ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се готви на изкуствен терен за мача с Поморие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 30.03.2012Коментари (14)5394
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев Пловдив вече втори ден ще проведе тренировъчното си занимание на изкуствения терен в с. Брестник. Причината за това е предстоящия мач с Черноморец Поморие в неделя от решаващия трети дял на първенството в Източната "Б" група. Двубоят край морето е от 17,00 часа. 

"Канарчетата" ще потеглят утре сутрин за Поморие, където ще направят и една тренировка на стадиона на домакините преди мача с тях. 

До момента временния наставник на "жълто-черните" Костадин Видолов няма кадрови проблеми и ще може да разчита на най-доброто за мача с поморийските "акули".

Единствено победа в Поморие остава шансове на пловдивчани за атакуване на "А" група. В момента Ботев заема 6-та позиция с актив от 27 точки. Лидер продължава да е Любимец с 35, следван от Етър 33 и Нефтохимик с 32 точки.


Още по темата: общо новини по темата: 15
03.04.2012
02.04.2012
01.04.2012
31.03.2012
30.03.2012
30.03.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Това още един път показва безхаберието което цари в БФС как може всички отбори да се нагласят към терена на едно село.След като няма стадион според изискванията няма мачове Бургас е близо.
+6
 
 
Едно време футболистите пиеха, ама поне играха... Сега играят само за пиенето... Успех на Ботев, стига повече излагации срещу смешни отбори...
на 30.03.2012 г.
+9
 
 
Пожелавам ВИ успех!!! Очаквам победа, следващият сезон дерби! САМОооо ЛОКОооооо
+8
 
 
Аз пък мисля , че просто трябва да играят и да покажат какво могат без да мислят за резултата. И ако се раздадат на терена то и резултата сам ще дойде. Пък и Коцето знае кой къде да сложи.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.03.2012 г.
+9
 
 
И аз мисля, че момчетата могат да дадат много повече, от това което показаха до сега! Вярвам, че Коцето ще излязе с оптималния състав и футболистите ще се раздадат тоя път! Напред към победата в Поморие!
+11
 
 
Вярвам в нашите момчета категорично! Ти могат да бият убедително Черноморец Поморие! Ще играят за своята и за нашата чест!
+13
 
 
Вси4ки и най ве4е игра4ите трябва да разберат 4е освен победа нищо друго не трябва да има в Поморие.Досега Радуканов им беше виновен незнам си кой още крайно време е да спрат да говорят а да докажат 4е са достойни да носят да носят жълто 4ерната фанелка защото треньор им е една от легендите на Ботев и ако предадат и него бог да им е на помощ на вси4ките псевдо звезди.
+11
 
 
Очаквам победа, макар и трудна. Футболистите трябва да повярват в себе си и да ни зарадват с победа. И както винаги ще имат нашата подкрепа на стадиона в Поморие.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Ботев и КПБП с екскурзия за финала, местата са ограничени
Белия с положителен баланс срещу Ботев, но без успех в последните три мача
Арда стартира продажба на билетите за мача с Ботев
Ботев с призив към феновете: Очакваме Ви в Кърджали!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: