Единствено напрежението, което им влияе, иначе треньорският щаб си върши много добре работата", допълни Генов.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 19
30.10.2012
29.10.2012
29.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
26.10.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Лефски -"отбор на всички власти", "отбор без народ", ФК "Агент", "параолимпийци за 1-17", "фашизоиди от нарко-сектора" и т.н. Не знам дали някоя от тези метафори по адрес на партийно-милиционерско-мутренския клуб от Подуяне е достатъчно мека, за да изразя презрението си към съдийския отбор от крайните софийски квартали, дето трайно и редовно излага България в Европа носи гордо името "Евроидиоти"!
+1
 
 
Хаха, смешни сте, буфери. Пуснаха клип с втория гол на Левски. В момента на паса Карвальо е на 5-6 метра в тяхната половина, а от вашата страна на центъра имате и защитник, който го покрива с 7-8 метра. За какви засади ревете, каква съдийска балтия?
+2
 
 
ПОДУЯНСКИТЕ ЕВРОИДИОТИ,к**ви НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МИЛИЦИЯ,ЧИЯТО СВЕТИНЯ Е ЕДИН МАЙОР ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО ДС,ОТНОВО УБИХА ФУТБОЛА В България СРЕЩУ ЛОКО Пловдив!!! СЪДИЙЧЕТО ТОЗИ ПЪТ ПАК УСПЯ ДА ОТМЪКНЕ 3-ТЕ ТОЧКИ В ИМЕТО НА ДИРЕКТИВАТА!!!
-2
 
 
Бухахахахаха с какво ви е ощетил бе лайно,ти си бил треньор.Цял мач се въ ргаляхте да де докопате до нарушение в нак.поле на Левски и се свличахте,като балерини.Какви засади,като ви млатихме,като маче у дирек.Още 10 мача да изиграем с вас,ще ви праскаме макс с по 4 гола.Слаби сте е смешници Лайнута боис и Лото мастията на Пловдив!
на 28.10.2012 г.
+2
 
 
Няма нищо момчета . Все пак бяхме гости на Левски и с рефер от София Важното е сега да не паднем от Грандоманите
0
 
 
Вярно е играхме добре доволен сьм играхме целия мач с 10 човека онзи Курдов го нямаше на терена и на оградата се разрева така ще е.ЛОКО ИЛИ СМЬРТ
+8
 
 
Играхме колкото можем с тозе млад отбор.Важното а да вземаме точки като домакини а навън в крайна сметка ще го караме на късмет.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Засада имаше, но футболът къде беше ?! Явно напрежението им е доста ! Дано отборът излезне от безцелното риткане насам натам ! Курдов така и не се събуди ! Само с огромно желание трудно се побеждава на съдийски стадион !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: