ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Георги Игнатов е престъпник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:17 / 29.10.2012Коментари (13)3938
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив (Пд) Христо Бонев остана изключително недоволен от съдийството на Георги Игнатов в мача с Левски. Претенциите на гостите са най-вече за втория гол на "сините", когато Базил дьо Карвальо бе изведен с близо 40-метров пас зад защитата на Локомотив (Пд). Според Бонев в тази ситуация е имало засада.

"Искам горещо да поздравя съдийската колегия, която е наказала този човек Георги Игнатов да не свири дълго време мачове. Съдийството му беше престъпно. Искам също така сериозно да охуля тези, които са го върнали обратно в съдийството, защото по моя скромна преценка този човек не заслужава да реферира на никакво ниво", обяви Бонев.

"Претенциите ми са най-вече при втория гол на Левски, когато според мен имаше огромна засада, поне 3-4 метра. Иначе съм доволен от играта на нашия отбор. Трябва да призная, че Левски заслужаваше повече победата, тъй като бяха безкрайно мотивирани след поражението от ЦСКА. Ние продължаваме да градим отбор и да се опитваме да стабилизираме максимално бързо ситуацията в клуба", завърши легендата на българския футбол.

Източник: "Меридиан Мач"

Още по темата: общо новини по темата: 19
30.10.2012
29.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
26.10.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
http://www.levski.bg/video_id.php?video=34 Смешник ....... интригант..... е гледай записа и виж.....ква засада има .....интригант.....
+1
 
 
Махни си чернобелите очила и сложи истинските и гледай хубаво най големия престъпник си ти до каквото се докоснеш майката му разкатаваш като на националния отбор през 1998г. Стига вече си ревал,че ставаш смешен вместо да ревеш за несъществуващи нарушения и засади вземи се махни за да ви тръгне отбора защото около теб са само интриги и сплетни .
+3
 
 
Зума, пий си хапчетата, че да не ревеш пак и в неделя! Срещу Лудогорец рева за засади и т.н. , видя се впоследствие че няма такива. Срещу говедата пак рева, и пак се оказа , че няма засада. Сега в неделя да те видим какво ще измислиш!
+2
 
 
....и като видя записа , къде ще се скриеш зулум 3 -4метра бил ама във вашата половина
+2
 
 
Параноята съвсем е обхванала свинаря и с ,,Литекс,,подскачаше като пърлено прасе и сега пак бълнува за засада или е забравил правилата или чувството на професионалния човек във футбола , който с периферното зрение вижда и усеща дали има засада му е доста чуждо .
-2
 
 
"отбор на всички власти", "отбор без народ", ФК "Агент", "параолимпийци за 1-17", "фашизоиди от нарко-сектора" и т.н. Не знам дали някоя от тези метафори по адрес на партийно-милиционерско-мутренския клуб от Подуяне
+2
 
 
Официалният сайт на Левски публикува видео, от което ясно се вижда, че Базил Де Карвальо не е в засада при подаването към него преди гола за 2:0, каквито масови претенции имаше отборът на Локомотив Пловдив след двубоя на Герена, завърши с победа с 2:1 за столичния тим. "При втория гол бях на линията и Карвальо бе напред 5 метра", заяви след двубоя легендата и административен директор на черно-белите Христо Бонев, като почти целият тим на Локо Пд твърдо застана зад думите му и изригна срещу съдиите. На видеозаписа обаче се вижда повече от категорично, че Де Карвальо не само е зад центъра на терена при паса към него (все още е в половината на Левски), но освен това има и защитник в черно-бяло, който го покрива, като в момента на подаването все още не се е изтеглил и е в полето на Локомотив. След като получи топката, Базил Де Карвальо нахлу в пеналта на Локомотив, където изведе Жоао Силва на отлична позиция и португалецът вкара за 2:0 в полза на Левски. При паса на Де Карвальо към Силва също не може да има претенции за засада, тъй като подаването не бе напред.
+1
 
 
Какво се оказа в крайна сметка? Засада няма. Същата работа беше и след мача с Лудогорец. Рев, рев, а накрая като излезе видео- гузно мълчание.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: