ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Всички трябва да подкрепим Стефан Генов!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:54 / 15.10.2012Коментари (21)5456
© Plovdiv24.bg
"Ще кажа само едно: Жалко! Много жалко! Вместо в този труден момент всички, милеещи за Локомотив, да си подадем ръка, ние се занимаваме със странични неща", така започна изказването си на днешната пресконференция легендата на "черно-белите" Христо Бонев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. И даде повече яснота около разминаването с Георги Иванов:

"След мача с Етър във Велико Търново собственикът Веселин Марешки ми се обади и ми каза, че не е доволен от резултатите на отбора и че е взел решение наставникът Емил Велев да бъде сменен, като ми изброи няколко имена на евентуални негови заместници и каза да му съобщя какво мисля. На другия ден от въпросния списък аз му отговорих, че най-добрият вариант е именно Георги Иванов-Гонзо. Марешки се съгласи. После се обадих и на Георги, като му заявих, че в Локо няма как да получава парите, които е вземал в Левски. Той отвърна, че това няма значение и че идва заради клуба и феновете. След това той е уточнил детайли около договора си на среща със собственика или негов представител. 

Преди подписването му обаче, Гонзо не хареса нещо в предложения му от Наско Узунов договор и така се стигна до втората среща с Марешки в София, на която Иванов обясни как вижда нещата в Локомотив. Марешки му каза "След няколко часа ще реша." Тогава Гонзо стана, взе си довиждане с всички и си тръгна. Знаете какво се случи след това", подробно обясни Бонев ситуацията около завръщането на Георги Иванов в Локомотив Пловдив.

"Сега обаче е нужно всички заедно да подкрепим Стефан Генов и да му помагаме, доколкото можем. Локомотив е над всичко и всички.", каза още Христо Бонев
Още по темата: общо новини по темата: 31
26.10.2012
24.10.2012
21.10.2012
20.10.2012
19.10.2012
19.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.10.2012 г.
0
 
 
Бонев! ти си една голяма фурнаджийска лопата Имал съм възможност да бъда близо до теб и женати вие и двамата освен за пари за друго не говорехте. Ако наистина с Узунов сте подали оставки то бъдете мъже и си дръжте на думата. Защото никой не може да спре никого да напусне ако е решил Но ако оставките ви са само за парлама то цирка ще продължи.
+5
 
 
Дано всичко с Локото да се оправи за да е интересно дербито. И само БОТЕВ!!!
0
 
 
Сега и ако Генов избяга ще е голям купон .
+6
 
 
Най-големия лококомотивец е Христо Бонев.Личност която може и да е противоречива за някои , но всичко което е правил Бонев е било за доброто на Локо.
+1
 
 
Хубави или лоши, Марешки ви каза, че и двамата остават, а на който не му харесва - обратно на село!
+2
 
 
Узуна и Зума са циреят в Локото.Двамата се изживяват като бащици.Те са творците на интригите и лапането.Мястото им е далеч от ръководството.На трибуните.Освен Зума и Пената,няма други старци, които така да се унижават само и само да са в светлината на прожекторите.
Aнонимен
на 15.10.2012 г.
+2
 
 
Гонзо. "Не са обсъждани пари или подобни подробности по договора." Бонев. "Гонзо не хареса нещо в предложения му от Наско Узунов договор " , време е за детектора на лъжата, на Бонев му обеснете че е психотест.
+6
 
 
Хр. Бонев е човека дал всичко от себе си за Локомотив.Този човек никога не измени на идеята си Локомотив.Завинаги си оства един от нас.Най великия футболист и треньор.Без Бонев няма да има Локомотив.
+5
 
 
Жалко! Много жалко за Локомотив! От 55 години съм в този клуб, но такова нещо не е било. Вместо да си подадем ръка ние се занимава с лампи и терени. Това заяви почетният президент на Локо Христо Бонев Зума. "Мен никой не може да ме изгони от Лаута и дали ще бъда на Централната трибуна, на трибуна Бесика или някъде другаде за мен няма значение. Аз винаги съм работил без пари за Локо.
-5
 
 
Жълтури никои не ви търси мнение по въпроса.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: