ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: Давам 2 милиона и искам резултати!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:05 / 13.10.2012Коментари (57)8232
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки обяви, че годишната издръжка на клуба е 2 млн. и затова той смята, че постигнатите резултати от уволнения вече треньор Емил Велев са били незадоволителни.

Бизнесменът, който наскоро основа и своя политическа партия, сподели в ефира на БНТ, че раздялата със задържалия се само ден начело на "черно-белия" тим Георги Иванов-Гонзо е дошла, тъй като е липсвала гаранция за постигането на добри резултати.

"Бюджетът на Локомотив /Пловдив/ е около 2 милиона лева, като ние правим всяко едно разплащане в мига, в който то се появява. Това е бюджетът ни за година, той е прозрачен и е официален. Затова и тези резултати, които бяха постигнати до момента, мен не ме удовлетворяват. Отсега нататък аз поемам инициативата и мисля, че ще се представим по-добре", сподели Марешки.

"Досега се доверявах на хората, но Гонзо, например, ми беше предложен от други хора, които не ми дадоха гаранция за резултатите, а аз давам толкова много пари и искам резултати. Проблемът бе, че нямахме време да се видим с Георги Иванов преди той да бъде представен и впоследствие се оказа, че не се разбираме по някои въпроси. Малко прибързахме с представянето му, но пък после се разделихме доста приятелски. След това се спряхме на Стефан Генов", допълни босът на "смърфвете".

"Виждате обаче, че всички са недоволни от футбола в България. Влизам в него, за да се опитам да прочистя калта от този спорт. Аз по принцип исках да помагам на Спартак /Варна/, но там е политическо назначаването на спонсори, а после се срещнахме с премиера и решихме да се помогне на Локомотив. Ние можем да падаме, но искаме да падаме честно. Ако бием, пак искам да бием честно. Футболът, лекарствата и АЕЦ Белене са неща, в които всичко се прави с главата и най-важно е управлението."

Още по темата: общо новини по темата: 31
26.10.2012
24.10.2012
21.10.2012
20.10.2012
19.10.2012
19.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.10.2012 г.
+1
 
 
Този човек вече никого не удивява с брътвежите си.Той е пълна излагация не само за Локото, но и за Пловдив! Селският беше като аристократ пред него(най-малко по облекло).Авторите на многотомната история на Локо трябва да съберат изказванията му и да ги публикуват в специална глава. Бюджет 2 млн.лв!!Това е като постната/ните пица/и на Дянков.С пръдня боя иска да прави. "Досега се доверявах на хората.." , "..Отсега нататък аз поемам инициативата.."!! Ами нали Зума ти беше съветник бе чорбаджи?! Искал да помага на Спартак Вн, ама спонсорите били политическо назначение(на ДПС).А твоето в Локото сигурно е от Светия Синод?! И още, щял да чисти този спорт(футбола) от калта!! Ами то наистина ролята на Титан(ите) много ще му отива.След Коко-Тото и преди него в Локото има много кал за чистене.Накрая като Титан(ните) може да спечели някоя концесия я в Ирак,я в Афганистан за хапове!!
+9
 
 
тоя къде тръгна от хапчетата, мина през футбола, че и за АЕЦ Белене говори.....лелеееее
-1
 
 
Чечо Генов е много по-добра опция от Гонзо! Първо, за разлика от Гонзо, Чечо Генов е треньор. Второ, Чечо е локомотивец и е прекарал десетки години на Лаута. Трето, Чечо, за разлика от Гонзо, няма да раздели публиката ни на два лагера. И не на последно място - Чечо, за разлика от Гонзо, е избор на Марешки (който е гледал днес участието на Марешки по БНТ ще разбере разликата). Успех на Стефан Генов! Чечо, добре дошъл у дома! Ще ни трябва обаче и спортен директор, и то човек, който може да тропа по масата. В това отношение Чечо е прекалено мек.
Aнонимен
на 13.10.2012 г.
+5
 
 
Весо е руско мекере и мекере на Боко Тиквата. До което се докосне, на пепел става ! Честито на Локото! За съжаление !
+4
 
 
Аз по принцип исках да помагам на Спартак /Варна/-АБЕ ВЕСКО СПАРТАК ВН. не са лъжица за твоята уста, затова по-добре си стой в това отборче и си кретай!
+6
 
 
е*аси големия бюджет ние такьв имахме в "Б" група
+10
 
 
Аз ви се чудя на акълите, защо не поканите Митко (селския) и без това сте му голяма любов, човека ще дава мило и драго за вас, а и вече измислихте страхотна хореография може да е издигнете пак.
+4
 
 
Резултатите ще дойдат след като спреш да се гавриш с Локомотив, Магаре...
+7
 
 
Коя е партията на Марешки,за да гласувам за нея?
+13
 
 
"Гонзо ми беше предложен от други хора, които не ми дадоха гаранции за резултатите. Аз давам много пари, но искам добри резултати. Взех го на проби, но не се разбрахме с него."Гонзо е бил на проби?!?Тоя пич наистина е новатор-взема треньор на проби!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: